8 Mayıs 2010 Cumartesi

Sienna Miller ve Şortlu Tulumu

Bohem tarzın kuşkusuz en gözde temsilcilerinden biri olan Sienna Miller hem güzelliğiyle, hem gülümsemesiyle, hem de çarpıcı kombinleriyle hepimizin gönlüne taht kurmuş bir isimdir. Peki Sienna'nın şortlu bebek tulumu hakkında aynı duygulara sahip miyim? Malesef hayır! Başlı başına itici birşey olan şortlu bebek tulumu Sienna'nın olmayan basenlerini geniş, belini ise kalın göstermiş. Bazı eleştirmenler Sienna'nın bu trendi çok iyi taşıdığını ve tulumun kendisine çok yakıştığını yazmışlar. İnanamadım! Evet bu sezonun trendlerinden biri de tulumlar ve Sienna giydiği için muhtemelen bir çok insanın üzerinde daha göreceğiz ama kimse bunun güzel olduğunu söylemesin lütfen :) Siz beğendiniz mi?

Louboutin Loves Lavender!

Bu sezon Loubotin pudra renginin yanısıra lavanta rengine takılmış! Ben genelde morun daha koyu, canlı tonlarını sevsem de gitgide beğenimi kazanan pastel tonlara karşı koyamadım ve beğendim. Sizin için sezonun öne çıkanlarını seçmeye çalıştım. Favorim kesinlikle sonuncu! Ya sizinki? :)

7 Mayıs 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Rachel Bensusan

Yapmanız gereken çok kolay. www.rachelbensusan.com veya Facebook sayfasına girip en beğendiğiniz taç veya tarağı seçmeniz Beğendiğiniz ürünün adını not etmeyi unutmayın çünkü beğendiğiniz ürünü kazanacaksınız ;) Daha sonra bu soruyu yanıtlamanız gerekiyor: Bu tacı/tarağı nasıl bir günde veya nasıl bir kıyafetle takmak isterdiniz? Yorumlarınızı bu post'a eklemek için pazar aksamı 23:59'a kadar vaktiniz var. Birbirinden güzel ürünlerden favorinizi hemen seçin (Burdaki ürünlerle sınırlı değilsiniz. Tükenmemiş ürünlerden seçmeniz daha iyi olur) ;) Herkese bol şans!

Barbara Bui Sonbahar Kış Ayakkabıları

Barbara Bui iddalı ayakkabılarıyla uzun zamandır takipte olduğum bir marka. Sonbahar/kış koleksiyonu yine muhteşem olmuş. Herbiri birer sanat eseri bu ayakkabılar en sade kıyafeti, en iddalı kombine dönüştürebilir. Ne dersiniz?

6 Mayıs 2010 Perşembe

Cassette Kazananı ve Think Amsterdam!

Cassette'in kazananı sonunda belli olduuuu! necli dedi ki... En beğendiğim kısım kesinlikle ayakkabılar.Ayakkabı benim için çok önemli.Casette ayakkabıların bir kişiliği var.Asla sıradan değiller.Kendileri gibi onu giyen kişiyi de özel kılıyorlar.Özel ve farklı... reyhane dedi ki...Kesinlikle ayakkabı gurubu diyorum,zira cassette' nin sıradışı tasarımlarının, ayağıma bakan düşmanlarımı şaşkına çevirmesi egoma iyi geliyorrrr.. İletişim bilgilerinizi bekliyor ve kocaman tebrik ediyorummm. Bu arada Think Amsterdam için hala başvurabilirsiniz! Yarın öğlene kadar yorum göndermeyi unutmayın. 13.yorum kazanıyor ;) http://kristal-kure.blogspot.com/2010/05/think-amsterdam-etkinligine-davetiye.html

Lady Gaga for American Idol

Amerika'nın meşhur yetenek yarışması American Idol'a konuk olacak olan Lady Gaga hazırlıklara şimdiden başlamış. Eğer Grammy Ödülleri'ndeki kostümünü beğendiyseniz buna da bayılacağınıza eminim :) Tabi ki de yine Giorgio Armani tarafından tasarlanmış olan kostümün kristal ve dantel detayları en çok ön plana çıkanlar. Diğer ayrıntılar için de kostümün kendisini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum!

Anneler Günü

Mayıs'ın gelmesiyle her yerde anneler günü hediye alternatifleri görüyoruz. Ben genelde zorlama günlere çok önem vermem ama bu annelere gününü kendi annelerimiz dışında başka anneleri de mutlu etmek için fırsat bilebiliriz. Korunmaya muhtaç çocuklar için Koruncuk'a 50TL bağış yaparak gümüş detaylı bu güzel bileziği annenize hediye edebilirsiniz. Veya Lösev'in birbirinden şeker hediye alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Sizce de böyle daha anlamlı olmuyor mu?

5 Mayıs 2010 Çarşamba

Kristal Küre Blog Ödüllerinde İlk 5'te!

Bugün çok güzel bir haber aldımmmm. Blog ödüllerinde moda kategorisinde Kristal Küre ilk 5 arasındaymış. Haberi araba kullanırken hiç beklemediğim bi anda aldım ve çooook mutlu oldum. Kristal Küre'i izleyen, seven, ona üşenmeyip oy veren herkese sonsuz teşekkürler. Diğer 4 adaya da bol şansss!

Emma Watson@2010 Costume Institute Gala

Burberry'nin Spring-Summer 2010 reklam kampanyasında başrolü kapan Harry Potter filmi yıldızı Emma Watson, küçük yaşına rağmen tarzıyla ve seçimleriyle göz dolduruyor. 2010 Costume Institute Galasına Burberry'nin Chief Creative Officer'ı Christopher Bailey ile katılan Emma, antik yunan esintili tek omuzlu ve vücudunu saran beyaz elbisesiyle eleştirmenlerden ve bizden tam not aldı :) Siz ne dersiniz?

Haftanın Hediyesi: Rachel Bensusan

Saç aksesuarı denilince akla gelen ilk isimlerden biri şüphesiz Rachel Bensusan. Rachel'in hikayesi çok eskiye dayanıyor. Çocukluğundan beri tasarımın farklı dallarıyla ilgilenmiş. Vitray ile başlayan hikayesi kumaş boyama, Boğaziçi'nin Grafik Tasarımı, Porselen Atölyesi, Stop Motion Atölyesi, Fotoğrafçılık Dersleri, Film Dersleri ve Moda Atölyesi gibi ayrıntılarla devam etmiş. Bu yollar en sonunda Londra'da Central Saint Martens'e çıkmış. İstanbul'a döndükten sonra kendi markası Rachel Bensusan'ı kurmuş. Kuş tüylerinden ve farklı materyallerden oluşan kendi tasarımı taç ve tarakları hem kuş tüyünün renklerine hayranlığına hem de Sex and the City filmine borçluyuz. Seyredenler düğün sahnesini hemen hatırlayacak. Hepimiz kafamıza birer kuş kondurmak istemiştik! Uzun lafın kısası bu hafta bir kişi benim de çok beğendiğim Rachel Bensusan saç aksesuarlarından kazanacak. Hem de kendi kazanmak istediğini! Detaylar cuma günü ama siz şimdiden favori ürününüzü seçin mutlaka. Facebook sayfasından hemen takibe alın. Veya www.rachelbensusan.com ;) Benim favorim nedir merak ediyorsanız, işte benim favorilerim ;) Her ikisini de güzel bir yaz gecesi kafamda düşünebilirim ;)

4 Mayıs 2010 Salı

Visionaire#58 a tribute to Alexander McQueen

Visionaire senede 3 kez, içinde birden çok formatta eserin bulunduğu ve sınırlı sayıda üretilen albümler sunuyor piyasaya. Daha önce Courtney Love ve Hamish Bowles gibi aykırı karakterleri konuk eden Visionaire'in 58. sayısı Alexander McQueen'e ithaf edilecekmiş. Nick Knight, Lady Gaga ve Steven Klein'ın da katkılarıyla oluşacak olan sayıya "Spirit" ismi verilecekmiş. Meraklılarına duyurulur...

Think Amsterdam Davetiye Şansı Devam Ediyor

Hala 13. yorum gelmedi. Şansınız devam ediyor. Gönderin bir yorum ;) http://kristal-kure.blogspot.com/2010/05/think-amsterdam-etkinligine-davetiye.html

Alexander McQueen's McQ

McQueen'in genç koleksiyonu McQ'nun beklenen sonbahar/kış 2010 versiyonu sonunda görücüye çıktı. Grunge çizgiler tasarımcının İskoç kökeniyle buluşmuş. Biraz 90'ları anımsattı bana. Beğendiniz mi?

3 Mayıs 2010 Pazartesi

Think Amsterdam! Etkinliğine Davetiye Var!

Bir şanslı Kristal Küre izleyicisi 8 Mayıs'taki Think Amsterdam! etkinliğine çift kişilik davetiye kazanacak! Hollanda Konsolosluğu'nun da desteğiyle gerçekleşen etkinlikte, genç tasarımcılar ve sanatçılar Amsterdam'ı kendilerine göre yorumlayacaklar. Ortaya çıkan eserler de 8 Mayıs gecesi Ghetto'da. Fatoş İlhan(Visual-ist), Bahar Kanık-Ayçin Aydoğan (Oyee Design) ve Sevil Kaynak gibi genç isimlerin defilesi de akşam 22:30'da başlayacak. Ayrıca KML Hava Yolları da arkasına 2 kişiye Amsterdam uçak bileti hediye edecekmiş. Bu etkinlik kaçmazzz. Çift kişilik davetiye kazanmak için "Amsterdam senin için ne ifade ediyor?" sorusunu buraya yorum olarak cevaplaman yeterli! 13. cevap davetiyeyi kazanıyor ;) 13. cevap gelene kadar yorumlar gizli kalacak. Neden mi 13? Çünkü Hollanda'nın uluslararası alan kodunun tersi :) Şansınızı arttırmak için Moda Cadısı ve Lizard Queen'e de göz atabilirsiniz ;) Bol şans!

Şortlu Takım Modası

Gwenyth Paltrow'un kırmızı halı tercihlerini genelde beğenirim. Iron Man 2'nin galası için seçtiği Giorgio Armani parlak takım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Şortlar bu kadar modayken bu tür kombinleri sık sık göreceğiz sanırım. Gwenyth'in fiziği de oldukça uygun ama parlak oluşundan mı şortun kesiminden mi desem, hiç beğenmedim. Siyah ayakkabıları da cabası. Farklı bir ayakkabıyla belki bu kadar itici gelmezdi. Siz ne dersiniz?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails