11 Şubat 2012 Cumartesi

Cavalli Rengarenk

Bu sezon hangi mağazaya girsem içerisi çiçek açmış gibi...İçim açılıyor ve herşeyi almak istiyorum..Özellikle rengarenk ayakkabı ve çantalar çok fena:))Roberto Cavalli'de onlardan biri...Şu clutchların ve çantaların güzelliğine bakar mısınız:) Sanırım bu yaz sokaklarda şeker sepeti gibi dolaşacağız:))

10 Şubat 2012 Cuma

Miu Miu'nun Yeni İncisi

New York Moda haftasında Miu Miu özel üretim 46 çantasının ilk modelini görücüye çıkarttı. Önümüzdeki günlerde farklı moda etkinliklerinde yeni versiyonlar tek tek tanıtılacakmış. Farklı malzemelerden, renklerden özel tasarlanan çantaların bazıları ortaya çıktı. Beğendiniz mi? Bana sevimli-haminine karışık bi şey geldi :)

9 Şubat 2012 Perşembe

Hediye Zamanı: Huiles & Baumes

Uzun zamandır beklediğiniz an geldi. Sizin için seçtiğim hediye: Huiles&Baumes “Face Mask”! Kış aylarının yıpratıcı etkilerinden, isinden, yorgunluğundan arınarak taptaze bir ışıltı ile parlamanın tam zamanı! Bunun için Huiles&Baumes “Face Mask” - Yüz Maskesi’nin beyaz kil, Şili Yaban Gülü, Tatlı badem özlerinden elde edilen özel formülünden yararlanabilirsiniz. Organik yapısı ile cildinizi en doğal şekilde arındıran, nemlendiren ve yumuşaklık kazandıran bu maske en hassas ciltlerde dahi rahatlıkla kullanılabiliyormuş. Kazanmak için yapmanız gereken tek şey, neden sizin kazanmanız gerektiğini buraya yorum olarak bırakmak. Hediye mi edeceksiniz, kendinizi şımartmak için mi kullanacaksınız? İstediğiniz gibi, istediğiniz kadar uzun veya kısa anlatın. Birden fazla katılım da serbest. 12 Şubat Pazar gecesi 23:59'a kadar yorumlarınızı bırakmayı unutmayınnn. Sonrasında Huiles & Baumes yetkilileri en beğendiği cevabı seçecek. Herkese bol şans! ;)

8 Şubat 2012 Çarşamba

Pembe Allık Arayana

Chanel in Glowing Blush Harmony pembe allık arayanlar için ideal. Allık hediye gelir mi demeyin, iyi ki hediye gelmiş de bu sayede keşfetmişim. Yanaklarınıza çok canlı ve sıcak pembe tonlarını konduruveriyor. Limited edition olduğu için deneyip, beğenirseniz almanız şiddetle tavsiye edilir :)

7 Şubat 2012 Salı

Anselm Reyle for Dior

Anselm Reyle'nin Dior için tasarladığı yeni çanta ve aksesuar koleksiyonu bu ilkbahar/yaz sezonunda sık sık göreceğiz sanırım. Kamuflaj deseneni çok sevmesem de, koleksiyon Louis Vuitton'un birkaç sene önceki kamuflaj koleksiyonunu hatırlatsa da renklerini sevdim.

6 Şubat 2012 Pazartesi

Kristal Küre'de Hediye Zamanı Başlıyorrr

bu hafta sahibine kavuşacak. Ancak hatırlarsanız eskiden cumaları hediye günüydü. Artık herhangi bir gün karşınıza çıkabilir ;) Size uzun zamandır organik/doğal cilt bakımı takıntımdan bahsetmiştim. Sizin için biraz daha araştırdım ve bu haftaki hediyemiz organik dermo-kozmetik'in en iyi markalarından biri Huiles&Baumes'dan. Huiles et Baumes’un, 100 % Ecocert ve Bio sertifikalı, parabensiz dermakozmetik ürünlerinden biri bu hafta sizden birinin olacak. Ürünler benzersiz karakterini, 100 % doğal ve cosmebio sertifikalı bitki özlerinin arasından sıyrılan özel bir kuşburnu türü olan Şili Yaban Gülü’nden alıyor. Bu mucize bitki cildi onarıcı, iyileştirici, besleyici ve yatıştırıcı özellikleri ile büyük önem taşıyormuş. Sadece eczanelerde satılan bu özel marka ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler buraya tıklayabilir ;) Uzun zamandır beklediğiniz hediye dönemi yeniden başlıyor. İlk hediye Bu özel markanın ürünleri kanserojen ve alerjen olabilen paraben tipi koruyucular, PEG’ler, sentetik renklendirici ve parfümler, petrol türevleri içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Bu durumda size sadece Kristal Küre'yi hergün takip etmek kalıyor ;) Severek kullandığım bir ürünü sizler için seçtim ;)

Victoria Beckham'a Kocaman Aferin

Bazılarına boşuna ikoncan denmiyor. Her sezon yeni koleksiyonuyla moda dünyasındaki duruşunu daha da sağlamlaştıran Victoria Beckham'ın yeni koleksiyonuna bayıldım! Geçtiğimiz hafta Londra'da Harvey Nichols'ta satışa çıkan koleksiyon1 günde tükenmiş!

5 Şubat 2012 Pazar

En Moda Kaban

Bu aralar tüm yabancı dergilerde karşıma aynı kaban çıkıyor. Jessica Szohr'dan Gisele Bündchen'e herkesin üzerinde bu etnik desenli kabanı görmek mümkün. Benzer modeller Blake Lively dahil herkesin son günlerdeki tercihi. Bu kabanı da designer bir kaban zannetmeyin, markası Esprit. Siz de benzer bir kaban ile son derece trendy görünebilirsiniz ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails