3 Mart 2012 Cumartesi

Vera Wang'den 2012 Gelinlerine...

Aranızda kesin 2012 yaz ayları için düğün planları yapanlarınız vardır.Bizim için en eğlenceli ve özel kısmı da gelinlik seçimi olsa gerek:)E gelinlik deyince akla ilk gelen isimlerden biri de Vera Wang olduğuna göre 2012 koleksiyonuna bir göz atmak gerek diye düşündüm ve birkaç model seçtim.Ben olsam hangisini seçerdim???BU gelinlikte pembe,gri renkleri kullanma modası pek bana göre değil sanırım o yüzden hiçbirini:))siz hangisini seçersiniz?

2 Mart 2012 Cuma

İndirimler Bitmeden

Yargıcı'nın yeni sezon babetlerine bayıldım. Onları sizinle paylaşmak üzere Yargıcı'nın sitesine girdim ancak yeni sezon henüz açılmamış. Bildiğiniz gibi babetin sezonu yok. İndirim bitmeden babetlere bir bakmanızı tavsiye ederim. Fiyatlar 35-49TL arasında değişiyor. Bilgilerinize ;)

2012'de ORANGE Çanta Almak Şart Oldu...

Bu aralar girdiğim bütün mağazalarda,baktığım bütün 2012 koleksiyonlarında muhakkak orange çantalar görüyorum..Önceleri kullanım alanının darlığından "asla almam" dediğim çantaları şimdi deli gibi hayal eder oldum:)Benim favorim Tory Burch.Bence günlük ama çok şık bir çanta... Kate Spade Roberto Cavalli Victoria Beckham Tory Burch Tods

1 Mart 2012 Perşembe

Saç Aksesuarları Yeniden Moda

En son 70'lerde görmüştük saça takılan eşarpları..2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında geri döndüklerini görmüş olduk..Karen Walker, Marc Jacobs,Anna Sui gibi birçok modacı 2012'de saçlarda rengarenk eşarpları kullanmışlar.Bazıları elbiseyle aynı desen ve kumaştan,takım:)Ben bu takım olayından hiç hoşlanmıyorum malesef..Bu eşarpların bana göre tek kullanım alanı plajda güneşlenirken hem başımı güneşten korumak için hem de bikiniyle kullanılabilecek çok az aksesuardan biri olması sebebiyle plajda daha şık görünmek içindir..

Reebok&Armani EA7 T-shirt Kazananı Açıklıyorummm

Sevgili Canan kocaman tebriklerrrrr. Beden ve iletişim bilgilerini bekliyorum ;) Spor dolu güzel günlerde giy! :)

29 Şubat 2012 Çarşamba

Mango Defilesinden Kareler

Her sezon merakla beklenen Mango defilesi dün akşam Swissotel'de yapıldı. Koleksiyon kadar Amber Le Bon'u da merak ediyorduk. Defileyi seyrederken içimdeki "artık yaz gelsin" isteği daha da büyüdü. Sade çizgiler, pastel renkler, "püfür püfür" hissiyatı yaratan kıyafetler defileden benim aklımda kalanlar oldu. Oturma düzeninde önüme kalıplı biri düşünce resim çekmek çok kolay olmadı ama bunlarla idare edin artık :) İlgimi çeken detaylardan biri de Mango ve Sephora işbiriliği. Defileden sonra dağtılan goodie baglarden mini mini Sephore ürünler çıktı. Yurtdışındaki defilelerde alışıldık bir durum ama Türkiye'de ilk kez denk geldim sanırım. Sonuç olarak Mango yine çok güzel bir defileye ve geceye imza attı.

Hakan Yıldırım Yine Koton'da

Bayılıyorum Hakan Yıldırım'ın çizgisine,yaratıcılığına,herşeyine...Hemen hemen beğenmediğim parçası yoktur diyebilirim.Biraz da gurur duyuyorum tabiki bukadar iyi bir tasarımcının Türk olmasından ötürü:)) Kendi markası "HAAKAN"ın ürünleri fazlasıyla tuzlu..Ama size iyi bir haberim var..Bir elbiseye binlerce dolar vermemize ya da veremeyip iç geçirmemize gerek yok bu sene Hakan Yıldırım'dan giyinmemiz için.Çünkü yine KOTON için tasarladığı elbiseler harika..Ben beğendiğim bir kaç modeli seçtim,Bence hepsi harika..Ve bugün Koton mağazasına gidip hepsine canlı gözle baktım,en pahallısı 180 tl civarı:)) Ya da isterseniz HAAKAN markasından bu elbiseyi alıp 2855 Dolar verebilirsiniz,karar sizin:))

Peki Oscar'ın En Kötüleri Kimdi?

Bu zamana kadarki tüm Oscar törenlerinin en kötüleri kim hatırlayalım mı? Gerçekten göz zevkini bozuyorlar insanın :)

28 Şubat 2012 Salı

Kırmızı Halı'dan İzlenimler...

2012 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu.Ama çoğumuz hangi filmin ne ödül alacağından çok bir klasik haline gelen KIRMIZI HALI'dan kimler nasıl geçti sorusunun cevabını merak ediyorduk:)Yine birbirinden güzel ve çirkin kıyafetler vardı..Bence gecenin en iyilerinden biriydi Angelina Jolie "Versace" siyah kadife elbisesiyle...Ve Gwyneth Paltrow "Tom Ford" beyaz elbisesiyle kuğu gibiydi...

27 Şubat 2012 Pazartesi

Banana Republic Mad Men'den İlham Aldı

Henüz bir türlü tüm tavsiyelere rağmen Mad Men'i seyretmeye başlayamamış olsam da Banana Republic'in yeni koleksiyonuna bayıldım. Diziden ilham alarak hazırlanan koleksiyon beni hem o zamanlara hem de güzel bir yaz gününe götürdü. Koleksiyondan basına ilk sızan görüntüler bunlar. Gelse de alsak :)

Rengarenk "Jolby" Sneakerlar

Aslında sneakerlar giymeyi çok tercih ettiğim ayakkabılardan sayılmaz..Çocuksu gelir:)Daha önce renkli Chanel sneakerları hiç beğenmediğimi yazmıştım ama San Diego'lu iki tasarımcı Josh Kenyon ve Colby Nichols kendi isimlerinin birleşiminden oluşan "JOLBY" ismini verdikleri markanın sneakerları çok hoşuma gitti:)))En azından bir tarzı ve esprisi var.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails