6 Ocak 2012 Cuma

Prada'ya Bir Haller Olmuş

Prada her zaman klasiktir, sadedir. Aldığınız her şey evladiyeliktir çünkü 10 sezon sonra da tapon görünmez. Benim bildiğim tanıdığım Prada buydu en azından. 2012 aksesuar koleksiyonunu görünce neler olmuş Prada'ya dedim. Defilede görücüye çıktıktan sonra bu ciciler bekleme sıraları oluşmuş. Bana çok iddalı geldi. Prada almaya karar versem sanırım hala tercihimi klasiklerden yana kullanırdım. Siz ne dersiniz?

5 Ocak 2012 Perşembe

Roman Hikaye Çıktı

Roman Mağazalar'ından bugüne kadar hiçbir şey almışlığım yok. Çok yakın bir arkadaşım aylarca istediği gibi bir palto arayıp, sonunda istediği paltoyu 1.200TL vererek Roman'dan almıştı. Palto da işte bu: Paltoyu aldıktan kısa bir süre sonra düğmeleri dökülmeye, kumaşta seyrelmeler olmaya başlamış ve iade etmek istedi. İncelemeye gittikten sonra aylarca cevap alamadı. Ve sonunda geri almadıklarını onun yerine tamir edeceklerini öğrendi. Üzerine yama mı yapacaklar meraktayım ama Roman'dan bir şey alırken 2 kere düşünün bence ;)

3 Ocak 2012 Salı

Mudo İndiriminden Faydalanmak Lazım

Mudo'da satılan Derhy'yi oldum olası sevmişimdir. Bugün öğle arasında Akmerkez'de şöyle bir dolandım. Mudo'nun indirime girdiğini görünce hemen Derhy'lerin yanında buldum kendimi. Gördüklerim arasında beğendiğim ciciler bunlardı: Her şeyde %50-60 indirim var. Ben de elim boş çıkmadım tabii. Kendime bu elbiseyi aldım. Burdan belli olmuyor ama eteği dantelin altından hafif simli gri bir kumaş. Bir de eteği dorelisi var. O da çok güzeldiii :)

2 Ocak 2012 Pazartesi

Asos'tan Cici Bir Aksesuar

Asos'ta dolaşırken çok sevimli bir aksesuara denk geldim. Yünden yapılan rengarenk ponponlar bileklik gibi takılıyor. Sade bir kıyafeti bu sevimli aksesuarla renklendirebilirsiniz. Fiyatı da sadece 2 pound ve Türkiye'ye bedava gönderiyorlar. Haberiniz olsun ;)

1 Ocak 2012 Pazar

Başka Parfüm de Kullanmam

Bu sıralar kendi kendime Amerika'yı yeniden keşfedip başka marka kullanmama kararları alıyorum. Şampuandan sonra sıra parfümde. Jo Malone'un senelerdir önünden geçer giderdim. Birkaç hafta önce Paris'te Printemps'da dolaşırken elimi bir şişeye attım ve duyduğum kokuya aşık oldum. Nectarine Blossom&Honey adeta benim için yaratılmıştı. Jo Malone'u tanımayanlar için kısa bir özet: sadelikteki güzellik diyebilirim. Onlarca meyve/bitki/çiçek kokusu arasından istediğinizi seçebiliyorsunuz. Veya sadece size özel bir koku olsun istiyorsanız satış temsilcilerinin de yardımıyla mix&match yaparak sadece kendinize özel kokuyu yaratabiliyorsunuz. Yılbaşında da hediye olarak Wild Bluebell'i kaptım ;) Bir daha başka bir marka da kullanmam diyorum. Sabah bir önceki gün sıktığınız parfümün kokusuyla uyanmak ayrı bir zevk doğrusu! En azından Kanyon veya Nişantaşı'na yolunuz düştüğünde mağazaya bir uğrayıp kokuların içinde kendinizi kaybedin mutlaka ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails