22 Mayıs 2010 Cumartesi

Dawgs Kazanma Şansınız Devam Ediyor!

Yarın akşam 23:59'a kadar yorum gönderebilirsiniz ;) http://kristal-kure.blogspot.com/2010/05/hediye-zaman-womens-groovy-dawgs.html

Kırmızı Halıda Gelinlik?

Kırmızı alarm! Geçen hafta Eva Longoria kırmızı halıda Emilio Pucci imzalı gelinlikvari bir tuvaletle belirince ünlüler dünyasında yeni bir trendin öncüsü oldu. Bu hafta da İspanyol aktris Elsa Pataky, yukarıda gördüğünüz Roberto Cavalli imzalı bir gelinlik giydi. Güzele ne yakışmaz, tabi ki de çok yakışmış ama kırmızı halıya ne yakışmaz diye sormaktan da kendimi alamıyorum :)

Yeni IT bag-Schitbag

Bel çantalarının ne kadar moda olacağını geçtiğimiz aylarda yazmıştım. Bu akımın öncülerinden biri Schitbag. Partik cepleri, ince tasarımı sayesinde bu süet çantalar Amerika'da ikoncanların gözdesi olmuş bile. Kullanır mıyım emin değilim ama ismi çok talihsiz olmuş ;)

21 Mayıs 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Women’s Groovy Dawgs

Beklediğiniz an geldi! Çok klasik bir soruyla karşı karşıyasınız bu hafta. Women’s Groovy Dawgs neden senin olmalı? Cevabı buraya yorum olarak bırak. Dawgs'ın gönlünü kazanan iki cevaptan birini ver ve hediyeyi kap. Her şey bu kadar basit. Bol şans! (Adsız yorum bırakmayın lütfen).

20 Mayıs 2010 Perşembe

Iris Apfel: An Eye for Style

Bugün bir arkadaşımın yönlendirmesiyle güzel bir video izledim, sizlerle de paylaşmak istedim. Aksesuar koleksiyonu tasarımı için Nordstrom markasıyla anlaşan efsane stil ikonu Iris Apfel, gençlere styling için ipuçları veriyor. Video'yu http://www.youtube.com/watch?v=iGMri955yyo linkinden izleyebilirsiniz. Biraz eski bir video, aranızda izlemiş olanlar olabilir, izlememiş olanlar için önemli olduğunu düşündüğüm için paylaşmak istedim :)

Sizce Bu T-shirt Ne Kadar?

Hepimizin gözünün döndüğü, yüksek fiyatına rağmen karşı koyamadığı ürünler olmuştur. Ben bu tip deliliklerin çanta ve ayakkabı için yapılmasından yanayım. Daha çok kullanılabilir diye. Size şimdi bir sorum var. Bu Balmain t-shirt'ün fiyatı nedir dersiniz? Tahminlerinizi bekliyorum. Koton, herhangi özel bir malzeme değil. Bu sezon yırtık t-shirtler çok moda kabul ediyorum ama fiyatını duyduğunuzda çok şaşıracaksınız :) Hadi tahminlerinizi bekliyorum

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Prada B.Y.O. Bags

Prada'nın 150 gr'lık Bring Your Own Bags çantaları internette 180£'dan satışa sunuldu! Alışveriş çantası olarak tasarlanan bu kocaman sevimli ve renkli çantalar geri dönüşümlü malzemeden yapılmakla beraber naylon poşet tüketimine karşı kendi alışveriş çantanı kendin getir prensibini destekliyor. Bizden tam not aldı, sizden?

Haftanın Hediyesi: Women’s Groovy Dawgs

Yaz yolda. Şıpıdık şıpıdık dolaşma vakti geliyor :) Kışın bizi ısıtan Dawgs yazın da boş durmuyor ve rengarenk bir koleksiyon sununyor. Bu hafta iki şanslı Kristal Küre izleyicisi Women's Groovy Dawgs ile yaza ilk adımı atacak ;) Yazın favori rengi beyaz üzerindeki rengarenk çiçeklere bayıldım :) Bu yaz saboların yazı olacak. O yüzden bu hafta bu hediye kaçmaz diyorum. Cumaya hazırlanmak için Dawgs'a bir göz atın ;)

18 Mayıs 2010 Salı

Malibu & Kulte

İşbirliklerine, özel üretim şişelere ne kadar bayıldığımı artık biliyorsunuz. Bu yza damgasını vuracak şişelerden ikisi Malibu'dan geliyor. Karibik esintileri taşıyan bu şişeler Kulte ve Malibu'nun ortak eseri ;) Karşıma çıkarsa mutlaka almak istiyorum. Bu şişeler bana yazın geldiğini müjdeledi bile ;)

17 Mayıs 2010 Pazartesi

Limango Kazananları

Sonunda 50'yi devirdik. 15. yorum seda'ya ait, 50. ise babyangel'a. Kocaman tebriklerrr. Limango'ya kayıtlı e-mail adreslerinizi bekliyorum ;)

Limango 50TL Hediye Çeki İçin Son Şans

50. yorumu hala bekliyorum ama bu sefer gerçekten zamana karşı yarışıyorsunuz ;) http://kristal-kure.blogspot.com/2010/05/hediye-zaman-limango.html Hemen yorumunuzu bırakın ;) Yorum bırakacağınız post'ta yazdığı gibi adsız yorumlar sayılmayacak. Litfen isimsiz yorum göndermeyin.

16 Mayıs 2010 Pazar

Body'ler hayat kurtarır!

Bu sezon bol kesimli cropped t-shirtlerin moda olduğunu vitrinlerden ve bloglardan kolayca anlayabiliyoruz. Peki onları giymek de bu kadar kolay mı? Cropped t-shirt giyerken bazen göbeğimizin ya da sırtımızın gözükmesini istemeyebiliriz. İşte bu durumda renkli body'ler imdadımıza yetişiyor. Özellikle akşama doğru serinleyen havada ceketsiz gezmek için birebir ;)

Opi ve Shrek

Son zamanlarda en çok şaşırdığım işbirliklerinden biri Opi ve Shrek oldu. Shrek serisinin yeni filmi için çıkan özel koleksiyonda, sarı, mavi ve morun farklı tonları göze çarpıyor. Alice Harikalar Diyarında'nın başarısından sonra mı bu tip bir işbirliğine gerek duyuldu bilinmez. Ama ben seviyorum bu tip projeleri :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails