27 Şubat 2010 Cumartesi

Topuz modası devam ediyor

Bu sene saçlarda topuz modası olduğunu yazmıştık, hatta hangi topuz kime yakışmış diye tartışmıştık bile :) Şimdi de modern geyşa imajına uygun dağınık topuzlar moda. Üstelik yapmak da çok kolay! Saçınızı öne doğru atıp hacim veren bir spreyle iyice kabarttıktan sonra hafifçe toplamak yeterli olacaktır... Bu arada belki dikkatinizi çekmiştir, fotoğraf Costello Tagliapietra defilesinden ve mankenin kaşları sarartılmış!

Uterqüe

Geçtiğimiz haftalarda İnditex Grubu'nun markalarından biri olan Uterqüe Türkiye'ye geldi. Bildiğim kadarıyla şu an sadece Akmerkez'de bir mağazaları var. Burdaki mağazalarını gezme fırsatım olmadı ama geçtiğimiz hafta Barselona'da gezme fırsatım oldu. Konumlandırma olarak Zara'nın üzerinde. Massimo Dutti seviyesinde gibi. Daha çok pastel renklerde, klasik ürünler var koleksiyonda. Deriler süetler bolbol kullanılmış. Ben aksesuarları daha çok beğendim. Arasıra göz atmaya değer ;)

26 Şubat 2010 Cuma

İç çamaşırları yine dışarıda!

Muse dergisi bahar 2010 sayısı için gerçekleştirilen çekimlerden birinde model Eniko Mihalik aşağıdaki pozu vermiş. İç çamaşırlarını görmeye alıştık sayılır, ama bu çekimdeki makyaja ve yaratılan atmosfere de bakarak diyebiliriz ki şehirli kadınlara meydan okuyan modern bir geyşa var karşımızda. Yani iç çamaşırı görmeye daha yeni alışmışken bir de şehirli kadın modern geyşa çatışmasını mı izleyeceğiz? Beylerin hoşuna gidecek gibi...

Bu Hafta Hediye Yok mu?

Diye soranlara burdan toplu cevap vermek istedim :) Bu hafta iş sebebiyle yurtdışındaydım ve çok yoğundum. O yüzden hediye olayına önümüzdeki hafta kaldığımız yerden devam edeceğiz :) İlgilenenlere duyurulur :)

Marc Korsanlar Aleminde

Marc by Marc Jacobs her sezon bizi hayal dünyasıyla farklı dünyalara götürmeye başarıyor. Geçen sezonki hayvanlar alemine ne kadar bayıldığımdan bahsetmiştim. Bu sezon da hepimizi korsan yapmaya kararlı sanırım ;) Özellikle babeti çoook sevimli buldum. Sanırım üzerinde Miss Marc olan her şeyi beğeniyorum :)

25 Şubat 2010 Perşembe

Vintage Turban

Geçen hafta Urban Turban başlıklı bir post yapmıştık. Türbanın moda olduğundan bahsetmiştik. Vogue Paris denilince ve hatta Pariste sokak modası denilince akla gelen ilk isim olan Catherine Baba adeta postumuzu görmüş gibi vintage bir türbanla Paris sokaklarında arzı endam etmiş :)

Yeni Melissa'lar

Melissa'ların modası sanırım geçmeyecek. Henüz duymamış olanların varsa Brezilya menşeili plastikten üretilen bi ayakkabı markası. Vivien Westwood gibi tasarımcılar da her sezon birbirinden güzel modeller yaratıyorlar. Bu sezonki Melissa'ları yine çok beğendim ;) Yurtdışından Harvey Nichols veya Bils'deki fiyatların yarısına sipariş edebiliyorsunuz. Merak edenler bana başvurabilir ;)

24 Şubat 2010 Çarşamba

King Dünyası

Sevgili Kristal Küre takipçileri, bugün bir başka blog sahibinden bir mail aldım. King Elektrikli Ev Aletleri'nin resmi blogu olan King Dünyası bir yarışmadan bahsetmiş. Buna göre King Dünyası Blogunu takibe alan, blogunda bu yarışmadan bahseden bir post yapan, http://www.king.com.tr/ adresinden King Ladies Club'a üye olan ve üyelik bilgilerini kingdunyasi@gmail.com adresine gönderen herkes hediyeyi kazanma şansına sahip olabilirmiş. Hediye de neymiş? İşte şu fotoğraftaki kolayca fön çekmemize yardımcı olacak Thunderbird :) Siz de bir göz atın; http://kingdunyasi.blogspot.com/

Mutluluğun Şişesi

2005'ten beri tasarımcılarla ve farklı alanlardan sanatçılarla çalışarak, eşsiz şişeler tasarlayan Coca Cola bu sene de geleneğini bozmadı. Bu senenin şanslısı ise şarkıcı Mika. Mika kız kardeşi ile birlikte Coca Cola için mutluluğun şişesini tasarlamış. Bir zamanlar Beymen'de yardımlaşma dernekleri için tasarım Cola Light şişeleri satılıyordu. 2 farklı versiyon almıştım. Bu şişeyi de kendi koleksiyonuma eklemeyi isterdim ;) 11 Mart'ta Avrupa'da satışa çıkıyor. Bakalım buralara da uğrayacak mı?

23 Şubat 2010 Salı

Jean Paul Gaultier for Target

Geçtiğimiz aylarda Gaultier to Target başlıklı yazımızda Jean Paul Gaultier'in Target için bir koleksiyon hazırlayacağından ve koleksiyonun internet üzerinden de satışa sunulacağından bahsetmiştik. İşte koleksiyondan birkaç görüntü; Biz bayıldık, siz ne dersiniz?

Hersheyler

Hala keşfetmemiş olanlar için Hersheyler'den bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz haftalarda blogdan bloga atlarken Hersheyler'i keşfettim. Özellikle Pixel koleksiyonuna bayıldım ve hemen Merry Melody, Tavşan ve Baykuş (baykuşum kayboldu, cok uzgunum) broş sipariş verdim. Son anda gözüme çarpan kırmızı keçeden yapılmış kalpli taca da karşı koyamadım. İyi ki koymamışım 14 Şubat'ta taktım, çok beğenildi ;) Herkes denemek istedi :) Kazaklarınızı, elbiselerinizi renklendirmek için çok güzel detaylar bulabilirsiniz. Fiyatlar da çok uygun. Mutlaka değerlendirin ;)

22 Şubat 2010 Pazartesi

Donna Karan New York 25 yaşında

DKNY Sonbahar 2010 koleksiyonuyla 25. yaşını kutluyor. Donna Karan "Forever Black" adını verdiği koleksiyonunu yine modern ve stil sahibi kadınlar için hazırlamış. Diğer moda devlerinin yanında daima genç kalan DKNY'un 25. yaşını dolduruyo olmasına inanabiliyor musunuz? Hem de kendisinden önce modern tasarımların esamesi bile okunmazken...

Samsonite Black Label By Viktor & Rolf

Aslında bu koleksiyon çıkalı birkaç ay oldu ama belki hala duymayanlar vardır diye benim gibi bir fiyonk delisi yer vermeden geçemedi :) Viktor & Rolf'un Samsonite için tasarladığı koleksiyona bayıldım. Uçarken check-in teslim ettiğiniz mis gibi bavullar feci bi halde dönüyor ama el bagajı olarak mükemmel bir seçim bence ;)

21 Şubat 2010 Pazar

Pretty Ballerinas

Bir şey satın alın veya almayın ama sadece göz zevkiniz için Pretty Ballerinas'ı ziyaret edin! Hiç modası geçmeyecek gibi duran babetlerin bu kadar güzelini bi arada başka bi yerde bulamazsınız. Topuklu ayakkabı giydiğiniz günlerde hayat kurtaracak olan katlanabilenler, önündeki fiyonku çıkarılıp başka şeyler takılabilen ve tavşanlı favorilerim. Fiyatlar biraz yüksek ama indirim zamanını kollamak lazım ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails