2 Ekim 2009 Cuma

"Bil's"e Tebrikler

Çok hoşumuza giden bir haberi, Bil'sden gelen mailin noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz. Keşke başka Türk markalarından da benzer haberler duysak!
Bil’s tarafından Fred Perry için tasarlanan gömlekler Bilstore’ların yanı sıra tam 23 ülkede birden satışa sunuluyor... Türkiye’de beyaz gömleğin öncüsü olan Bil’s, ünlü marka Fred Perry ile ortak bir koleksiyon hazırlayarak büyük bir başarıya imza attı. Bu sene 100. yılını kutlayan Fred Perry için Bil’s tarafından üretilen gömlekler Türkiye’deki Bilstore’ların yanı sıra dünyadaki tüm Fred Perry mağazalarında da satışa sunuluyor. Böylece ilk defa bir Türk markası 23 ülkede birden aynı anda satışa sunulmuş oluyor. Dünyaca ünlü bir markayla “ortak etiket” prensibiyle tasarım yapan ilk Türk marka olan Bil’s, Fred Perry ile yepyeni bir başlangıç yapmış oldu. Fred Perry daha önce sadece Comme des Garçons, Vespa gibi dünya markalarıyla işbirliği yapmıştı. Fred Perry stiline Bil’s dokunuşu... Şu anda tüm Bilstore’ların yanı sıra dünyadaki tüm Fred Perry mağazalarında satışa sunulan koleksiyonun tasarımcıları ise Alex Akimoğlu, Başak Dizer Fransez ve Deniz Yeğin.

Christopher Shannon&Reebok

Erkek okuyucularımızdan talep geldi, biraz da erkek modası yazalım dedik :)
Erkek modasına yön veren tasarımcılardan Christopher Shannon, Londra Moda Haftası kapsamında 23 Eylül’de gerçekleştirdiği defilesinde Reebok’ın efsane ayakkabısı Pump’ları kullanmış.
Christopher Shannon "Çocukken ilk Reebok Pump’larımı aldığım günü hatırlıyorum, benim için gerçekten çok önemliydi. Şimdi bu yenilenmiş görüntüleri ve bu sezonki koleksiyonuma olan muhteşem uyumlarıyla geri dönmüş olmalarına çok sevindim. Bence Pump kesinlikle gelmiş geçmiş en havalı ayakkabılardan biri.” demiş.

1 Ekim 2009 Perşembe

Cihangir'de Van Kahvaltısı

Kahvaltı günün en önemli öğünü. Doktorlar diyetisyenler hep kahvaltıyı sıkı yapın derler. İşte size sıkı bir kahvaltı :) Sıraselvilerden Cihangir'e inerken sol hizada kalan Van Kahvaltı Evi mükemmel lezzetleriyle bizi bekliyor! Bilirsiniz Van otlu peyniriyle meşhurdur ama Van Kahvaltı Evi'nde kahvaltı onunla sınırlı kalmamış, adını ilk defa duyacağınız güzel çeşitleri ve güler yüzlü hizmetiyle bizden tam puan aldı. Şiddetle tavsiye ediyoruz :)

30 Eylül 2009 Çarşamba

Westwood @ Melissa

İlk başlarda bu da ne plastik ayakkabı mı olur dediğimiz Melissalar gönlümüzü çoktan çeldi.
Bu yaz özellikle her markanın plastikten terlik, sandalet ve ayakkabıları sokakların tozunu kaldırdı.
Melissalar içinde en çekicileri şüphesiz Vivienne Westwood tasarımları.
Bilstore'larda veya Harvey Nichols'dan satın alabilirsiniz.
Amaaaa daha iyi bir önerimiz var.
Westwood'un kendi sayfasından (http://www.hervia.com/) en yeni modellere, daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.
İlkbahar/yaz 2010 satışları başlamış bile.
Benim favorim mor üzerine kırmızı kalpli olan dememe gerek var mı? :)

28 Eylül 2009 Pazartesi

Müjdemi İsterim! Şimdi de Sonia Rykiel ve H&M

H&M Jimmy Choo'dan sonraki yeni partnerini açıkladı ve bizi çooook mutlu etti.
Para biriktirmeye şimdiden başlayın çünkü satışlar 5 Aralık'ta özel bir iç çamaşırı koleksiyonu ile başlıyor.
20 Şubat'tan itibaren ise seçilmiş 250 H&M noktasında farklı bir aksesuar ve tekstil koleksiyonu satışa sunulacak.
Bu işbirliğini diğerlerinden farklı kılan ise iç çamaşırı koleksiyonun eş zamanlı olarak Sonia Rykiel'in butiklerinde de satılacak olması.
Deli dolu, renkli ve feminen Rykiel çizgisinin H&M ile buluşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Cesaria Evora

Hep moda, hep trend olmaz. Arada minik tavsiyeler de lazım :) Cesaria Evora, şahsen yeni keşfettiğim ve dinlemeye doyamadığım bir zat-ı muhterem. Kendi ülkesi olan Cape Verde'nin en meşhur sanatçısı, 58 yaşında dünya çapında ünlü olan hatta geçen sene Türkiye'de bir konser vermiş olan şarkıcı Portekizceden başka dil bilmiyor. Ama inanın onu dinlerken dilin hiçbir önemi yok, sadece kadife gibi bir ses, gerçek bir "Fado" ziyafeti!

27 Eylül 2009 Pazar

Levi’s® 501® is back for good

Geçen sene başlayan boyfriend jean modasına son noktayı Levi's koyuyor. Ortaokul yıllarında giydiğimiz (büyüyünce 501'in her rengini almalıyım gibi bi hayalim vardı :p), boyfriend jean akımı ile yeniden sadece kadınlar için tasarlanmış. Hollywood'da ünlüler de bu akıma kapılmış. Gwen Stefani ve Sienna Miller'ın tercihi de 501'miş. Paçalarını kıvırarak da kombinleyebilirsiniz. Ekim'den itibaren belirli mağazalarda satılacakmış. Amerika'da Urban Outfitters'da da satılıyordu. Özellikle tam nostaljik olan buz mavisini tavsiye ederiz :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails