13 Şubat 2010 Cumartesi

Glass Couture Ayakkabılar

Dünyaca ünlü tasarımcı Pasquale Fabrizio rüyalarımızı gerçeğe dönüştürdü. Kül kedisi masalındaki cam ayakkabıları artık giyilebiliyor! 24 ayar altın, en kaliteli İtalyan derileri ve dayanıklı cam kullanılarak üretilen bu koleksiyondaki parçaların fiyatları 7500$dan başlıyormuş ve ayakkabılardan sadece 500 tane üretilecekmiş. E her ayakkabının üzerinde 150 saat el emeği varmış, değer mi değmez mi karar bize kalmış :)

Clueless Miu Miu

Clueless benim orta okul yıllarıma dair iz bırakmış filmlerden biri. O dönem için filmdeki kıyafetlere, aksesuarlara, evlere bayılmıştım. Sanırım benim kadar Miu Miu da bayılmış. Fashionista'dan aldığım haberlere göre Sonbahar/Kış 2010 sezonunda koleksiyonda Clueless'dan esinlenmeler varmış. Old school ekose etekler geri mi geliyor? Sanırım onları özledim :)

12 Şubat 2010 Cuma

Kardashians for Bebe

Kardashian kardeşlerin Bebe için bir koleksiyon hazırlayacağını geçen sene duymuştuk. Müjde! Beğenilen koleksiyon önümüzdeki hafta mağazalarda yerini alacakmış. Özellikle elbiseleri konusunda iddalı olan kardeşler, önümüzdeki hafta magazin ve moda gündemini meşgul edecek gibi görünüyor :)

Designer Makyaj Çantaları

Siz de hergün benim gibi çantasında minik bi makyaj çantası taşıyanlardansanız bu miniklere bayılacaksınız. Çantalar büyüdükçe içindeki ufacık lip gloss'u bulmak daha da zorlaşıyor. Bi Vuitton çantanın içine en çok Vuitton makyaj çantası yakışır diyorsanız designer makyaj çantalarına sahip olabilirsiniz. Her fiyatta farklı alternatifler var. Benim tercihim her zaman renkli desenli tercihler olur ;)

11 Şubat 2010 Perşembe

Hediye Zamanı: Design Bonbon

Evet ikinci hediye sorusunun zamanı da geldiiiii. Aşağıdaki süper hediyeyi kazanmak için aşağıdaki soruyu cevaplamanız gerekiyor: 14 şubat setleri için son sipariş günü nedir? Genel kurallar sitenin sağ alt köeşinde olduğu gibi. Bu gece 23:59'a kadar yorum bırakabilirsiniz. Doğru cevabı veren 14. Kişi hediyeyi kapıyor! Bol Şans!

Hediye Zamanı: Design Bonbon

Evet ilk hediye sorusunun zamanı geldiiiii. Unutmayın 2. hediye için ilerleyen saatlerde başka bir soru çıkacak. Aşağıdaki süper hediyeyi kazanmak için aşağıdaki soruyu cevaplamanız gerekiyor: Design Bonbon Sipariş numarası nedir? Genel kurallar sitenin sağ alt köeşinde olduğu gibi. Bu gece 23:59'a kadar yorum bırakabilirsiniz. Doğru cevabı veren 14. Kişi hediyeyi kapıyor! Bol Şans!

Vivienne Westwood and Lee Jeans Anglomania

Yaklaşık 1 ay önce duyurulan Lee ve Westwood işbirliğinin ilk ürünleri Milano ve Hong Kong moda haftalarında görücüye çıktı. Şimdilik erkekler için 4 kadınlar için ise 5 model düşünülmüş. Özellikle parlak modelleri sevdim ben. Fiyatlar 98-220€ arasında değişiyormuş.

10 Şubat 2010 Çarşamba

Lingerie as Outwear by Yeşil

Bu akşam birçok blogger gibi ben de Yeşil'in Otto Santral'daki defilesindeydim. Partinin konseptinden de anlaşılacağı gibi mankenler podyuma üzerlerindekorseler, iç çamaşırları, bodyler, danteller ve ayaklarında Yeşil'in yeni sezon ayakkabılarıyla çıktılar. Geçtiğimiz günlerde Reebok/Armani defilesinde de mankenler iç çamaşırı ve ayakkabı ile podyuma çıkmışlardı. Defile boyunca onu anımsadım. Ayakkabılarda yine bu sezon platformla beraber iddalı topuklar dikkat çekiyor. En çok ilgiyi tahmin edersiniz ki aşağıdaki son kreasyon topladı ;)

Burberry vs. Avatar

Londra Moda Haftası kapsamında 23 Şubatta gerçekleşecek olan Burberry defilesinde 3D teknolojisi kullanılacakmış! Daha sonra bu 3D şov Paris, New York, Tokyo gibi şehirlerde de yapılacakmış. Ne yani, Avatar'ı yaşayarak izlememiz için 3D kullanıyorlar da, koleksiyonu yaşamamız için kullanamazlar mı? :) Ne de olsa her koleksiyonun bir hikayesi vardır...

Haftanın Hediyesi: Design Bonbon

Design Bonbon geçtiğimiz aylarda Cuma günü konuklarından biri olmuştu ve en çok ilgiyi gören hediyelerden biri olmuştu. Bu hafta yine hediyelerimiz Design Bonbon'dan. Bu hafta hediye günü cuma değil PERŞEMBE. Design Bonbon Sevgililer günü için bu 2 farklı paketi hazırladı (Fiyatları 50 ve 75TL). Hediyelerinizin 14 Şubat'a kadar yetişmesi için cuma yerine PERŞEMBE günü 2 farklı saatte 2 ayrı soru gelecek ve iki kişi sevgilisine hediye etmek üzere süper birer paket kazanacak. Siz şimdiden Design Bonbon'un blogunun takipçisi olun ;)

9 Şubat 2010 Salı

Anna Paquin for Marie Claire UK

Marie Claire İngiltere, mart sayısı için True Blood dizisinin yıldızı Anna Paquin ile bir çekim gerçekleştirmiş. Elbiseler, ayakkabılar ve aksesuarlar muhteşem, özellikle resimdeki kristal taşlı bluza bayıldım! AMA! Çekimlerde mekan olarak bir süpermarket kullanılmış. Bu fotoğrafta "girl next door" imajı mı yaratmak istemişler, tam olarak amaçları neymiş çözemedim ama Anna'nın şekerleme yiyor olmasını inandırıcı buldunuz mu? Ya da onu 6'lı paket bira alırken görseniz inanır mısınız? Dizideki karakterini bir yana bırakın, bu aktör ve aktrisler formlarını korumak için yediklerini ve içtiklerini tek tek sayıyorlar. Sonuç olarak kullanılan herşey ve çekimler harika fakat temayı inandırıcı ve samimi bulmadım, sizin fikrinizi merak ettim?

Keith Haring ve Tommy Hillfiger

Tommy Hillfiger Keith Haring Vakfı ile özel bir koleksiyon tasarlamış. Ne yazık ki sadece 2 hafta Paris'te Colette'de satılacakmış. Yoksa Keith Haring'i çok seven biri olarak kaçırmazdım ;) Ayakkabıların üzerlerinde danseden kadınlar, adamlar ve onların çocukları varmış :) Çok sevimliler

8 Şubat 2010 Pazartesi

Abbey Lee Kershaw for Australia Vogue

Ünlü fotoğrafçı Max Doyle Avustralyalı model Abbey Lee Kershaw'u yanına alarak Avustralya'nın en popüler kumsallarında plaj kültürünü yansıtan çok güzel fotoğraflar çekmiş. Peki bizim gözümüze takılan ne oldu? Yarısı pembe olan saçlar! 2010 yazının trendleri arasında görünen çift renkli ve dağınık bu saçlar çekimlerde harika görünüyor. Kızlar, kendinize uygulamaya gelince ne dersiniz? :)

Cassette'den Yeni Cicilerim

Uzun zamandır Cassette Butik'in facebook sayfasını takipteydim ama bi türlü gitme fırsatım olmamıştı. Pazar sabahı karşı tarafa kahvaltıya geçmeyi fırsat bildim ve hemen Bağdat Caddesi'ndeki (Erenköy Mango'nun tam karşısı) Cassette'e koştum. Burası her kadının kendini kaybedeceği bi ufacık bi masal dünyası. Aksesuarlar, kıyafetler, ayakkabılar her şey var ama ben özellikle ayakkabılara bayıldım. Hepsi deri ve limitli sayıda tasarım ürünleri. Tabii ki eliboş çıkmadım ve aşağıdaki çifti kaptım :) (hayır bacaklar benim değil. kendi sayfalarından aldım resmi) Nasıl beğendiniz mi? Aşağıdaki modellerde de aklım kalmadı değil :) Yolu Bağdat Caddesi'nden geçen indirim de devam ettiği bugünlerde mutlaka uğrasın ;)

7 Şubat 2010 Pazar

Michael Kors for Estée Lauder

Michael Kors'un Estée Lauder için tasarladığı "Very Hollywood" koleksiyonunu gördünüz mü? Resimdeki "Bel-Air Beige" tonlarında. Bir de "Rodeo Pink" mevcutmuş. Bu setle insan evde bile makyajlı gezmek ister! İştah kabartıyor! Bu ay Avrupa'da satışa çıkacakmış, umarım Türkiye'ye gelmekte de gecikmez :)

Sevgilinizden Ne istersiniz?

Önümüz 14 Şubat. Ben de o moda girdim. Normalde kutlamayı sevmesem de algıda seçicilik midir nedir artık, gözüm hep kırmızılara kayıyor. İşte size sevgilinizden hediye gelse sevineceğinizi düşündüğüm birkaç örnek ;) Tory Burch Sandalet Miu Miu Tee Kırmızı makaronlar :) Dior Çanta Michael Kors Saat En çok hangisini isterdiniz?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails