23 Ocak 2010 Cumartesi

Natalia Vodianova for Etam

Armani underwear takipçileri Natalia'yı yakından tanırlar. Futbolcu Ljungberg ile beraber verdikleri pozlarla hem erkeklerin hem kadınların nefeslerini kesmişlerdi. Aradan 2 sene geçtikten sonra kendisini Etam markasının İlkbahar-Yaz 2010 koleksiyonunun yüzü olarak görünce çok şaşırdım ve beğendim. Koleksiyon şubat ortasından itibaren Türkiye'deki mağazalarda yerini alacakmış. Hem Natalia hem koleksiyon göz kamaştırıyor!

Outletim Kuponları Tanımlandı

Her işte bir hayır vardır derler ya, iyi ki bugun tanımlandı kuponlarınız ;) Güle Güle harcayın ;) Ben 2 adet cici kaptım bile!

Prada'nın Renkli Yüzü

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da çok şık bir butik açan Prada'yı daha sade ve yalın çizgileriyle tanıdık sevdik. Bu sezon çok renkli bir Prada göreceğiz sanırım. Siz hangi Prada'yı daha çok sevdiniz?

22 Ocak 2010 Cuma

Outletim'den müjde ;)

Outletim güvenirliliği konusunda bizi haklı çıkardı! Maillerim sanırım ulaşmamış. Kazanan listesini tekrar gönderdim. En kısa zamanda kuponlarınıza kavuşacaksınız! Yaşasınnn! Teşekkürler Outletim

Hediye Zamanı: MAC Loves Divine Lash Kit

MAC resmi websitesinde yer alan Türkiye'deki satış noktalarından 3ünü doğru olarak yorumlara yazan 20. kişi bu muhteşem seti kapıyor. Caddeyse caddeyi, AVM ise AVM'nin ismini yazmanız yeterli. Çok detaya gerek yok ;) Yorumlar yine gizli. Bu akşam 00.00'a kadar yorumunuzu gönderebilirsiniz. Kendi kendinize stratejinizi yapın. Hemen mi yazmak lazım yoksa biraz beklemek mi? :) Aslında tamamen şans. O yüzden her zamanki gibi bitiriyorum. Bol Şans! (Sadece bu yazının altına yorum olarak yazılan cevaplar dikkate alınacak. Adsız yorumlar sayılmayacak). (Siz yorumları boş görseniz bile birileri çoktan cevap vermiş olabilir. Son notum da herkes bi kere sayılacak. Örneğin xx 1. 10. 15. olmuşsa ilk doğru cevabı verdiği sıra baz alınacak)

Outletim Kuponları-Soru

Kristal Küre'nin tüm takipçileri bugün burda, eminim ;) Bi taşla biçok kuş vurmak için burdan sormak en doğrusu :) Geçen haftanın kazananları kuponlarınız yüklendi mi???? Ben bi geridönüş alamadım henüz. En iyisi size sormak ;)

Piper Heidsick ve Louboutin

Louboutine yine yapacağını yaptı ve Piper Heidsick ile benzersiz bir işbirliğine adım attı. Topuklu ayakkabıdan şampanya içmek 19. yüzyılda Paris'te başlayıp, tüm Avrupa'ya yayılan bir ritüeldi. Louboutin ve Heidsick bu "Rituel"i günümüze taşıyor. Özel üretim şampanya Louboutin cam topuklu aykakkabıyla birlikte satılıyor. Meraklılarına duyurulur! :)

21 Ocak 2010 Perşembe

Kürk etek?!

Kürk cekete ve yeleğe aşinayız da kürk etek hemen her gün gördüğümüz bir şey değil. İş nedeniyle Uludağ'da bulunan Kristal Küre gördüğü kürk eteklere kayıtsız kalamadı :) Gündüz tayt ve kar botlarıyla, gece ise topuklu ayakkabılarla kombinlenen bu etekler hem şık duruyor hem de dağ konseptine cuk oturuyor! Tatile çıkacaklara tavsiye, kürk eteğinizi edinmeden buralara gelmeyin ;)

Marc by Marc Jacobs Jelly

Yaz sezonuna jelly deniz ayakkabılarını ilk kez Marc Jacobs sokmuştu. İlk sezonlardaki babet ve fareleri çok sevmiştim. Yeni sezondaki modele benim gibi bi MJ hayranı bile ısınamadı. Hemfikir miyiz? :)

Reebok@Markafoni

Sevgili Salıncakta İki Kişi bugün Reebok'lardan bahsetmiş. Pearl de yorumlara benzerini aldığını ve nerde satıldığı konusunda da benim yardımcı olduğumu söyleyince mailler gelmeye başladı. Yarın Markafoni'de yine Reebok satışı olduğunu hatırlatmak istedim. Mutlaka bi göz atın ;) Bu arada davetiye isteyen olursa bana mail atabilir ;)

20 Ocak 2010 Çarşamba

Çoraplar yukarı!

Boyu dizin üstüne çıkan her çorap jartiyer çorabı olacak diye bir şart mı var? İşte karşınızda diz üstü spor çorapları! Bu ilkbaharın gözde trendini uzun bacaklı arkadaşlarımızın üzerinde görmek isteriz :)

Armani Loves Reebok

Bu tip işbirliklerine bayıldığımı hep söylerim. Reebok ve Armani yeni koleksiyonlarını Milano Moda haftasında tüm dünyaya duyurdu. Çok etkileyici bir defile finali olmuş. Koleksiyonla ilgili detayları heyecanla bekliyorum ;)

Haftanın Hediyesi: MAC Loves Divine Lash Kit

İş gereği tanıştığım İngiliz bi make-up artistin tavsiyesinden sonra ihtiyacım olan tüm kozmetikleri MAC'ten alıyorum diyebilirim. Bu yüzden bu haftanın hediyesi MAC'ten olunca kendim kazanmış gibi sevindim. 110 TL değerindeki bu muhteşem set bu cuma içinizden birinin olacak. Kazanmak için bu Cuma tüm gözler nerde söylememe gerek var mı? :)

19 Ocak 2010 Salı

Mango Loves Turkey

Cartier Yeni Yıl Tebriği

Vakti biraz geçti ama Cartier'in yeni yıl kartına bayıldımmmmm Normalde marka duruşu daha soğuk olan Cartier gençleşip, daha samimi mi olmaya çalışıyor dersiniz?

18 Ocak 2010 Pazartesi

Patched Jeans

Biz size geçen sonbahardan patch-work kotlara da bulaşacak demiştik... İşte H&M İlkbahar 2010 defilesinden bir görüntü. Şimdi herkesin yüksek sesle "H&M artık Türkiye'ye gelsin" demesini istiyoruz :)

Surfin' Chanel

Chanel'in kayak malzemelerinden, snowboardlarından bahsetmiştim. Peki ya sörf tahtalarına ne demeli? Chanel bu işi abarttı ama bayıldım :)

17 Ocak 2010 Pazar

Dost başa, işveren ayağa

Hepimiz sosyal yaşantımızda kişisel zevklerimize uygun son moda ayakkabılar giymeyi biliyoruz ama bir de hayatın gerçeği olan iş yaşantısı var. Uzmanlar demiş ki iş görüşmesinde konuştuklarınız kadar görüntünüz de iyi bir izlenim bırakmalı. Bayanlar dikkat! Aşağıdaki ayakkabılar olumsuz etki bırakıyor; 1)Spor ayakkabılar: Kesinlikle tavsiye edilmiyor. Her ne kadar rahat olsalar da mülakat için ideal değiller. 2)Burnu açık ayakkabılar: Bunu öğrendiğimde çok şaşırdım, kim sevmez ki fındık burun bir stilettoyu :) Birçok şirkette yasak olmasıyla birlikte bazılarında yasak olmasa da hoş karşılanmıyormuş. 3)Parlak, simli, taşlı, lame, dore ayakkabılar: İş görüşmesinde bu kadar parlak olmaya gerek yokmuş. Metalik renklerinizi ve taşlarınızı gece eğlencelerine saklayın diyorlar. 4)Çok yüksek topuklar: Gereksiz derecede iddalı bir imaj çiziyormuş giyen kişi hakkında. Ayrıca üzerlerinde yürümek zor olduğu için o anın telaşıyla bileği burkma ya da yere kapaklanma ihtimallerini de göz önünde bulundurmuşlar :) Tabi bir de kirli veya yıpranmış ayakkabı giymemek lazımmış. Dost başa, işveren ayağa bakarmış :)

Zac Posen for Target

Zac Posen'ın Target için bir koleksiyon tasarlayacağını ilk benden duymuştunuz. Buyrun şimdi de koleksiyonun Lookbook'undan ilk görüntüler ;) Fiyatlar da son derece uygun ;)

Mimolett

Türkiye'nin ilk bir Michelin yıldızı adayı restaurant'ı açıldı. İstanbul'da açılan Mimolett türünün ilk örneği. Rezervasyon yaptırdığınızda sizin için özel hazırlanan menü alternatifleri e-mail ile gönderiyorlar ve siz seçiyorsunuz. Her şey sizin için taze taze hazırlanıyor. Siz de şarabına tatlısına kadar nelerin sizi beklediği ve ne kadar hesap ödeyeceğinizi önceden biliyorsunuz. Özel günler için hoş bir alternatif!

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails