22 Ağustos 2009 Cumartesi

MAC Dark Angel

Yazın sonuna doğru tenler beyazlaşmaya başlayınca french veya bu sezon çok moda olan narçiçeği gibi ojeler yerlerini daha koyu renklere bırakacak. Bordo veya kırmızıdan sıkıldıysanız koyu mor tonlarını deneyebilirsiniz. MAC'in Dark Angel tonu çok kullanışlı. Uzaktan bordo gibi duruyor ama yakından mor :) MAC ojelerin fiyatı 25 TL. Dün akşam aldım ve sürdüm. Bakalım tepkiler ne olacak ;)

21 Ağustos 2009 Cuma

Eren's Flowers

Kalpli, ayılı, kırmızı güllü sıkıcı aranjmanlardan hepimiz sıkıldık.
İmdadımıza Reşitpaşa'daki Eren's Flower yetişiyor.
Son derece yaratıcı tasarımları uygun fiyatlara satıyor Eren.
En iyisi yaptığı işi onun dilinden anlatmak:
"Eren her sabah mezata gider. Günün en taze, en güzel çiçeklerini alır. Atölyesinde doğadan topladığı dallar, yapraklar ve taşlarla birlikte düzenler. Bazen bir tek çiçek kullanır, bazen yüzlercesini bir arada... Eren’e göre; farklı olmanın sırrı kimi zaman sadeliktedir, kimi zaman alışılmadık malzemede. Kimi zaman da henüz yapılmamış olanı denemekte.
İster ki çiçek almak lüks olmasın. Yük olmasın. Herkesin evinde, işinde çiçekleri olsun. Baktıkça ilham alsınlar, keyfini çıkarsınlar. Bu yüzden Eren’in fiyatları da çiçekleri gibi kişiye özeldir. Farklı ihtiyaçlar için farklı fiyatları, farklı abonelik seçenekleri vardır. Çiçekleri pahalı değildir. Çünkü abonelerinin ihtiyacı kadar çiçek alır. Çiçek atmaz.
Düzenlemelerini yaparken yaşayacakları mekanı, onları evinde misafir edecek insanların tarzını bilir, mekana uygun tasarımlar yapar, evlere teslim eder. Her hafta aynı gün, aynı özenle."

20 Ağustos 2009 Perşembe

Abercrombie'den İddalı T-shirtler

Abercrombie "Blonds are better" "Brunettes have more fun" gibi sıkıcı t-shirtlerden sonra yepyeni iddalı bir koleksiyon hazırlamış. Bir süredir mesajlı t-shirtler tekrar gündemde. Kadın t-shirtlerinden oluşan koleksiyonun renkleri çok canlı, eğlenceli. Üzerlerinde mesajlar ise biraz cesaret gerektiriyor. Yorum size kalmış :)

String Tong

En son keşiflerimden biri String Tong. Türkiye'de henüz satılmıyor ama internetten sipariş verilebiliyor. www.stringtong.com Rengarenk desenli tabanlarda farklı, parmak arası terlik versiyonları sunuyor String Tong'lar. En güzel detayı da bileğin arkasına gelen detayı :) Mesela tabanda kurukafa deseni varsa, bilekteki bandında arkasında kurukafa var. Ve sıkın durun, fiyatları 20-25 € arasında değişiyor! Ben yurtdışından aldım bi tane ;)

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Damages

Eveeet bugün moda haricinde başka bir tavsiyeyle karşınızdayız.
Bugünki mevzumuz Damages!
Henüz seyretmeye başlamadıysanız, DVD'leri bulup hemen başlayın. Sanırım daha bizim kanallarda gösterilmiyor.
Şu ana kadar 2 sezonu (26 bölüm) çevrildi.
Konusuna gelince sıradan bir avukatlık dizisi olarak başlıyor. HEr sezon bir davanın etrafında dönüyor ama tabii ki birbiriyle bağlanan hikayelerle.
Sürekli entrikalar, şaşırtan gelişmeler, sağ gösterip sol vurmalarla dolu hikaye.
Oyuncuları da cabası. Glenn Close, Tate Donovan, Ted Danson, Marcia Gay Harden gibi süper bir kadroyu da bir arada seyredebilirsiniz.
Patlamış mısırınızı, bol bol içeceğinizi yanınıza alın ve Damages'ın karşısına kurulun.
Saatlerce başından kalkamayabilirsiniz!!!

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails