16 Aralık 2011 Cuma

Karl Lagerfeld'den Müjde

Chanel'in arkasındaki moda dünyasının dahisi Karl Lagerfeld Net-a-Porter icin yeni bir marka çıkartıyormuş. "Karl"ın en güzel yanı fiyatların 25$'dan başlıyor olması. Online olarak Türkiye'den de sipariş edebiliyor olmamız işin cabası! :) Koleksiyondan ilk görüntüler görücüye çıktı. İlk izlenim son derece iyi bence. Hadi 25 Ocak'ta bilgisayarlarımızın başına ;)

15 Aralık 2011 Perşembe

H&M ve Versace'den Yeni Koleksiyon!

Evet yanlış duymadınız. Kasım'da satışa çıkan ilk koleksiyonun başarısının ardından H&M ve Versace yeni bir koleksiyon hazırlamış. İtiraf etmem gerekirse ben ilkini pek beğenmemiş, ve savaş zamanı halk ekmekten ekmek dağıtılıyormuş gibi ciddi kuralların oldugu bir alışveriş sistemine şaşırmıştım. Ama yeni Cruise koleksiyonu daha çok beğendim. Şimdi gelelim kötü habere! Koleksiyon sadece online H&M'lerde satılacakmış. Dua edelim de koleksiyon çıkana kadar Türkiye'de de online satış başlasın. İşte koleksiyondan en beğendiğim ciciler:

14 Aralık 2011 Çarşamba

En Yeni Saat Gözdem

Bayramlar, seyahatler derken yine ayrı düştük ama bu son Insallah :) Zaafımın oldugu aksesuarlardan biri de saat. Degisik tasarımlara denk gelince dayanamayıp alıyorum. Uzun yıllar once Storm'dan bir saatim vardı. Yıllardır varlığını unuttugum bu markayla Londra'da yollarım yine kesisti. Bu gordugunuz saate (burdan belli olmuyor ama kocaman) bayıldın. Duz siyahını aldım. Simdi ekranına bakıp saati anlamaya calısmak bi zevk! :) İngiltere'ye yolu dusenler icin fiyatlar da son derece uygun...

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails