4 Mayıs 2011 Çarşamba

Hem Çanta Hem Şemsiye!

Siz de benim gibi şemsiye taşımaya üşeniyor, üşenmediğiniz zamanlarda da unutuyor musunuz? Marc Jacobs yine birçok kadının derdine derman oluyor. Kırmızı beyaz punatiye de işin içine girince işte karşınıza bu eşsiz çanta/şemsiye çıkıyor! Bayıldım dediğinizi duyar gibiyim!

3 Mayıs 2011 Salı

Ece Sükan ve Nokia C7 ile tarzını konuştur

Nokia yeni modeli C7 için güzel bir proje başlattı. Hepimizin yakından tanıdığı blogger'ların da dahil olduğu proje oldukça eğlenceli! :) Detaylar aşağıda: 12 Nisan - 10 Mayıs tarihlerinde tarzını yansıtan fotoğrafı Nokia Türkiye sayfasındaki “Tarzını konuştur” uygulamasına yükle, Ece Sükan ve moda bloggerları tarzını yorumlasın, Ece Sükan'la eğlenceli bir stil turuna çık! Üstelik Nokia C7 kazanma şansı yakala! Nokia,moda dünyasının tanınmış ismi Ece Sükan ile tarzını konuşturmak isteyenler için yepyeni bir platform hazırladı. Alisveris-cini, Fashion4u, Koraycaner, Nilertuk ve Offnegiysem moda bloglarının da destek verdiği projede kullanıcılar, Nokia Türkiye sayfasındaki “Nokia C7 ile tarzını konuştur” uygulamasına, kendi tarzlarını yansıttığını düşündükleri bir boy fotoğrafını yükleyecekler. Ece Sükan ve bloggerlar da bu fotoğrafları değerlendirerek kıyafetler ve kişisel giyim tarzları hakkında yorum yapacaklar. Katılımcılar arasında her hafta yapılacak çekilişle bir kişiye Nokia C7 hediye edilecek. 3 hafta boyunca her haftanın en beğenilen fotoğrafları yine Ece Sükan ve jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek. Ece Sükan, proje sonunda bir kişiye stil danışmanlığı yapacak, en son trendler ve moda hakkında bilgi verecek, kişisel tarzıyla ilgili öneriler sunacak. Daha fazla bilgi için: www.facebook.com/NokiaTurkiye

Glamour Dergisi ve Krispy Kreme Birleşirse Ne Olur?

İşte dünyanın en tarz ve ışıltılı doughnut'ları olur! Moda dünyasının en sevdiğim dergilerinden biri olan Glamour İngiltere'deki 10. yılınız Krispy Kreme ile kutluyor. Limitli sayıda üretilen bu nefis şeyler size sadece mükemmel lezzeti vadetmiyor. Aynı zamanda ışıltılı kreması yedikten sonra dudaklarınızda güzel bir parlaklık bırakıyor. Hem doughnut hem lip gloss hem de özel Glamour kutusunda geliyor! Tüm moda dergilerine duyurulur, biz de istiyoruz :)

2 Mayıs 2011 Pazartesi

Kate Balayında Neler Giyecek?

Balayı lokasyonları sır gibi saklanan Kate ve William'ın sıcak bir yerlere gideceğini tahmin ediyor İngiliz basını. Geçtiğimiz günlerde Kate Londra King's Road'daki Warehouse'tan alışveriş yaparken görünmüş. İngiltere OK! dergisi de satış danışmanlarıyla görüşmüş ve neler aldığını öğrenmiş. Ben de model adlarından ve fiyatlardan yola çıkarak neler aldığını buldum! :) Bu yaz bu elbiseler ve benzerleri moda olacak, benden şimdiden söylemesi :) Üçünü de beğendim!

1 Mayıs 2011 Pazar

Modern Zaman Prensesi Kate

Günlerdir hepimiz "Royal Wedding" ile yatıp kalkıyoruz. Masallardan veya amerikan romantik komedi filmlerinden ezbere bildigimiz hikayenin gercege donusmesini heyecanla izledik. Kate Middleton güzelliğiyle, ailesinin sıradanligiyla (iyi anlamda) ve tarzıyla İngiliz halkının sevgilisi oldu bile. Ben de tarzını oldukca begendigimi itiraf etmeliyim. Biraz arastirdim ve en begendiğim stil orneklerini biraraya getirdim. Favorim ilk ikisi sanırım. Sizinki hangisi? Bakalım kraliyet ailesine katıldıktan sonra da bu sade, modern ve şık tarzını koruyabilecek mi?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails