15 Mayıs 2010 Cumartesi

Küpenin de böylesi!

Tasarımcı Sally Koeswanto marjinal ve fütüristik koleksiyonlarıyla tanınır. 2010 İlkbahar koleksiyonuna eklediği takılar da şanına yakışır olmuş. Kuşkusuz ki Avustralya Moda Haftası'na damgasını vuran defilelerden biri Koeswanto'nunkiydi, peki bu fetiş küpeler önümüzdeki sezonlara damga vurabilecek mi?

Sportif Jimmy Choo

Kristal Küre ilk günlerinde mid ayakkabıların ne kadar moda olacağından bahsetmişti. Jimmy Choo da bu akıma karşı koyamamış sanırım ve bu sezon koleksiyonun mid bi sneaker eklemiş. Jimmy Choo'yu daha önce hiç bu kadar sportif görmemiştik. Klasik Jimmy Choo'lardan daha çok beğendim desem?

14 Mayıs 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Limango

Hediye zamanı geldi, çattı. 50TL hediye çeki kazanmak için yapmanız gereken "Hediye çeki neden senin olmalı?" sorusunu cevaplamak. Buraya yorum yazan 15. ve 50. kişi 50TL hediye çekini kazanıyor! Haftaya Limango'da kaçırmak istemeyeceğiniz markalar var. Mesela Ambresolaire, Romanson, John Richmond SG, Paul Smith, Solingen bu markalardan sadece birkaçı. Bir kişi birden fazla kez cevap verirse ilk cevabı sayılacak sadece. Bunu unutmayın lütfen ;) Bir de adsız yorumlar geçerli sayılmayacak, mutlaka isim veya e-mail adresi bırakın lütfen. 50. yorum gelene kadar zamanınız var, acele edin :) Bu arada anında 10TL kazanmak için hemen üye olmayı unutmayın. http://www.limango.com.tr/welcome/kristalkure Bol şans!

13 Mayıs 2010 Perşembe

Kısa, Keskin ve Platin Saçlar

Elbiseydi, babetti, tulumdu derken az kalsın saçları unutuyorduk! Evet, bu baharın trendi olan kısa sarı saçları ünlülerimizde görmeye başladık. Benim çok çok sevdiğim bu saç trendi sokaklara da yavaş yavaş indi. Gerçi Pink sarışınlıktan griliğe kaymış biraz ama, trendin iyi bir taşıyıcısı olmuş. Eee bayanlar, cesaretiniz var mı bu kadar kısa kestirmeye? :)

Hermes ile Eşarp Bağlamanın İncelikleri

İstanbul'da olanlar bu fırsatı kaçırmasın ;) Eşarp ve fuları Hermes'ten iyi kim anlatabilir ki?

12 Mayıs 2010 Çarşamba

Rachel Bensusan Kazananı

navle_s dedi ki... Spotted Midnight Bu tarağı sevgilimle başbaşa geçireceğim gecede sade siyah şık bir elbiseyle yakamoz altında dans ederken turkuaz taşınında saçıma ve şıklığıma ışık tutarak beni daha da güzel gösterirdi :)diye düşünüyorum :) Ayrıca Pure Beauty taç da harika herkese bol şans Kocaman tebriklerrr. İletişim bilgilerini bekliyorum ;)

Christina Aguilera ve Kırmızı Babetleri

Havalar ısındı, kışlık ayakkabılar kalktı, babetler hem vitrinleri hem de ayakkabı dolaplarımızı doldurmaya başladı. Bu sene "marine" temasını koleksiyonlarına yansıtan bir çok marka oldu. Lacivert, kırmızı ve beyaz ağırlıklı bu temanın vazgeçilmez iki parçası bana göre kırmızı ayakkabı ve kırmızı fular. Christina Aguilera'nın kırmızı babetlerine bayıldım! Gerçi o bambaşka bir kombinle kullanmış. Ne dersiniz? Marine temasına gider mi bu babetler?

Haftanın Hediyesi: Limango'dan 50 TL Hediye Çeki

Kendi kendime "tamam bir süre alışveriş yapmıyorum" diye söz verdiğim dönemlerde Limango'nun bir maili sözümü bozabiliyor :) En son John Frieda kampanyasında kendimi kaybetmiştim. 1 yıldır online alışverişin nabzını tutan Limango bu hafta 2 Kristal Küre izleyicisine 50TL hediye çeki veriyor! Ayrıca bu hafta tüm Kristal Küre izleyicileri Limango'dan 10TL hediye çeki kazanıyor. Nasıl mı? Tek yapmanız gereken http://www.limango.com.tr/welcome/kristalkure link'inden Limango'ya üye olmak. 10 TL anında hesabınıza tanımlanıyor. Haydi hemen üyeliğinizi başlatın, cumaya avantaj kazanın ;)

11 Mayıs 2010 Salı

Bil's Yeni Sezon Gömlekler

Her sezon moda akımlarına direnen ve güncelliğini hiç kaybetmeyen parçalardan biri de kuşkusuz "beyaz gömlek". Gömlek denince Türkiye'de akla gelen ilk isimlerden biri Bil's. Her sezon farklı tasarımcılarla çalışan Bil's'de bu sezon Ümit Ünal, Zeynep Tosun, Alex Akimoğlu ve Başak Fransez ön plana çıkıyor. İnsanı iç dünyasına ayna tutmaya yönlendiren ve meditasyona ilham veren ‘Go’ temasının işlendiği koleksiyonda ipek, saten, koton, garni gibi farklı kumaşlar değerlendirilmiş. Ben yazın beyazdan vazgeçemeyenlerdenim. O yüzden yaz başlamadan mutlaka koleksiyona bir göz atmam lazım ;)

10 Mayıs 2010 Pazartesi

Tulum mu dediniz?

Daha birkaç gün önce Sienna Miller'ın giydiği tulumu konuştuk. Evet bu sezon tulumlar moda. Ama herkes tulum giymeli mi? Ya da gördüğümüz her tulum giyilmeye değer mi? Küçük bir alışveriş turunda gözüme çarpanları aktarmak istedim; birincisi biz Türk kadınları olarak biraz basenli kalçalı olduğumuz için kıs şortlu tulumlar yerine uzun pantolonluları tercih etmemiz daha iyi olur. Bir ikincisi tulum zaten tek başına iddalı bir kıyafet, bu yüzden koyu renkler seçerek olası bir felaketten kaçınılabilir :) Son olarak da geniş omuzlu bayanlar için kolsuz, daha minyon bayanlar için kısa kollu veya tek omuzlu modeller uygun olabilir. Siz tulum giymeye ne dersiniz?

Yılın Stil İkonları

Glamour.com'un düzenlediği ankete katılan binlerce kişi geçtiğimiz yılın stil ikonlarını seçmiş. İşte size ilk üç. (Blake Lively benim de ilk üçüme girerdi ama diğerlerine şaşırdım). Blake Lively-3. Rihanna 2. Cheryl Cole 1.

9 Mayıs 2010 Pazar

Rachel Bensusan Saç Aksesuarı Kazanmak İçin Son Saatler

Yorum göndermeyenler, geç kalmayın ;) http://kristal-kure.blogspot.com/2010/05/hediye-zaman-rachel-bensusan.html

Prada'nın Çiçekleri

Geçtiğimiz aylarda bu yaz Prada'nın çiçek açacağından bahsetmiş ve Prada'nın sade yüzünü tercih ettiğimi söylemiştim. Sanırım erken konuşmuşum. Prada'nın 1950'lerden esinlenen çiçeklerine ve ipek kumaşlarına bayıldım. Bu resimleri gördükten sonra söylemek istediğim tek şey var: hadi yaz gelsin!

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails