13 Kasım 2010 Cumartesi

Hediye Zamani:Sustilo Elbise

Teknik bir sebepten hediye sorusu bir gun gec geliyor. Yapmaniz gereken asagidaki elbiselerden begendiginizi secmek ve onu neden begendiginizi anlatmak. Onumuzdeki hafta pazara (21.11.10) kadar vaktiniz var. Birden fazla kere de katilabilirsiniz :) Herkese bol sans!

11 Kasım 2010 Perşembe

Yeni Saat Favorim Furla

Uzun zamandır Kristal Küre'yi takip edenler saate olan merakımı farketmiştir :) Bu zamana kadar tercihimi hep Marc Jacobs'ın grafikli saatlerinden yana kullanmıştım. Yaş kemale ermeye başlayınca işte de rahat kullanabileceğim daha klasik bir saat aramaya karar verdim ve Furla'nın saatleriyle tanıştım. Furla klasik, sade ve kadınsı çizgisiyle sevdiğim bir markaydı. Çantalarını severdim ama bu kadar güzel saatler yaptığını bilmiyordum! Benim seçtiğim gri kalpliye benziyor ama tek kalpli, daha az taşlı ve siyah. Fiyatları da kalitelerine ve şıklıklarına göre makul. Saat almayı düşünenler es geçmesin ;)

10 Kasım 2010 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: Sustilo'dan Hayalinizdeki Elbise

Bu haftanın hediyesi Sustilo'dan geliyor. Sustilo'yu daha önce duymayanlar için Sustilo, Hollanda’nın en ünlü ve tek online alışveriş sitelerinden biri ve artık Türkiye’de… 2006 Yılında kurulan Sustilo, tüm üretimini Türkiye’de kendi atölyelerinde yapıyormuş.Hollanda’dan sonra, Almanya, Amerika ve şimdi de artık, Türkiye’de hizmete girmiş. Sustilo'nun en önemli özelliklerinden biri her şeyin el yapımı olması.Seçtiğiniz tüm ürünler, sizin sparişinizle üretiliyor. “Kendi elbisenizi yaratın” bölümünden ise , fotoğrafı olan her hangi bir elbiseyi, yollayarak sizin için üretilmesini sağlayabiliyorsunuz. Elbiselerden, aksesuarlara, çantadan ayakkabıya kadar ürünleri uygun fiyatlara sunan Sustilo bu hafta bir Kristal Küre izleyicisine hayalindeki elbiseyi hediye edecek. Ben sizin için bu 3 elbiseyi seçtim. Cumaya kadar yapmanız gereken bu elbiselerden hangisinin hayalinizi süslediğine karar vermek ve Sustilo'nun sitesine bir göz atmak ;)

9 Kasım 2010 Salı

Pitaaaaa

Kristal Küre'nin en son keşiflerinden biri Pita Khubiz. Karnımın zil çaldığı birgün tavsiye üzerine sipariş verdim ve muhteşem bir lezzetle tanıştım! İncecik pita ekmeğinin arasında çeşit çeşit et, tavuk, sebze karışımı ve lezzetli soslarla nefis bir öğün yaratabilirsiniz. Taksim'deki restaurant'a hiç uğramadım ama malzeme kalitesi, çeşitleri ve lezzetiyle favori siparişlerim arasında yerini aldı ;) Özellikle Falafelli pitayı şiddetle tavsiye ederim. Nohut köftesi ve tahin sosunun muhteşem uyumu için midenizde her an yer vardır diye düşünüyorum. Ağzı sulananlar buraya :) En kısa zamanda uğrayın, sipariş verin ama mutlaka deneyinnnn

8 Kasım 2010 Pazartesi

Misk Nail Spa Kazananı Belli Oldu!

20. yorum naki'den geldiii. Kocaman tebrikler! Adını soyadını mail ile bekliyorum. Kendini 31 Aralık'a kadar istediğin zaman şımartabilirsin ;) Kazanamayanlar, bu hafta yine süper bir hediye var, beklemede kalın :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails