23 Temmuz 2009 Perşembe

Ayakkabı Çılgınlığı LA Sokaklarında

Tasarımcıların yeni koleksiyonları mağazalara inmeye başladı. Hollywood'un aktrisleri de bunu fırsat bildi ve birbirinden çarpıcı tasarımlarla LA sokaklarında dolaşıyorlar. Öncelikle Beyonce'u cesaretinden dolayı tebrik ediyor ve bu kadar güzel ayakkabılarla bizi tanıştırdığı için teşekkür ediyoruz :) (1. fotoğraf ) Soldan sağa: Nina Ricci, Alexander McQueen, Balenciaga, C. Louboutin (2. fotoğraf) Soldan sağa: Ruthie Davis, C. Dior, Matthew Williamson, YSL Sizin favoriniz hangisi???

Too Late Saatleriyle Zamanın Gerisinde Kalmayın

Saatim olmadan asla diyorsanız, ama her gün aynı saati takmaktan da sıkıldıysanız sizi aksesuar görünümlü, rengarenk ve uygun fiyatlı Too Late saatleriyle tanıştırmamızın vakti gelmiş demektir. Too Late saatleri İtalyan tasarım anlayışını taşımakla kalmayıp esnek malzemesi ve canlı renkleriyle de hem kolunuza hem gözünüze hitap ediyor :) Özel kavanozu içinde teslim edilen bu saatler su geçirmiyor. Zamanın gerisinde kalamam diyenler, Too Late'i almakta gecikmesin! http://www.buldumbuldum.com/urun/too-late-saatleri/ http://www.too2late.com/

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Matthew Langille loves Swatch

Matthew Langille ismini daha önce duymamış olabilirsiniz and onun tasarımlarını gördüğünüzden emin olun.

Bugüne kadar Marc Jacobs ve Havaianas gibi markalara grafikler çizen Langille şimdi de Swatch için bir koleksiyon hazırladı.

Baştan sona tüm detayları kendisinin tasarladığını belirten Langille, Swatch’un onu her konuda özgür bıraktığını ve bu projeden çok keyif aldığını belirtti.

Germaholic, Snuggle Bunch ve Floating Away isimlerini verdiği modeller kendi hayatından da izler taşıyor.

Tüm modelleri http://www.swatch.com görebilirsiniz veya Swatch mağazalarına ısrarla sorabilirsiniz :)

Yeşilleniyoruz

Pembenin, kırmızının ve bordonun tüm tonlarını tükettik. Biraz siyahları, morları denedik ama artık tırnaklarımızda aynı renkleri görmekten sıkıldık.

Artık sıra yeşillerde.

Ancak yeşilin tonu da önemli. Sonbahar trendini yakalamak için naneli şeker tonlarındaki ojeler ilk şartlardan biri. Çimen veya fıstık yeşili gibi riskli renklerden uzak durun.

Chanel’in catwalk’unda da kullanılan Chanel Jade oje Ekim’den itibaren satışa sunulacak.

Vogue’un da favorisi olan renk bizim de favorilerimiz arasındaki yerini aldı.

Aromalı Coca-Cola İsteyen?

Coca-Cola'yı çok seviyorum ama keşke içine farklı aromalar da karıştırabilsek diyorsanız müjdemiz size! Coca-Cola yepyeni bir sistemi şu an Amerika'da deniyor. Böğürtlenden vanilyaya kadar aklınıza gelebilecek her türlü aromayı Coca-Cola ürünlerine (Zero, Fanta, vs.) karıştırarak sunan bu makinelerin yaz boyunca deneme süreci devam edecek. Şimdiye kadar hep olumlu geridönüşler alan "Freestyle"ları denemek için biz de sabırsızlanıyoruz :)

Rengarenk Lip Glass

Bayanların dudaklarını her daim ıslak ve dolgun göstermek için kullandıkları rujlar ve parlatıcılar, kozmetik sektörünün en çok satan ürünlerinden biri. Şimdiye kadar matından simlisine, ıslak görünüm verenden dolgun gösterenine kadar her çeşidini gördük, kullandık. Ama sıkı durun, çünkü böylesini hiç görmemiştik. Mac, Lip Glass serisinde bizlere sınırlı sayıda Tricolor sunuyor. Evet gözlerinize inanabilirsiniz, bu marşmelov görünümlü Lip Glass tam 3 renkten oluşuyor ve her kullanımda yaptığınız karışıma göre elde ettiğiniz renk değişiyor. Şişede birbirlerine karışmasalar da uygulama sırasında birbirlerine güzelce karışıyorlar. Üstelik dudaklarda pırıl pırıl duruyor! 4 farklı renk seçeneği olan bu güzel karışımı denemeden geçmeyin ;)

21 Temmuz 2009 Salı

Havuç'tan Gelen Güzellik

Eskiden yazın daha fazla yanmak için havuç yağı sürerdik. Hatta havuç hapı alanlar bile vardı.
Havuç gücünü betakarotenden alıyor. Betakaroten sadece daha hızlı yanmanızı sağlamıyor. Aynı zamanda oldukça etkili bir anti-oksidan.
Türkiye'de Sephora'larda satılan Yes to Carrots markası da gücünü havuçtan ve organik meyve/sebzelerden alıyor.
Cilt, saç, dudak bakım ürünleri gibi oldukça geniş bir yelpazeye sahip.
Cilt tipinize göre havuç, salatalık veya domates bazlı ürünler seçebiliyorsunuz.
Ürünlerin fiyatları da oldukça uygun.
Organik her şeyin trend olduğu bugünlerde, Yes to Carrots ismini önümüzdeki günlerde sık sık duymaya hazır olun!

20 Temmuz 2009 Pazartesi

IdealHeel Geldi Hanım!

Topuklu ayakkabılarınızın en iyi arkadaşı olmaya aday IdealHeel satışa çıktı.
Arnavut kaldırımı yollarda, ahşap zeminlerde parçalanan veya derisi delinen ayakkabı topukları artık rahat bir nefes alacak.
Şu anda sadece Amerika'da satılan IdealHeel'lerin fiyatı 19.95$.
Siyah, pembe ve bej tonlarında satın alabileceğiniz topukları istediğiniz zaman ayakkabınızın topuğuna takabiliyorsunuz. Son derece estetik görünen bu kılıflardan hemen birer adet edinmek lazım.
Önümüzdeki aylarda yeni renkleri de çıkacakmış. Hatta internet sitesi üzerinden önerilerinizi de gönderebiliyorsunuz. (http://www.idealheel.com/)
Amerika'ya yolu düşenlere sipariş etmeyi unutmayın :) Yakında sokaklardan sık sık göreceğiz. Bizden söylemesi!

Vazgeçilmezimiz: Parfümler!

Her bayanın oje ve ruj kadar yakın arkadaşı olan parfümler 2009 yazında yepyeni kokular ve özel tasarımlı şişeleriyle raflarda yerini alıyor. Haydi birkaç tanesine göz atalım;
Bvlgari BLV II: Bulgari’nin yeni parfümü BLV Eau de Parfum II kokusunun yeni yüzü Laetitia Casta oldu. Jacques Cavallier tarafından hazırlanan parfüm meyankökü, mandalina, cistus çiçeği, paçuli notalarından oluşuyor.
Burberry Summer: Mark Buxton tarafından yaratılan Burberry Summer Women ferah ancak kalıcı kokusuyla Burberry tarzını yansıtıyor. Parfümün üst notalarında mandalina, frenk üzümü; orta notalarında frezya, yasemin, gül ve siklamen; alt notalarında ise amber ve sandalağacı hissediliyor.
Gucci Flora: Gucci’nin Yaratıcı Direktörü Frida Giannini’nin yeniden keşfettiği ikonik desen arşivlerden çıkartılarak Flora’da tekrar kullanılmış. Gül ile Osmantus çiçeğinin bileşiminden oluşan meyvemsi hafif koku, sandal ağacı ve paçuli ile dengelenmiş. Ben Flora’yı çok etkileyici buldum; ayrıca şişesi de bir o kadar şık.
DKNY Be Delicious Fresh Blossom: Donna Karan'ın en çok beğenilen koleksiyonlarından biri olan Be Delicious'ın yeni üyesi Fresh Blossom tam bir yaz kokusu. İçeriğinde bir çok çiçek kokusu bulunan parfüm yaz için özel olarak hazırlandı.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails