7 Ağustos 2010 Cumartesi

Beyaz külotlu çorap?..

Son birkaç senedir kış aylarında yanımızdan ayırmadığımız taytlarımız ve koton külotlu çoraplarımız 2011 sezonunda da bizi yalnız bırakmayacakmış. Fakat dikkat çekmek istediğim konu beyaz olanlar! Benim zihnimde ilkokul yıllarına ait olan bu parça gerçekten kullanışlı mı? Yağmurlu havada kirlenip çamurlanması hoş bir görüntü mü? Üstüne üstlük bacakları kalın göstermiyor mu? Bence baştan aşağı çekilmez bir trend "ben geliyorum" sinyallerini veriyor. Tabi bu parçayı doğru kullanarak beyaz çorapla bile harikalar yaratabilecek olanları tenzih ederim :)

Marc ile İskambil Oynamak İsteyen?

Her sezon bizi farklı maceralare davet eden Marc by Marc Jacobs aksesuarlarında bu sezon Las Vegas rüzgarları esiyor ;) Hayvanlı koleksiyonu kadar beğenmesem de sevimli buldum. Alice in Wonderland'den hemen sonra bu koleksiyonun çıkması ilgiyi biraz azaltır mı diye düşündüm. Son zamanlarda gözlerimiz bu motiflere oldukça alıştı ;) Shopbop'ta fiyatlar 30$'dan başlıyor. İlgilenenlere duyurulur ;)

6 Ağustos 2010 Cuma

Hediye Zamanı:Misk Nail Spa

Misk Nail Spa'dan Citrus Manikür ve renk değiştiren oje servisi kazanmak için geri sayım başladı. Bu postun altına manikürü neden almak istediğini anlatman yeterli. İstersen neden ihtiyacın olduğundan bahset, istersen Misk Nail Spa'yı neden beğendiğini anlat ;) Yorum bırakan 20. kişi olman kazanman için yeterli! Unutmayın herkesin bir katılma hakkı var ve adsız yorumlar sıralamaya alınmayacak. Neden istediğinizi anlatmayan sadece isim yazanlar da sıralamaya alınmayacak pek tabii ;) Herkese bol şans!

5 Ağustos 2010 Perşembe

Kate Moss Ödülü Hakediyor

Kate Moss geçtiğimiz 10 sene içerisinde 9'u Eylül ayında olmak üzere 29 kere Vogue Uk'e kapak olmuş. Bu rekoru kırmak için ise önümüzdeki ay tekrar kapak oluyormuş. Vogue gibi modanın nabzını tutan bir mecraya 10 yılda 30 kere kapak olmak büyük bir ödülü haketmiyor mu? Haklısınız en büyük ödül 30 kere kapak olmanın ta kendisi ;)

4 Ağustos 2010 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: Misk Nail Spa

Genelde Amerikan filmlerinde seyrettiğimiz manikür ve pedikürü adeta bir keyife dönüştüren butik salonlar vardır ya, artık o bakımları sadece filmlerde seyretmeyeceğiz. Ortamı, başka bir yerde bulunmayan manikür-pedikür çeşitleri ve benzersiz hijyen anlayışıyla Misk Nail Spa hepimizi bağımlı yapacak gibi görünüyor. Bu hafta bir şanslı Kristal Küre izleyicisi Citrus Spa Manikürü ve güneşte renk değiştiren oje sürme servisi kazanacak. Citrus Spa Manikürü nasıl bir şey mi? Uçucu yağlar ve E vitamininden oluşan narenciye senfonisiyle duyularınızı harekete geçiyot. Eksfoliye ediyor, gençleştiriyor ve canlılık kazandırıyor. Yaz mevsimine özel bir deneyim.. CND marka ürünlerle.. Peki neler içeriyor? Limon kabuklarıyla bezenmiş sütlü el banyosu, kütikül alma/itme,temizleyici meyve mesesi, aydınlatıcı meyve maskesi ile el saunası, derin nemlendirici losyon ile el&kol masajı ve güneşte renk değiştiren oje sürme servisi. Bu haftaki şanslıyı şimdiden çok kıskanıyorum. Tatil öncesi mükemmel bir bakım! Detaylar cuma günü burada ama siz şimdiden Misk Nail Spa'nın sayfasına bir göz atın ;)

3 Ağustos 2010 Salı

Beklenen Düğünden İlk Kareler

Chelsea Clinton'un düğününden ilk kareler basına yansıdı. Fashionista ve People'da yer alan fotolar Clinton'un 20.000$ değerindeki Vera Wang gelinliğini gözler önüne seriyor. Ben beğendim. Ya siz?

Sanat mı Cinayet mi?

Latin dünyasının yükselen yıldızlarından Carlee Fernandez "Carnage" koleksiyonu ile son günlerde oldukça konuşuluyor. Ünlü fotoğrafçı ve sanatçı Carnage koleksiyonunda ölü hayvanlardan çeşitli çantalar yapmış. Hayvanların moda için kullanılmasını protesto etmek için dikkat çekmek istemiş olabilir ama bana görseller çok rahatsız edici geldi. Farklı bir proje için ise bir süre ayı postu içinde yaşamayı denemiş! Sizin yorumlarınız nedir?

1 Ağustos 2010 Pazar

Tüm Yazın En Zor sorusu: Düğüne Ne Giymek Lazım?

Her genç kızın her yaz defalarca tekrarlanan problemlerinden biri arkadaşımın düğününe ne giymek lazım derdi. Rahatlıkla şıklığı çoğu zaman bir arada bulmak çok kolay olmayabiliyor. Bir de işin içine uzun mu giymeliyim kısa mı? Ayşe'nin düğününe uzun giymiştim, Fatma'ya giymezsem bozulur mu sorusu da giriyor. Kendim için internette dolaşırken Shopbop'ta beğendiğim birkaç modeli sizin için bir araya getirdim. Belki işinize yarar, fikir verir :) Özellikle Aşk-ı Memnu'dan sonra düğünlerde geometrik detayların/kesimlerin tercih edildiğini görüyorum. Düğünün tadını çıkarmak istiyorsanız içinde rahat edeceğiniz kesimler, kumaşlar tercih etmenizi tavsiye ederim. Aşağıdaki resim en son gittiğim düğünlerden birine ait. Acaba hangisiyim? Hadi tahmin edin bakalım! ;) Bu akşam da bi düğündeyim. Belki ne giydiğimi de belki başka bi postta anlatırım ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails