24 Ekim 2009 Cumartesi

Çubukta Pattis

Sanırım bu bardakta mısır furyası önümüzdeki günlerde yerini Çubukta Patates'e bırakacak. Rejim düşmanı, mutluluk dostu patates kızartamaları için özel sosları da varmış :) Sitesinden aldım aşağıdaki açıklamaları. Yiyen bana haber versin :)

Gucci Cruise Collection

Mademki aramızda bu kadar çok Gucci seven var. Gucci'den bahsetmek şart oldu :) Bu sezon gümüş rengi ve gümüş detaylar ön plana çıkıyor. Bakın beğenin, %50 indirimden alın :)

23 Ekim 2009 Cuma

DIY Fashion

Resimdekilerin el işi olduğuna inanmakta zorlanıyorsunuz değil mi? Ben de gördüğümde inanmak istememiştim :) DIY fashion denilen açılımı "Do It Yourself" olan akım bugünlerde beni de etkisi altına aldı. Türk kadınları inciği boncuğu sever, dikiş ve örgü bilir ama tembellikten hep hazır giyime dayar sırtını. Ama bence vakit ayırıp beğendiğimiz değişik parçaları birleştirerek, eski kıyafetlerimizi sökerek, dikerek, kullandığımız kıyafet ve aksesuarlara yeni parçalar ekleyerek hem kendi modamızı kendimiz yaratmış oluruz, hem de şu tüketim çılgınlığımızı az da olsa durdururuz. Bu konuda yetenekli olan arkadaşlarımıza özenmiyor değilim :)

Hediye Zamanı: Levi's Jean Ceket

İşte sorumuz: Levi’s® tarihinde, 1889 yılından beri üretilen her kıyafetin bir lot numarası vardır, olmazsa olmazdır. Peki ilk üretilen bakır zımbalı tulumlara verilen lot numarası hangisidir? Cevabı biliyorsan hemen yorum olarak yaz, ve iletrişim bilgilerini bize mail at. Doğru cevabı yoruma yazan ilk kişi M beden Red Tab Jean ceketin sahibi oluyor. Cevap Kristal Küre'nin içinde bir yerlerde de yazıyor ;) Yarışmaya katılmak için izleyicimiz olmanız gerekiyor. Bol şans!

Gaultier to Target

H&M gibi Target da designerlarla işbirliği yapmaya, dolayısıyla biz de Target'a bayılıyoruz :) Bir süredir ortalıkta dolaşan bir söylentiye göre Jean Paul Gaultier Target için bir koleksiyon hazırlayacaktı. Bu söylentiler doğru çıktı ve Alexander McQueen ve Anna Sui'den sonra Target için bir koleksiyon hazırlayacak designer Gaultier oldu. Koleksiyonun çıkış noktası ise New York'lu kadınlar olacakmış. 7 Mart'ta satışa çıkacak ürünleri internetten de sipariş edebiliriz, yaşasın! :) Daha önceki koleksiyonlarda fiyatlar 39.99, 49.99 gibi oluyor.

22 Ekim 2009 Perşembe

Yarın Hediye Zamanı! Bu sefer Levi'stan!

Kızlarrr (üzgünüz bu sefer yine hemcinslerime torpil yapıyorum) yarınki hediyemiz Levi'stan. Çok çok özel bir ürün. Şimdilik sürpriz kalsın. Yarın sık sık kontrol edin Kristak Küre'yi. Ne zaman çıkacağı belli olmaz. Ve doğru cevabı bilen ilk kişiye gidecek sadece. kazanmak için blogger üzerinden izleyici olmayı unutmayın ;) Bol şans!

Onyx taşlı mücevherler

Kadınların mücevher tutkusu asla bitmez :) Bir aralar nazar boncuklu kolyeler modaydı, sonra yerini kar tanelilere bıraktı. Şimdi de siyah ojeler, deri ceketler, zımbalı elbiselerle beraber onyx taşlı mücevherler geliyor. İster sade bir bileklikte isterse gösterişli bir yüzükte olsun, harika durduğu kesin!

Leighton Meester da FlyGirl Olmuş!

Glamour'un son sayısında Leighton Meester ile bir röportaj var. Çekimlerde Reebok'ın yeni Top Down modelini giymiş ve tarzını anlatırken Reebok'ı ne kadar çok sevdiğinden bahsetmiş. Bu aralar Reebok'ı ne kadar çok duymaya başladık, farkında mısınız? Çok benzerleri Nil'in sayfasında da var. Bu Top Down'ları da beğendik :)

Si Lolita

İşte karşınızda Lolita Lempicka'nın yeni parfümü. Bu parfümlerin şişelerine bayılıyorum. Hepsi birer sanat eseri resmen :) Mutluluğun parfümüymüş.Feminen ve muhteşem. Lolita Lempicka bu sefer sizi hayallerinizi yaşamaya davet ediyor. Şişesi farkındaysanız size uğur getirsin diye yonca biçiminde :) Aynı zamanda dizaynı buram buram parizyen. Boynunda punantiye fulara, üzerindeki kırmızı çiçeğe dikkat ;)

Swarovski'den Kristal Ormanı

Swarovski yeni mağaza konsepti olan Kristal Ormanı'nın ilk şubesini Paris'in ünlü caddesi Champ Elysees'de açıyormuş. Şu anki mağaza tasarımına göre bence çok daha şık ve Swarovski'ye yakışan bir konsept olmuş bence. Ne dersiniz? Bu yeni konsept tasarım, teknoloji ve kristalin buluşma noktası olacakmış ;)

21 Ekim 2009 Çarşamba

Moschino Love

Moschino'nun yeni kararı bizi sevindirecek gibi gözüküyor :) Geçen seneye kadar Moschino Jeans koleksiyonunu piyasaya süren marka bu koleksiyonun adını Moschino Love olarak değiştirdi ve yeni parçalar ekleyerek aksesuar dünyasına da el attı. Hem de fiyatları 165$ ile 445$ arasında değişen deri, süet veya kanvas çanta ve cüzdanlar ile! Bütçeleri sarsmadan Moschino sahibi olmanın zamanı geldi...

100 Kalori Neye Benzer?

Her kadının aklını kurcalayan bir soru bu heralde. İşte size cevabı :) Bu hesaba göre bi gününüzü 336 M&M yiyerek de tamamlayabilirsiniz :) PS: Women's Health'in yalancısıyız

Mia da Kristal Küre'yi Takip Ediyor

Sevgili Mia bugünki postasında bize de yer vermiş. Severek takip ettiğimiz bi yerde kendimizi görünce çok sevindik :) Teşekkürler Mia :)

Louboutin ile Barbie'nin Ne İşi Var?

Aldığımız son duyumlara göre Louboutin'in son işbirliği Barbie ile olacakmış. Detaylar henüz açıklanmadı, beklemedeyiz :) Açıklanınca hemen size haber vereceğiz ama bu sırada siz de tahmin edin bakalım ortaya ne çıkacak? Barbie için bir şeyler mi? Kadınlar için Barbie'den esinlenen bir şey mi?

Herkes Bigün Vampir Olacak

Şaka maka farkında mısın bilmiyorum şu an inanılmaz bir vampir propagandası yapılıyor! Buffy ile ufak ufak başlamıştı ama çok tutmadı. Şimdi Twilight, True Blood ve TR'de henüz gösterime veya yayına girmemiş birçok vampir dizisi var. True Blood'ın birkaç bölümünü seyrettim vampirler o kadar karizmatik ve cool ki insanlar ezik kalıyor yanında. Şimdi en son da Zara'da bu t-shirtleri gördüm. Yakında sağda solda vampir yurdum gençleri görürseniz şaşırmayın. Pikaçu'yu gerçek sanan çocuklar büyüdü. Artık sağı solu ısırmaya başlayabilirler :)

20 Ekim 2009 Salı

Amber Rose yeni ikoncanımız mı?

Rap şarkıcısı ve yapımcı Kanye West'le yaşadığı ilişkiyle magazin gündemine oturan, eski striptizci, yeni model ve "Boadicea the Victorious" parfümünün yüzü Amber Rose yeni ikoncanımız mı oluyor? Kısacık saçları, zayıflığa meydan okuyan yuvarlak hatları, asi hareketleri ve çılgın gece yaşantısıyla adından söz ettiren Rose, çalkantılı ilişkisini gözler önünde yaşamaktan da çekinmedi. Her giydiği, her taktığı konuşulan ve hatta kendi tasarladığı gözlük koleksiyonunu piyasaya sürecek olan Rose galiba ikoncanlar arasındaki yerini alıyor.

Kipling Geri Geliyor

Ben lisedeyken Kipling'ler çok modaydı. Özellik sallanan gorili için alırdık. Ama sonra bu marka lise yıllarında kaldı ve uzun süre pek duyulmadı. Bu günlerde Kipling'ler yine dikkatimi çekmeye başladı. Sizin için ön plana çıkan birkaç modeli bir araya getirdim. Boynerler'de bulabilirsiniz.

19 Ekim 2009 Pazartesi

Armani'nin yeni yüzleri

İtalyan Armani, iç çamaşırı koleksiyonunun yeni yüzleri olarak dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Cristiano Ronaldo ve son zamanlarda yıldızı parlayan model Megan Fox ile anlaşmış. Üstelik fotoğraflarını da "Madonna'nın Türk fotoğrafçısı" olarak tanınan Mert Alaş ve çalışma arkadaşı Marcus Piggot çekeceklermiş. Maço tavırları ve zevksiz giyimiyle dillere destan Ronaldo ile güzel ama tarzdan yoksun Fox bir araya geldiğinde ne çıkacak merakla bekliyoruz.

Bu Ayakkabılar Gerçekten Farklı

Kristal Küre cumartesi günü Nişantaşı'nda dolaşırken hep önünden geçtiği bir mağazanın vitrinindeki ayakkabılara bayılıp içeri girdi. Tasarımı, fiyongu, rengi, taşları, kısacası her şeyiyle bayıldığım bu babet aynı zamanda inanılmaz rahat. Rugan ayakkabılar genelde çok sert olur ve vurur. Bu ayakkabı inanılmaz rahat. Ve en güzel yanı fiyatı: 49 TL! Fiyatına inanamadım ve hemen aldım :) Different'ta ayrıca çok güzel topuklu ayakkabılar da satılıyor. Babetler genelde 49 TL, topuklular ise 79 TL civarında. İstanbul'da olanlar mutlaka uğrasın. City'sin otopark çıkışının karşısında kalıyor. Telefonu da 0212-2243426

Bu Ojeyi Kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda Boston'dayken bi akşam Sephora'ya uğrama şansım oldu. Bu arada kışın gelmesiyle birlikte koyu oje arayışlarına girmiştim. Opi'nin Sephora için ürettiği Film Noir koleksiyonu tek kelimeyle muhteşemdi! Hollywood'un femme fatale güzellerinden esinlenen koleksiyondaki Dark Room'u dayanamadım ve hemen aldım. Çok koyu yeşil ile siyah arasındaki bu ojeyi Sephora'da trend alert olarak belirlemişti. Burdaki Sephora'lara geldi mi bilmiyorum ama araştırmak da fayda var!

18 Ekim 2009 Pazar

Lokum'un Maceraları

Alışveriş, moda, trend gibi konulardan sıkıldığınızda, kafanızı dağıtmak istediğinizde veya benim gibi köpiş özleminizi gidermek istediğinizde Lokum'a bi göz atın ;) lokumhanim.blogspot.com Böle bi güzelliğe kim dayanabilir ki? Lokum'un teyzesiyim diye demiyorum ama gerçekten çok sevimli bir blog olmuş! :)

Lolita Lempicka Çaylar

Haftalardır aradığım şey meğer burnumun dibindeymiş de haberim yokmuş! Sürekli designerların hazırladığı yiyecek içeceklerden bahsediyorum. Meğer evimde bir hazine varmış da ben farkında değilmişim :) Lolita Lempicka'nın çayları. Karışık meyva aromaları minik pembe kutulardan çıkıyor. O kadar güzeller ki içmeye kıyamıyorsunuz. Bir de çikolatası varmış ama onunla henüz tanışamadım :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails