17 Mart 2012 Cumartesi

Bu Yaz Michael Kors Yazı Olacak

Michael Kors'un trendi yükselmeye devam ediyor. Bu yaz rengarenk espadrille'leri de sık sık göreceğiz. Fiyatları da 60$ civarında. Mutlaka birer adet almak lazım ;) Yazlık kıyafetlere baktıkça, yazı daha da çok özlüyorum :(

16 Mart 2012 Cuma

Paranben'e Savaş Açtım

Bugünlerdeki yeni takıntım paraben. Paraben özellikle göğüs kanseri yaptığına sebep olabildiği araştırmalarla kanıtlanan, kozmetik ürünlerinin ve ilaç gibi maddelerin içinde bulunan bir madde. Havadan, sudan, yediğimiz, içtiğimizden birçok zararlı maddeye maruz kalıyoruz. Bu yüzden artık içinde paraben olan hiçbir şey almıyorum. Pahalı, ucuz farketmeden kozmetik markalarının birçoğunun neredeyse tüm ürünlerinde gani gani paraben mevcut. Hatta bebek ürünlerinde bile! Çok yakın zamana kadar Türkiye'de de satılan bir yunan markası bu aralar favorim. Korres'in içinde hiçbir zararlı madde yok. %90 ve üzeri tamamen doğal maddeler. Ürünleri incelemek isterseniz buraya tıklayın ;)

15 Mart 2012 Perşembe

La Senza'dan "YARAMAZ BİR GECE"

Bu akşam Nişantaşı City's La Senza mağazasında gerçekleşen yeni kreasyon sütyenlerin tanıtım gecesindeydim.Marka müdürü Gamze Hanım bana bütün modelleri ve özelliklerini tek tek anlattı...Türkiye pazarına girdiğinden beri vazgeçilmezim olan marka şimdi yine yeni modeliyle gönlümü fethetti.Askılarını her şekilde değiştirip elbisenizin dekoltesine göre ayarlayabildiğiniz sütyen iç kısmındaki yapışkan bant özelliğiyle de straplez olarak kullanılabiliyor ve klasik straplez çamaşır renklerinden çok farklı neon renklerle de fark yaratıyor.İki erkek mankenin üzerinde sevimli t-shirtlerle etrafta dolandığı tanıtım gecesinde sizin için mağazadaki tüm ürünlerden bir derleme yaptım... Yeni modelin renklerine bayıldım:) La Senza'nın babydoll'larını hep beğenmişimdir ama bu sezon danteli fazlaca kullanıp daha da şıklaştırmışlar... Rengarenk dantel çamaşırlara yeni renkler eklemişler... Jarse kumaşla rahat edemeyenler için pamuklu modellerde bile "yaramaz" ögeler var:) İz belli etmeyen modellere de dantel ekleyip daha şık hale getirmişler..Ve tabiki iç çamaşırında olmazsa olmaz leopar desenini değişik renk kombinasyonlarında çıkarmışlar karşımıza... Mağazanın bence en güzel bölümü:)Destekli çamaşırlar markanın en seksi modelleri:) Ve Hediye paketiniz,küçük kurabiyeleriniz çok şekerdi:)

Isabel Marant Kasırgası

Ben lisedeyken Fornarina ile başlamış bir topuklu spor ayakkabı modası vardı. İtalya'ya giden eşi, dostu, komşusu, arkadaşının arkadaşı olana mutlaka sipariş verildi. Neyseki o günler geride kaldı derken bu moda Isabel Marant ile canlandı. Gizli topukları olan bu sneakerlar için dünya çapında bekleme listeleri oluşmuş durumdaymış. Ben bu sefer sipariş verme hakkımı kullanmıyorum, gözümünalışmasına biraz zaman var ;)

Elie Saab Demişken...

Elie Saab deyince hep aklımıza gelinlikleri geliyor.Zaten hayranlık duyduğum tasarımcıya bir kez daha katlanarak arttı hayranlığım yeni tasarımlarını görünce...2012-2013 sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttı ve bakın ne kadar harika parçalar çıkmış ortaya...Bir tanesine bile "bunu giymem" diyemiyorum:)

14 Mart 2012 Çarşamba

Bundan Sonra Göz Kalemi=MAC

Yıllardır süren ideal göz kalemi arayışım neyseki sonlandı! Aklınıza gelebilecek her fiyat bandından bildiğim tüm markaları denedim herhalde bugüne kadar. Hepsi de birkaç saat içinde akıp beni panda yavrusuna benzetti. Neyseki birkaç ay önce geç de olsa MAC'in kalemlerini keşfettim. Şimdi sürekli gidip yeni renkleri deniyorum. Son keşfim Pearlglide. Öncelikle yumuşacık, nerdeyse siz sürmeden kendi kendine sürülecek :) İçinde yoğun miktarda sim var. O yüzden içine çekilmesi çok tavsiye edilmiyor. Ben Undercurrent rengini aldım. Özellikle gözleriniz ela ise çok yakışacağına eminim. Söylemesi benden denemesi sizden :)

Tren Garında Louis Vuitton Kadınları

Louis Vuitton Sonbahar-Kış modellerini enteresan bir defileyle tanıttı.Defilenin konseptine bayıldım.Tren garında arkasında bavulları taşıyan görevliler ve tüm şıklıklarıyla Louis Vuitton kadınları...Bir defilede kıyafetleri,çantaları ve bavulları daha yaratıcı nasıl tanıtırsınız ki..Bence harika olmuş...

"Baykuş" Modası

Küçüklüğümden beri en ürkütücü bulduğum hayvandır Baykuş...Hep bir olumsuzluk,düşmanlık sembolü gibidir...Halbuki ne suçu var zavallının:)Ama kim korkuttuysa beni geçmişte bir daha da düzelmez bu negatif düşüncem sanırım:)Bu sebeple hiç kullanamayacağım bir aksesuar modası bu.Bu sene bol bol göreceğim sanırım herkeste,fena da durmamış yani... O yüzden siz güle güle kullanın ben de göre göre alışayım:)

13 Mart 2012 Salı

Bunlar da Kullanılabilir Gözlükler:)

Geçen haftaki yazımda tasarım gözlükleri paylaşmıştım...Ama baktım ki onları kullanabilecek çok fazla cesur insan yok, kullanılabilir 2012 gözlük trendlerini paylaşayım dedim:)Bu sene gözlükler de rengarenk...Birkaç sene önceye göre ebatları biraz küçülse de yine büyük modeller ön planda. Dior Dsquared2 Yves Saint Laturen Shwood Canby LV Ray Ban CAVALLI

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails