20 Şubat 2010 Cumartesi

Britney Spears through the lens

Ünlü giyim markası Candie's yeni yüzü olarak Britney Spears'ı seçince hepimiz ufak bir şaşkınlık yaşamıştık. Nisan ayında yapılan bu duyurunun ardından fotoğrafçıların Annie Leibovitz, Mark Seliger ve Terry Richardson olduğunu öğrenince de kesin güzel bir şeyler çıkar diye düşünmüştük. Yukarıdaki fotoğraf "Britney Spears through the lens" yani Candie's İlkbahar 2010 kampanyasının çekimlerinden bir Leibovitz karesi. Pazarlama devi bir marka, rüküş ve skandallar kraliçesi bir popçu ve 3 muhteşem fotoğrafçı bir araya gelince sonuç böyle oluyormuş. Kampanyayı başarılı buldum, havalar da ısınmaya başlarken Candie's kombinleri de hoşuma gitti. Göz atmak isteyenler için; Candie's

Madonna for Macy's?

Bu sıralara Madonna'nın Macys's için 2 koleksiyon tasarlayacağı konuşuluyor. Tekstil ürünlerinden oluşan "Material Girl" ve "Truth or Dare" isimli iç çamaşırı koleksiyonu. Ok isimler güzel ama Madonna Loves H&M H&M'in anında tükenmeyen yegane designer koleksiyonları arasında tarihe geçti. Bir koleksiyon yapmak istiyorsa illa Macy's'den daha tarz bi zincir seçmeliydi bence. Merakla bekliyorum dedikodular gerçek mi? Gerçekse ortaya ne çıkacak?

19 Şubat 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Cassette Butik2

Sıra geldi benim de favorim olan kuşlu küpeye ;) Cicci Cocco ve Ahmet Bayar hariç, Cassette Butik'te satılan, Küçük Prensli tasarımları da olan 3. ayakkabı markası nedir? Yine 15. doğru cevabı yorumlara kazan bugünün 2. şanslısı oluyor! Bol şans :)

Hediye Zamanı: Cassette Butik

İlk sorumuz geliyorrrr: Cassette Butik'in telefon numarası kaç? Kolyeyi kazanmak için doğru cevabı yorumlara yazan 15. kişi olun kolyeyi kapınnnnnnn :) Geç kaldım diye düşünmeyin akşam 23:59'a kadar vaktiniz var. Diğer kurallar sayfanın sağ alt köşesinde, bol şans!

İç Çamaşırları ve Bikiniler de Retro

Ayakkabının, çantanın, her türlü aksesuarın ve kıyafetin retrosu, vintage'ı makbul olur da iç çamaşırı markaları bu trendi kaçırır mı? Tabii ki hayır. Bu sezon hem iç çamaşırları hem de bikini ve mayolar fazlasıyla retro havası taşıyor. Gözümün önüne kumlarda deniz topuyla koşan Türkan Şoraylar, Hülya Koçyiğitler geliyor :)

18 Şubat 2010 Perşembe

Halston Fall 2010

Halston moda evinin heyecanla beklenen sonbahar 2010 koleksiyonu sonunda teşhirde! Antik Yunan figürleri, savaşçı prenses teması ve 70'lerden esintiler içeren bu muhteşem koleksiyon bana bilim kurgu filmlerinde gelecekten gelen güzel ve medeni ırkları anımsattı. Hatta bu koleksiyon Star Wars serisi için muhteşem bir gardrop oluşturabilirdi! Hiç bir parçaya kusur bulamadım, siz ne dersiniz?

Prada Foulard Bag

Geçtiğimiz aylarda Prada'nın bu sezon çıkarttığı Fular ayakkabılardan severek bahsetmiştim. Bu ayakkabıları tamamlayan aksesuar ise Prada Foulard Bag. Bohçamı taktım koluma modundaki bu çantanın renk renk, desen desen farklı versiyonları mevcut. Küçük çanta ile zaten çok rahat edemiyorum ama görüntü olarak da beğenmedim. Siz ne dersiniz?

17 Şubat 2010 Çarşamba

Mara Hoffman for NY Fashion Week

Modacılar New York Moda Haftasına birbirinden ilgi çekici koreografiler, adına defile denemeyecek kadar tiyatral gösteriler hazırlarken Mara Hoffman da bir sergi hazırladı! Evet fotoğraflarda gördüğünüz gibi Hoffman Sonbahar-Kış 2011 koleksiyonunu film gösterisi ve canlı müzik eşliğinde bir modern sanat sergisi gibi sergiledi. Koleksiyonun ayrıntılarına girecek olursak, hiyeroglif yazılar, batik kumaşlar, straplez elbiseler ve etnik desenler dikkat çekiyor.

Haftanın Hediyesi: Cassette Butik

Geçtiğimiz günlerde tesadüfen keşfettiğim Cassette Butik'in tüm ürünlerine ne kadar bayıldığımı anlatmıştım. Veee bu haftanın hediyeleri Cassette'ten! Bana ne hediye gelirse çok sevindirdim diye tüm ürünleri tek tek inceledim ve Cassette Butik ile beraber sizin için 1 küpe 1 kolye seçtik. Beni tanıyanların ikisi için de "heh tam senlik" dediğini duyar gibi oluyorum :) Bu cuma yine 2 ayrı soru olacak. Siz şimdiden Cassette'in Facebook sayfasına üye olun ve takibe alın. Cuma günü faydası olabilir ;)

16 Şubat 2010 Salı

Dayanamayıp Twitiittliyorum

Aylar önce açtığım accountu kullanmaya başladım http://twitter.com/kristalkure İlgilenenlere duyurulur :)

Urban Turban

Üniversiteler ve kamu kuruluşları türbanı tartışadursun, türban moda oldu bile! Safari kokan kıyafetlere, taba ve toprak renklerine eşlik eden ipek eşarplar türban şeklinde bağlanarak hasır şapkaların alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Bu sezon ben de denemek istiyorum, fotoğraftaki kadar güzel bağlamayı becerebilirsem tabi :)

John Galliano'dan The number 1 fragrance

Geçtiğimiz Perşembe John Galliano'nun ilk parfümünün lansmanına katıldım. Büyük Londra Oteli'nin büyülü atmosferiyle Galliano'nun dünyasının kesişimi muhteşem olmuştu. Pudralı, hafif tatlı ve kalıcı parfümlerden hoşlananların bu parüfme bayılacağını düşünüyorum. 19. yüzyıl giysilerinin kumaşlarını andıran şişesi bile bir satın alma sebebi olabilir! Sadece Sevil Parfümeri'lerde satılıyormuş. İlgilenenlere duyurulur :)

15 Şubat 2010 Pazartesi

Kaş yaparken göz çıkarmak

Kuşkusuz ki Frida Kahlo 20. yüzyıla damgasını vuran ressamlardan biridir. Çalkantılı özel hayatı, tuhaf ve ürkütücü otoportreleri ve politik duruşuyla önümüzdeki yüzyıllara da damgasını vuracaktır. Vogue Almanya da Frida Kahlo'dan ve onun tarzından esinlenerek Claudia Schiffer ile bir çekim yapmış. Herşey iyi güzel hoş da, çekime başlık olarak "exceptionally beautiful" yazmışlar. Kimse kusura bakmasın, Claudia bu kaşlarla güzel falan değil. Yolda görsem "Recep İvedik'in ablası" derim. Karl Lagerfeld'i, hatta Vogue'u eleştirmek ne haddimize ama olmamış. Olmamış. Farklı olmuş ama güzel olmamış. Kaş yapalım derken göz çıkarmışlar. Siz ne dersiniz?

Kayra Wine Center

Geçtiğimiz haftalarda bir çarşamba akşamı yemek+sinema rutinini bozup Kayra Wine Center'da "5 Adımda Şarap Tadım" kursuna gittik. 2 saatlik kursta şarap nasıl tadılırdan, şarapla ilgili genel kültürünüzü gelişterecek birçok şeyi 2 saat içinde öğreniyorsunuz. Gerçekte şarapla ilgili ufkunuz açılıyor :) Bi şarabın ne kadar alkollü dolayısıyla ne kadar kalorili olduğunu da bu kurstan sonra test edebiliyor olabilirsiniz. Daha fazla detaya girmiyorum ki gittiğinizde ki heyecan kaçmasın ama şiddetle tavsiye ederim!

14 Şubat 2010 Pazar

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun

İster sevgilinizle, ister ailenizle, ister arkadaşlarınızla olun ama bugünü yalnız geçirmeyin, sevdiklerinizle beraber olun. Sevgililer gününüz kutlu olsun :)

Büstiyerlerden Sonra Sütyenler Dışarıda

Kristal Küre'nin geçtiğimiz günlerde bahsettiği büstiyer trendinden sonra Amerika'da en son moda sütyenleri iç çamaşırı değil de normal üstmüş gibi meydanda giymek :) Glamour'da görünce hemen sizinle paylaşmak istedim. Biraz iddalı bir akım ama Türkiye'de klasik sütyenlerle olmasa da bandeau top dediğimiz mini straplez üstlerle görebiliriz bence. Ne dersiniz?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails