29 Aralık 2011 Perşembe

Alışveriş Çılgınlığı Şiddete Dönüşür mü?

Amerika'da noel sonrası başlayan %50-60 indirimler her sene mağazalarda izdaham yaratır. Bu sene Amerika'da genel olarak işle çığrından çıkmış ve birçok şiddet içeren olay yaşanmış. Örneğin Saks Fifth Avenue'de %60'lık ayakkabı indirimi sırasında polis müdahele etmiş, birkaç kişi göz altına alınmış. Minnesota'da bir AVM'de alışverişe gelenler arasında çıkan olaylar kontrolden çıkmış ve AVM'yi kapatmak zorunda kalmışlar. Siz hiç indirimlerde benzer bir şey yaşadınız mı? :)

27 Aralık 2011 Salı

Bir Daha Başka Şampuan Kullanmam

Senelerdir düz saçlarım olmasına rağmen düzenli olarak haftada 1-2 fön cektirirdim. Pırasa diye tabir edilen düz saçları hep cok sevmişimdir. Derken yeni bir şampuan keşfettim ve o günden beri bir kere bile kuaföre uğramadım. Mucizenin markası Phyto! Yurtdışında şişesi 10€, burda 38 TL ama her kuruşuna değer. Ortalama bir fönün İstanbul'da 15-20TL olduğunu düşünürsek, hesabı yapabilirsiniz ;) Şişesi de ayrı güzel :) Bu arada sadece ezcanelerde satılıyor ;)

26 Aralık 2011 Pazartesi

Michael Kors'da Bir Şeyler Oluyor

Bazen nasıl oluyorsa bir marka her yerde karsımıza cıkmaya baslıyor. Bir reklam kampanyasına baslamadan once belki seeding veya PR ile yavas yavas aklımıza girmeye baslıyor. Fena değişmiş diye içimizden geçiriyoruz. Sonra birden reklamları cıkmaya baslıyor her yerde. Sonra alışverişe çıktığımızda daha fazla görmeye başlıyoruz. Sonunda mutlaka almalıyım oluyor. Uzun zamandır arasıra bir seyler aldığım ama çok özel bulmadığım bir markaydı Michael Kors. Şimdi özellikle çantalarını çok beğenmeye başladım :) Fiyatları da muadillerine gçre cok daha uygun ;)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails