5 Ocak 2011 Çarşamba

Cassette'ten Son Cicilerim

Nişantaşı mağazasını da açtıktan sonra iyice hayatımın içine giren Cassette'ten yeni bir cicim var. Uzun zamandır dar paçalı jean ve pantolonlarla giyilecek az topuklu siyah bir bot arıyordum. Nedense basiretim bağlandı ve Cassette'e bakmak aklıma gelmedi. Haftalarca bilimum yerde bilimum bot denedikten sonra "aaaa neden Cassette'e bakmıyorum?" dedim ve botlarıma kavuştum. İki model arasında kaldım. Cicci Cocco ne yapsa bayılıyorum zaten. Sonunda ikinci botta karar kıldım. Hem hafif topuğuyla jeanli bir kombinasyonu şıklaştırıyor, hem de süper rahat. Bağdat Caddesine veya Nişantaşı'na yolu düşenler bir gözatsın derim ;)

4 Ocak 2011 Salı

Yağmur Çizmeleri de Evrim Geçirdi

Son birkaç sezondur sefasını süren yağmur çizmelerinde de reform zamanı! Hepimizi birer Norveçli balıkçıya dönüştüren yağmur çizmeleri de zamana ayak uydurmaya çalışıyor. Benim için en klasik yağmur çizmesi markası Hunter. Hunter'ın yeni modelleri eski klasik modelini aratacak cinsten. En sondaki siyah bence çok cool ama diğerleri için yorumsuzum. Siz hangilerine şans verirsiniz?

2 Ocak 2011 Pazar

Yeni yıla Marc Jacobs ile Başlamak

Uzun zamandır zaman ayıramadığım blogumla ilgilenmek için dört gözle 2011'i bekliyordum! Ve yeni yıla tabii ki en sevdiğim Marc Jacobs'ımla başlıyorum :) Özellikle takılarını ne kadar çok sevdiğimi sık sık dile getiriyorum. 2 sezon önce baykuşların, kedilerin tüm gece hayvanlarının dünyasına götürmüştü. Geçen sezon kupalar, aslar, karolar başımızı döndürdü. Bu sezon da kuşların zamanı! Bu yüzüğe tek kelimeyle bayıldım. Ruh halinize göre kuşlar birbirine veya ters taraflara bakabilir. Önümüz 14 Şubat. Sevgililer günü için süper bir hediye alternatifi değil mi? Erkekler sevgililerinin ruh halini anlamak için "bi şey mi oldu, noooldu" demekten de kurtulur. Yüzüğe bak, mesajı al. gerçekten çoook cici!

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails