29 Ağustos 2009 Cumartesi

Saç bakımı

Yazı kapatmak üzereyiz. Hepimiz havalar ısınınca kendimizi tatil beldelerine attık, güneşlendik, denize havuza girdik, kumlara uzandık. Peki saçlarımız bu tempoya alışkın mı? Hayır, değil. Madem tatiller bitti bitecek, saçlarımızı onarmanın da zamanı geldi demektir.
Şahsen kullandığım için önermekten hiç çekinmediğim bir marka var ki kendisi John Frieda'dır. Fiyatları benzerlerine göre biraz daha pahalı olan şampuanlarının bağımlısı olabilirsiniz. Boyner ve Sevil parfümerinde nerdeyse bütün ürünleri bulunuyor bu markanın.
Bir diğer markaysa sadece kuaförlerde satılan Maxxel. Özellikle haftada 1 kez banyo sırasında kullanılan saç maskesi saçı yumuşatıyor ve gerçekten sağlıklı bir görünüm veriyor. Ayrıntılı bilgi için kuaförünüze danışınız :)
Tavsiye etmekten hiç çekinmeyeceğim bir diğer marka ise Kerastase. Loreal çatısı altında geliştirilen bu markanın ürünleri eskiden sadece profesyonel kulllanım içindi, şimdi ise hemen hemen her semtte bir kuaförde satılıyor. Kerastase'in en çok beğendiğim ürünü ise duştan sonra kullanılan yatıştırıcı ve şekillendirici kremi. Verdiği parlaklık gözlerinizi kamaştırabilir :)

26 Ağustos 2009 Çarşamba

Geciken bir ikon haberi

Gecikme için özür dileriz :)
Tempo'nun nisan sayısında modası geçmeyen ünlülerimiz konuk edilmiş, bunlardan biri de Ahu Tuğba!
Fazla söze, yoruma gerek yok, buyrun siz okuyun.
Okumaya başlamadan önce masanızın üzerinde kırılıp dökülecek birşey varsa kaldırın, okurken yiyecek ve içecek tüketmeyin zira kahkahalar atarken tehlikeli durumlar yaşanabilir :)
Ev fiyatına kürk alan aslansever ikonumuza saygılar...

Spor Salonundan Sirk Olur mu?

adidas Stella'dan sonra kadınlara özel farklı spor kıyafet arayışımız devam etti ve Reebok'ın Cirque Du Soleil koleksiyonu ile karşılaştık.
CDS'i tanımayanımız herhalde yoktur. Canlı seyretme şansını yakalamıştım bir kere ve ağzım açık kalmıştı resmen.
Şimdi Reebok ile beraber çok farklı bi koleksiyona imza atmışlar.
Eşsiz tasarım detaylarının ve feminen çizgilerin ön planda olduğu bu canlı koleksiyon ile spor yaparken bile şık gözükebilirsiniz. Reebok’ın Cirque du Soleil tekstil koleksiyonunda, zengin kumaş seçenekleri ile dikişsiz tekstil teknolojisi birleşiyor. Cirque du Soleil’in grafik tasarımlarından esinlenen koleksiyon, göz alıcı renklere ve modern çizgilere sahip performans ürünlerinden oluşuyor.
Reebok mağazalarında bulabileceğiniz Cirque du Soleil ürünlerinin fiyatları 62TL-168TL arası değişiyormuş.

25 Ağustos 2009 Salı

Spor Yapmak İçin Bi Sebep Daha

Artık spora giderken uyduruk bi eşofman, üzerine de eski bi tshirt devri bitti. Kadınlar olarak hem spora hem de günlük hayatta giyebileceğimiz kıyafetler en doğal hakkımız! adidas'ın Stella koleksiyonu her sezon feminen detayları, kesimleri performans ihtiyaçlarıyla birleştiriyor. Bu sezon neler var inceledik ve beğendik. Yeni sezonda adidas mağazalarına uğramak lazım! Diğer spor markalarını da aynı gözle inceleyip sizi haberdar edeceğiz...

Aşık Oldum!

Sevgilime ayıp olmazsa bu sezonki Marc by Marc Jacobs aksesuarlara aşık oldum! Marc Jacob'sın aksesuarları bizi farelerin, baykuşların, tüm gece hayvanlarının ve en önemlisi Miss Marc karakterinin cirit attığı bir dünyaya götürüyor. Hepsinden almak istiyorum ama şimdilik Miss Marc küpelerle yetindim. Beymen'de fiyatları muhtemelen uçuk olacaktır. Bedava shipping ile shopbop'dan sipariş edebilirsiniz... Marc'a ve kocaman hayal dünyasına kocaman bi teşekkür!

Binbir çeşit elbise

Resimlerde gördüğünüz elbiseler aslında aynı elbise. Evet yanlış okumadınız, o ikisi aynı :) Nasıl mı oluyor? Şöyle oluyor, genç ve yenilikçi bir tasarım grubunun ortaya çıkardığı bu elbise sınırsız işlev mantığıyla tasarlanmış. Yani tunikten gece elbisesine kadar şekilden şekle girebiliyor. İpiyle göğüs altından bağlayarak günlük bir elbise elde edebiliyorsunuz, akşam yemeğine çıkarken ise ipleri boynunuza çıkarmanız yeterli :) Şimdilik Türkiye'de satılmıyor fakat internet üzerinden sipariş edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için; http://www.emamifashion.com/

24 Ağustos 2009 Pazartesi

www.shopbop.com

İlk söylemek istediğim şey bu siteden 100$ üzerinde alışveriş yapınca shipping bedava!!!
Eveeet tavsiye üzerine girdiğim sitede gerçekten yok yok. Bir çok markanın sezon ve indirimli ürünlerine ulaşabilirsiniz.
Şu an %70 indirim var. Bir de bu akşama kadar %70 indirimli ürünlerde ekstra %30 indirim de var, bi de shipping bedava, daha ne olsun? :)

Sonbahar Trendi: Cowboy

Kızlar, müjdemizi isteriz :) Modern zaman kovboyları sonbaharda da şehir sokaklarını fethedecek!
Millenium'un en gözde trendlerinden biri olan "cowboy" trendi sonbaharda da reyonlarda ve sokaklarda yerini alıyor. Birçok markanın sonbahar koleksiyonunda ipek elbiseler, püsküllü deri kovboy çizmeleri, salaş gömlekler, taşlanmış jeanler ve kalın deri kemerler mevcut.
RVCA'den vintage mağazalara kadar her yerde bulabileceğiniz bu ürünlerden edinip bu trendi yakalayabilirsiniz :)

23 Ağustos 2009 Pazar

UGG Yağmur Botları

2 sezondur yağmur botları ve UGG tipi koyun yünü çizmeler çok moda biliyorsunuz.
Bu sezon 30. yaşını kutlayan UGG bu iki modayı birleştirip yeni bir moda yarattı.
Böylece kışın ortasında moda diye yağmur çizmesi giyip, bütün gün soğuktan donmaktan kurtuluyoruz.
UGG'ın Millecreek modelinin dışı Hunter tip yağmur botu, içi de eşsiz koyun yünü kaplı.
Stilinizden hiçbi şey eksilmeden sıcak sıcak dolaşabilirsiniz bu kış!
Sedefli beyaz, gümüş ve altın renkleri mevcut şimdilik.
Fiyatı 200$

www.outletim.com

Hala aranızda keşfetmeyenler varsa hemen www.outletim.com'u tıklamaya başlayın. Birçok markanın ürünlerini satan sitede zaman zaman çok uygun fiyatlara ciciler bulabilirsiniz. Özellikle indirim zamanları çok güzel oluyor. Servisi de çok hızlı. Bir cuma akşamüstü sipariş verdim, ertesi sabah geldi :) Şimdi yeni sezon da açılıyor yavaş yavaş. Bedenler genelde stoklarla sınırlı oluyor. Bu yüzden geç kalmadan cicilerinizi sipariş edin :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails