23 Ekim 2010 Cumartesi

Airbag'ler Kafaya

Bisiklete binerken kask takmaktan çekinirsiniz değil mi? Motosiklet, Vespa filan tamam da bisiklete binerken salak gibi kask takılır mı diye düşünüyorsunuz muhtemelen. En azından yapılan araştırmalar bunu gösteriyor. Ancak bisiklet kazalarının da çok tehlikeli olabileceğini bilen bilimadamları moda dünyasına işte bu airbag'leri kazandırdı. Bu nasıl airbag, bu bildiğin kaşkol dediğinizi duyar gibiyim. İşin sırrı da bu aslında! Kaza anında bu son derece şık kaşkollar 1 saniye içerisinde airbag'e dönüşüyor. İnanılmaz cool değil mi?

22 Ekim 2010 Cuma

Haftanın Hediyeleri Başlıyorrr! İlk Sürpriz Cassette Butik'ten

Artık blogu ihmal etmeye son :) Hem blogumu çok özledim hem de sizlerden gelen maillerden gördüğüme göre siz de hem Kristal Küre'yi hem de cuma hediyelerini özlediniz :) Önümüzdeki haftadan itibaren hediyeler geri dönüyor! Hem de çok sevdiğim Cassette Butikle! 29 Ekim tatil olduğu için yarışma 27 Ekim Çarşamba olacak. Yine çok güzel bir hediye sizi bekliyor, beklemede kalın ;)

21 Ekim 2010 Perşembe

Pieces of Katy

Son zamanlarda duyduğum en iyi sosyal sorumluluk projelerinden biri Alman Televizyon Kanalı Pro'ın Katy Perry ile gerçekleştirdiği Pieces of Katy projesi. www.pieces-of-katy.de adresinden katıldığınız kampanyada Katy'nin aşağıdaki çiziminden istediğiniz yeri satın alabiliyorsunuz. m2 büyüdükçe vereceğiniz bağış tutarı da artıyor. Bağışlar 9-300€ arasında değişiyor ve elde edilen tüm gelir Red Nose kapsamında çocuklara bağışlanıyor. İlgi çekeceğinden eminim. Ne dersiniz?

20 Ekim 2010 Çarşamba

Ugg'lar Bitiyor. Who's Next?

Yaz-kış (özellikle 30 derece sıcakta Kayon ve İstinye Park'ta) Ugg giyenleri görmekten çok sıkıldım ama yine de kışa son hız yaklaştığımız bugünlerde buz gibi havada sıcacık, pufik bir çizme giymenin hayalini kuruyorum. Bu kış en yakın arkadaşım kim olacak derken Juicy Couture'un bu çizmelerine rastladım! %20 indirimden de faydalanarak Shopbop'tan sipariş verdim. 3 günde gelen çizmelerime bayıldımmm. Sıcacık ve fiyatı Ugg'lardan daha uygun oldu. Şimdi giyeceğim günleri iple çekiyorum :) PS: ben siyahını aldım :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails