13 Mart 2010 Cumartesi

Christian Siriano for Payless

Platform topuklar kuşkusuz birçok kadının gözdesi. Ama her gün hatta 1 günün her anında bile onları giymek mümkün değil. 4 saatten fazla dayanabilen var mı? :) Christian Siriano demiş ki, kadınlar hem bu topuklulara bayılıyor hem de çok kullanamadıkları için yüksek meblağlar ödemek istemiyorlar. Öyleyse onlara uygun fiyata sahip olabilecekleri bir kaç arzu nesnesi yapalım. Sonuç linkteki gibi olmuş; www.payless.com Ben bayıldım. Ya siz?

Jennifer Aniston Fragrance

En son aldığım duyumlara göre Jennifer Aniston Eva Longoria'nın kendi parfümü için çalıştığı aynı firmadan bir parfüm tasarlıyormuş. Kozmetik sektörüne girmeye karar verdiyse yıllardır saçıyla konuşulan, en güzel saç listesinde ilk sıradan hiç inmeyen biri olarak saç bakım serisi çıkartması daha mantıklı olmaz mıydı? ;)

12 Mart 2010 Cuma

Haftanın Hediyesi: Cassette Butik

Hepinizin beklediği an geldi! Bu hafta farklı bir format olacağını söylemiştim. Peki nasıl olacak? Yapman gereken tek şey Cassette Butiği neden sevdiğini 1 CÜMLE ile anlatman. Evet yanlış duymadın sadece 1 cümle ;) Bu akşam 23:59'a kadar cevabını yorumlara girebilirsin. Önümüzdeki günlerde Cassette Butik tüm cevapları değerlendirecek ve en beğendiği cevaba ayakkabısını hediye edecek ;) bugün 23:59'dan sonraki cevaplar gecersiz sayılacak. Bakalım en yaratıcı kim olacak? Bol şans! :) PS:Lütfen sonra bana niye ben değil o diye sormayın, seçimde benim hiçbir etkim olmayacak ;) Cevapların 1 cümle olmasına dikkat edin lütfen ;)

Tassimo Her Eve Lazım

Nespresso'nun bir hayranı olarak hiçbi Espresso makinasını ondan sevimli bulacağımı düşünmezdim ama ihanet etmek zorundayım! Çaydan kahvenin her türüne kadar tüm sıcak içecekleri bir çırpıda daha doğrusu 1 dakikada yapan bu akıllı bıdık gerçekten her eve lazım! Burdan belli olmuyor ama kendileri minicik. Fiyatı 200TL civarında ve de en güzel kısmı rengini veren kapakları değişebiliyor! Bir ay sarı bir ay pembe veya sadece kırmızı. Seçimi size kalmış ;)

11 Mart 2010 Perşembe

Son Defa Alexander McQueen

Ani ölümüyle bütün modaseverleri üzen dahi tasarımcı Alexander McQueen'in son koleksiyonu Paris'te François Pinault genel merkezinde sergilendi. Koleksiyonunda Bizans kültüründen ve Orta Çağ sanatçılarından esinlendiği görülüyor. Toplam 160 parçalık koleksiyon yakın zamanda mağaza sahiplerine satılacakmış.

Her Yerde Tulum Var!

Salopetlerin bu ilkbahar/yaz sabolarla beraber sezona damgasını vuracağından aylarrr önce bahsetmiştim. Jean salopetlerle beraber bu sezon her markanın tulumlarını da göreceğiz. DKNY Diane von Fürstenberg Marc by Marc Jacobs Jean salpoetleri sempatik buluyorum ama bu tip tulumları hiç sevemedim bugüne kadar. Sizce bu sezon sever miyim?

10 Mart 2010 Çarşamba

Karl Lagerfeld for Pirelli 2011

Başlığa kanıp da Karl Pirelli takvimi için soyunuyor sanmayın :) Dünyaca ünlü top modellerin poz verdiği ve herkesin ilgiyle takip ettiği Pirelli takvimlerinin 2011 çekimleri Karl Lagerfeld tarafından gerçekleştirilecekmiş. Karl'a Göre Zaman ve Kaş Yaparken Göz Çıkarmak postlarında bahsettiğimiz gibi Karl'ı çok beğenerek takip ediyoruz. Bakalım Pirelli için nasıl bir iş çıkaracak?

Haftanın Hediyesi: Cassette Butik

Bu haftanın hediyesi yine benim bayıldığım Cassette Butik'ten. Bu sefer yine beraber sizin için çok özel bir ürün seçtik. Loafer, perfore deri, rugan hepsi bu sezonun trendi detaylar. Tüm bahar boyunca her şeyle kombinleyebileceğiniz bu Cicci Cocco ayakkabı %100 deri ve de el yapımı sınırlı adetlerde üretiliyor. Bu hafta yarışma değişik bir formatta olacak. O yüzden Facebook sayfasını takibe almayanlar (Facebook'ta arkadaş gibi aratmanız yeterli bulmak için) hemen takibe alsınlar. Size verebileceğim tek ipucu girin ürünlere, tarza iyice bi bakın! Bu cuma yine gözler burda :)

9 Mart 2010 Salı

82. Oscar Ödül Töreni

82. Oscar ödül töreni gerçekleşti ve ödüller sahiplerini buldu. Tabi ki de ünlüler ne giyecek, neler takacak, kırmızı halıda nasıl boy gösterecek diye biz de merakla izledik. Sandra Bullock'u baştan aşağı her ayrıntısıyla beğendim. Hem saçı hem makyajı hem kıyafeti hem de duruşuyla gerçekten muhteşemdi. Ama eleştirmenlerin beğendiği Hilary Swank için malesef aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sevgili Hilary, biz senin ne kadar güzel bir fiziğe sahip olduğunu zaten biliyoruz. Mart ayında çıplak gezmene gerek yoktu. Dekolte çok abartı ve bu yüzden elbiseyi basitleştirmiş diye düşünüyorum. Bir de o elbisenin altı neden denizkızı? Siz kimleri beğendiniz? Kimleri beğenmediniz?

Be Baroque

Be Baroque'u duymayanınız var mı? Tüm markaların desenli tayt, çorap için yarıştığı bugünlerde kalitesi ve detaylarıyla fark yaratan bi marka. Married to a Mermaid koleksiyonu da muhteşem! Türkiye'ye shipping oldugundan bahsetmiş miydim? :) Fiyatlar biraz pahalı ama en azından gezin görün, ufkunuz açılsın :)

8 Mart 2010 Pazartesi

Mano Burger

Beyoğlu'nda yemek için birçok seçenek var. Ama benim gibi sıkılgan biriyseniz sürekli yeni tatlar arıyor olabilirsiniz. İşte bu arayışlar sırasında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tünelin karşısında Konak lokantasının birkaç blok ötesinde yeni açılan Mano Burger'e gittik. Hamburgerler tek kelimeyle muhteşem. Patatesler ve soslar da öyle. Servis yağlı kağıtların üzerinde yapılıyor böylece sosları masaya sıkıp evdeymiş gibi rahatça yemek yiyebiliyorsunuz. Döküp saçma derdi yok :) Bu arada hamburger dediğime bakmayın, içlerinde hellim peynirinden patlıcanlı beğendiye, karamelize soğandan pastırmaya kadar çeşitlemeler var. Üstelik menü fiyatları da çok uygun. Benden tam puan aldı :)

Hachiko

Oscar'ların belli olduğu bugüne denk gelmesi enteresan oldu ama dün akşam son derece basit ama bi o kadar da etkileyici bir film seyrettim: Hachiko Hayatının bir döneminde köpek beslemiş olanlar mutlaka seyretsin. Gerçek bir öyküden esinlenilen filmde bir köpekle sahibinin inanılmaz hikayesi anlatılıyor. Bugün de tesadüfen Hachi'nin ölüm yıldönümüymüş.Filmi seyretmeye niyeti olmayanlar en azından internetten gerçek hikayeyi okusunlar. Etkilenmemek mümkün değil.

7 Mart 2010 Pazar

Giorgio Armani Red Carpet Retrospective Sergisi

Son 20 yıldır Hollywood yıldızlarını kırmızı halı için giydiren Giorgio Armani bu tasarımları bir sergide bir arada sunma kararı almıştı. Sergi geçen cuma gecesi 5th Avenue'daki Giorgio Armani mağazasında büyük bir davetle açıldı. Tabi ki de en çok ilgi gören parça Lady Gaga'nın Grammy Ödülleri gecesine giydiği kostüm oldu :) Sergi 21 Mart'a kadar açık olacakmış. Bu aralar New York City'ye gidecek olan blogger bir arkadaş varsa fotoğraflarını ve yorumlarını bekliyoruz

Ugg Yazın Ne Yapar?

Beğenin beğenmeyin bu kışa damgasını vuran Ugg yazın ne yapacak diye merak ediyor musunuz? İşte size cevabı Bu yaza sabolar damgasını vuracak. O yüzden bence Ugg'ları yine bol bol göreceğiz. Nişantaşı'nda yazın ortasında şortun altına "yazın serin tutuyor" niyetine botlardansa bu sandaletleri görmeyi tercih ederim ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails