14 Ağustos 2009 Cuma

Mid ayakkabılar

Geçtiğimiz günlerde Kristal Küre Amsterdam'daydı. Havalar buz olduğu için sonbahar akımları çoktan başlamış sokaklarda. En çok dikkatimizi çeken şeylerden biri kadın, erkek, çocuk herkes Mid ayakkabılar giyiyor. Avrupa'daki Sneaker çılgınlığı yerini bilekli ayakkabılara bırakmış. Skinny Jeanler ile paçayı kısmen botun için sokarak Amsterdam sokaklarında geziniyor gençler. Türkiye'de Reebok ve adidas'ta farklı modeller bulabilirsiniz. Hadi herkes "Mid"lensinnn :)

12 Ağustos 2009 Çarşamba

Moda Michael Jackson Diyor!

Michael Jackson erken ölümüyle bütün hayranlarına büyük bir üzüntü yaşattı, fakat ölümüyle beraber tarzı, şarkıları, dansı ve sahne kostümleri tekrar gündeme geldi.
Yıllarca kendi iddalı tarzını taşıyan, yüzlerce şarkıcıya ve dansçıya ilham kaynağı olan MJ'in bando ceketlerini, iskelet t-shirtlerini bu sezon herkesin üzerinde göreceğiz.
Ayrıca anısını yaşatmak isteyenler de MJ'in gençlik fotoğraflarının basıldığı fan tshirtlerinden edinebilir.
Moda dünyası bir efsaneyi yeniden canlandırdı, siz de buna duyarsız kalmayın. Sanat hayatı boyunca bir trend setter olan Michael Jackson'dan esinlenerek dolabınıza mutlaka birşeyler katın.

Perseid Göktaşı Yağmuru

Google'ın bugünkü teması Perseid Göktaşı Yağmuru. Biz de merak ettik neymiş bu Perseid diye?
Yüzlerce modacıya ilham veren yıldızlar, kuyruklu yıldızlar, gece ve gökyüzü işin içine girince ortaya inanılmaz görüntüler çıkıyor elbette.
Perseid Göktaşı Yağmuru, göktaşı yağmurlarının en meşhuruymuş. Hatta bu sene 10.su düzenlenen Ulusal Gökyüzü Gözlem Şenliği de Bursa-Uludağ'da yapılacakmış. Göktaşı yağmurunun en yoğun olması beklenen geceler 11-12-13 Ağustos geceleriymiş. İyi görebilmek için, şehir ışıklarından uzak, havanın temiz olduğu bir yerde bulunmak gerekiyormuş.
İstanbuldakiler için bu keyfi yaşamak biraz zor olabilir ama tatil nedeniyle sahil kentlerinde ve beldelerinde bulunanlar, bu görsel şöleni kaçırmasın!
Göktaşı Yağmuru nedir, bu Perseid de kimdir diye merak edenler ayrıntılı bilgiyi bu adresten alabilir; http://www.koeri.boun.edu.tr/astronomy/buay/perseids.html

10 Ağustos 2009 Pazartesi

Los Angeles’ta son moda Newbark Shoes!

Senelerdir modası geçmeyen babetlerle bütün bayanların arası iyidir. Yine de her yaştan her zevke hitap edebilen babetler tahtını yavaş yavaş devredecek gibi gözüküyor. Düz tabanı, çorapsı ince yapısı, sade görüntüsü ve kaliteli malzemesiyle bu yeni Newbark tasarımı ayakkabılara gözümüz alışacak mı bilmiyoruz ama rahat oldukları apaçık ortada.
Buraya dikkat! Ayakkabılarda bayanların en sevdiği renkler ön planda tutulmuş. İçimizdeki dişiyi ortaya çıkaracak metalik renkler, lameler, doreler, gizemi ve şıklığıyla asla vazgeçemediğimiz siyah ve doğadan hala kopmadığımızı gösteren naturel renkleriyle bu ayakkabılar dolaplarımızın nadide parçalarından olmaya aday!
Yaz kullanımına uygun olduğu kadar sonbaharda da çorap ve taytlarla kullanılabilecek olan ve LA'de son moda olan bu ayakkabıları http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Newbark/Shoes adresinden sipariş edebilirsiniz.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails