5 Haziran 2010 Cumartesi

Transparan mıyız?

Bu senenin trendlerinden biri de kuşkusuz danteller ve parçalı transparanlar. İkisi de iç çamaşırını göstermekten çekinmeyenler için çok şık! Peki dergilerde mankenlerin dantellerle boy göstermesi ve sokakta moda ikonlarının parçalı transparan giysiler kullanması bizim de aynı cesareti gösterebileceğimiz anlamına geliyor mu? Yoksa modaya rağmen bu teşhircilik mi? Geçen haftalarda Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter karakterinin üzerinde parçalı transparan beyaz bir bluz gördüm. Sırt kısmından siyah sütyeni görünüyordu. Bence pek estetik değildi. Siz ne dersiniz?

4 Haziran 2010 Cuma

Hediye Zamanı: M.A.C

Eveeet bu hafta yapmanız gereken çok basit. Bu post'a M.A.C ile ilgili istediğiniz yorumu bırakın. İster bu hediyeleri niye kazanmak istediğinizi anlatın, ister M.A.C'i niye sevdiğinizi. İsterseniz paragraflar yazın, isterseniz 1 cümle. Her şey size kalmış! M.A.C'in seçeceği 2 yorum aşağıdaki güzellikleri kazanıyor. Pazar akşamı 23:59'a kadar vaktiniz var ;) Bol şans!

3 Haziran 2010 Perşembe

Brigitte Bardot Çantaları

Lancel eski bir ikonu tekrar gündeme getiriyor! Yeni üreteceği doğa dostu geri dönüşümlü malzemelerden oluşan çantaların tasarımına Brigitte Bardot da katkıda bulundu. Bardot adı verilen çantaları kazanma şansı da varmış! "What kind of a woman are you?" sorusunu yanıtlayanlar çekilişe katılabiliyorlarmış. Merak edenler linki takip edebilir :) http://www.lancel.com/le-brigitte-bardot/#/en/

2 Haziran 2010 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: M.A.C

Kristal Küre'nin cuma hediyelerinden en çok ilgiyi M.A.C görmüştü. Ne mutlu ki bu haftaki hediye yine M.A.C'ten! Hem de limitli sayıda üretilmiş bir koleksiyondan. Biliyorsunuz M.A.C farklı markalarla/kişilerle işbirlikleri yapmayı seviyor. Ortaya çıkan herbir parça da koleksiyon ürünü oluyor adeta ;) Give Me liberty of London Koleksiyonu Liberty of London markasının her sene gerçekleştirdiği işbirlikleri arasında yer alıyor. Marka son zamanlarda M.A.C dışında Fred Perry ve 10 Corso Como ile beraber özel koleksiyonlar yaptı. M.A.C'in özel koleksiyonları arasında en çok beğendiğim diyebilirim! Bu hafta 2 Kristal Küre izleyicisi bu özel koleksiyondan birer tane far ve oje kazanma şansını yakalayacak. Bu fırsatı sakın kaçırmayın çünkü mağazalarda bile tükenmek üzere ;) Detaylar cuma günü burda, hazır olunnnn! :)

31 Mayıs 2010 Pazartesi

Vogue Liya Kebede'yi destekliyor

Vogue USA haziran sayısında organik ve ekolojik modaya yer ayırmış. Etiyopya asıllı WHO (World Health Organization) sözcüsü manken Liya Kebede'nin modellik yaptığı çekimlerde işsiz Etiyopyalı kadınların organik kumaşlardan diktikleri elbiseler kullanılmış. Koleksiyonu kendi ismiyle piyasaya süren Liya Kebede, elde edilen gelirle bu kadınların çocuklarını okula göndermelerini sağlıyormuş. Demek ki moda sadece tüketim çılgınlığını tetikleyen bir faktör değil yardım elimizi uzatmamızı sağlayan ve bize etik değerleri hatırlatan bir araç da olabiliyormuş...

Juicy'den Yazlık Deri Ceketler

Yazın deri mi giyilirmiş demeyin. Bu kış başlayan deri saltanatı yazın da devam ediyor. Juciy Couture'ün yeni koleksiyonunda yer alan metalik, fırfır detaylı incecik deri ceketlere bayıldım! Bulduğunuz yerde bir benzerini alın bence. Tüm serin yaz akşamlarında keyifle kullanırsınız ;)

30 Mayıs 2010 Pazar

Pantone Otel Açarsa!

Renk demek Pantone demek. Hayatında bir ajansla çalışmış herkesin ezbere bildiği bir kelimedir Pantone. Bir rengi anlatmak için o rengin Pantone'sini söylersiniz. Renklerin hakimi Pantone Brüksel'de bir otel açmış. Odalar 7 farklı Pantone renk paletinde tasarlanmış. Modunuza göre size en uygun renk paletini belirleyip rezervasyonunuzu renk paletine göre yaptırıyormuşsunuz. Bir gün tekrar Brüksel'e gidersem adresim belli! :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails