23 Şubat 2012 Perşembe

Hediye Zamanı: Reebok&Armani EA7 T-shirt

Sizi daha fazla bekletmek istemedim. İşte hediye kazanma zamanı geldiii! Kazanmak için yapman gereken tek şey bu soruyu yayınlamak: "Spor senin için ne ifade ediyor? Yürümek, koşmak, atlamak, zıplamak, köpeğini gezdirmek....? Bize biraz sporun senin için ne ifade ettiğini ve bu özel ürün ile o anları nasıl zenginleştireceğini anlat" Aklınıza birden çok cevap gelirse farklı cevaplar gönderebilirsiniz. 26 Şubat Pazar 23.59'a kadar vaktiniz var. Aramıza yeni katılanlar için bu yazının altındaki 0 yorum'a tıklamanız gerekiyor. Tüm cevaplar haftaya pazartesi yayınlanacak. Herkese şimdiden bol şans!

Marni & H&M'den Favorilerim

Heyecanla beklediğim koleksiyonun satışa çıkmasına sayılı günler kala en beğendiklerimi seçerek içimdeki heyecanı yaşatıyorum :) Umarım beğendiklerime tükenmeden ulaşabilirim ;)

22 Şubat 2012 Çarşamba

Elif Cığızoğlu'ndan Tasarım Harikaları...

Uzun süredir çizgisini çok beğendiğim bir tasarımcı "ELİF CIĞIZOĞLU"...Aşk'ı Memnu'da o hayran olduğumuz kıyafetlerden tutun da şimdi de "SON","KUZEY GÜNEY" gibi en çok izlenen dizilerde en beğenilen kıyafetlerin yaratıcısı...Yurtdışında Moda tasarım üzerine birçok eğitim alıp yaratıcılığıyla eğitimini birleştirmiş bence çok yetenekli biri..Her elbisesi sanat eseri gibi ve hatta ben bazı elbiselerini BURHAN DOĞANÇAY'ın tablolarına benzettim...Bu elbiseleri de alıp tablo gibi seyredebiliriz:) 2011-2012 sonbahar-kış koleksiyonundan seçtiklerim... "Benim için yaptığım güzel bir obje,kıyafet ya da herhangi bir hediye bile bir kerelik olmalıdır.Çünkü o bir kerenin hissi hiçbir zaman ikincide yaşanmıyor ne yazık ki."demiş Elif Cığızoğlu... http://www.elifcigizoglu.com/

21 Şubat 2012 Salı

Haftanın Hediyesi: Reebok&Emporio Armani EA7 T-Shirt

Spora giderken bile beni en çok motive eden şeylerden biri giydiklerim. Spor klübü üyeliği için hiçbir masraftan kaçınmayıp spora gelirken spor ürünleri giymeyenlere hep şaşırmışımdır. Neyseki artık Reebok ve Armani işbirliği sayesinde koşu bandında bile tarzınızı konuşturmanız mümkün :) Giorgio Armani’nin “Electroluminescence” akımından ilham alarak tasarladığı yeni koleksiyonda ürünler canlı, neon renklere ve farklı çizgilere sahip. Özel kumaşlar ve sıra dışı çizgilerle tasarlanan koleksiyon birbirinden çarpıcı ayakkabı ve tekstil ürünlerinden oluşuyor. Armani'nin çizgisi Reebok'ın eşsiz teknolojileri ve deneyimi ile birleşince müthiş bir koleksiyon ortaya çıkıyor! Reebok ve Armani, bu kış kişiye özel hissi veren tasarımlarıyla zamansız bir koleksiyon sunuyor. Müjdemi isterim ki bu hafta bir şanslı Kristal Küre izleyicisi bu koleksiyondan çok özel bir ürüne sahip olacak. Sportif Kristal Küreciler bu özel üst ile spor salonuna giderken veya sadece yürüyüş yaparken daha emin adımlar atarak, tarzınızı konuşturacaksınız :) Bu güzel hediyeyi kazanmak için beklemede kalın ;)

20 Şubat 2012 Pazartesi

Bonvagon Hediye Çeki Kazananı Belli Oldu

Sevgili alisverisdavetiyesi kocaman tebrikler! Alacağın cicileri güzel günlerde kullanın. Sevgilin seni, sen Kristal Küre'yi hatırla :) Hediye çekin hesabına yükleniyor.

İtalyan'lar Coca Cola'yı Baştan Tasarlarsa

Daha önce bahsetmiştim değişik/tasarım Coca Cola şişelerine karşı bir zaafım var. Özel tasarım denk geldiğim şişeleri nerede görürsem almaya çalışıyorum. Hatta yurtdışında bir yere gidersem mutlaka bir markete girip kaçırdığım bir şey var mı diye bakıyorum. Şu ana kadar 14 şişe toplayabildim. Önümüzdeki günlerde sizinle paylaşacağım :) Dün bir arkadaşım geçen sene Milano moda haftasında İtalyan moda devlerinin tasarladığı şişeleri paylaştı. En beğendiklerimi sizinle paylaşıyorum. Belirtmeme gerek var mı? Pembe fiyonklu favorim :) Bu şişelere veya değişik başka şişelere bir yerlerde rastlarsanız mutlaka bana haber verin :)

Kurukafa Modası

Bu sene Kurukafa figürünü herşeyde görmek mümkün.Bütün kıyafetlere şapkalara koymuşlar..Dolayısıyla mücevher ve aksesuar tasarımcıları da hemen harekete geçmiş ve kurukafa ve hayvan motiflerini kolyelere,bileziklere,yüzüklere yerleştirmişler.Bana göre ürkütücü bir görüntü,takacağımı sanmıyorum:))Siz ne dersiniz?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails