5 Ağustos 2009 Çarşamba

Dünyanın En Seksi Sakızı

Yumuşak kıvamı, aroması ve bitmeyen lezzetiyle sakız çiğneme keyfini doruklara çıkartan First Sensations ailesine iki yeni çeşit katıldı: Yaz tazeliğini yaşatan First Sensations Gün Işığı Karpuz ve kalıcı ferahlık sağlayan First Sensations Gece Düşü Nane.
Duyuları harekete geçiren First Sensations siyah paketiyle, geleneksel kalıpları yıkıyor. First Sensations’ın yeni çeşitleri, benzersiz ve bitmeyen lezzetiyle duyularınızı harekete geçiriyor!
Gecenin gizemini siyah paketi, farklı ve gözalıcı tasarımıyla yansıtan yeni First Sensations, nefesini tazelemek isteyenlerin gözdesi olacak.
Şeker içermeyen, tatlandırıcılı First Sensations Gün Işığı Karpuz ve First Sensations Gece Düşü Nane uzun süreli lezzet ve kalıcı ferahlık sağlıyor. Nane klasiğinden vazgeçmeyenlere Gece Düşü'nü,yeni tatlar denemek isteyenlere Gün Işığı'nı tavsiye ederiz :)

3 Ağustos 2009 Pazartesi

Pullu Ceketler

Sonbaharın vazgeçilmezlerinden biri de pullu ceketler olacak.
Şortlarla, taytlarla ve jeanlerle kolayca kombinleyebilirsiniz. Gelmiş geçmiş en klasik kombinasyonlardan biri olan jean ve beyaz t-shirtlerinizi siyah pullu bir ceketle tamamlayabilirsiniz.
Elle dergisi de Ağustos sayısında pullu ceketlere kapaktan yer vermiş.
Sonbahar'da demode kalmamak için en birer pullu ceket şart!
İzleyicilerimiz arasında çoktan edinmiş ve herkesi kıskandırarak giyenler var :)

Bar Rafaeli'nin Bacaklarına Sahip Olmak İster misin?

Evet dediğinizi duyar gibi oluyorum :) Sanırım Reebok'ın mucizevi teknolojisi sayesinde hepimiz bigün birer Bar Rafaeli olacağız! Reebok, women’s fitness pazarında Easytone sayesinde dev adımlarla ilerliyor ve tüm dünyada bayanlara kalçaları ve bacakları yeniden şekillendirmeyi vaat ediyor. Reebok Easytone teknolojisi eski NASA mühendisi Bill McInns tarafından geliştirilmiş. Bir üniversite laboratuarının yaptığı testler sonucunda, Easytone ayakkabılar bayanların kalça ve bacak bölgesindeki kasları çalıştırdığını ve sıradan spor ayakkabılara kıyasla bu kasların çalışmasını %28 arttırabileceğini kanıtlamış. Tüm dünyada da ünlüleri esir almış durumda bu teknoloji. Hatta Bar Rafaeli demiş ki: “Yoğun iş programım nedeniyle her zaman spor salonuna gitmeye vakit bulamıyorum, bu yüzden Easytone gibi yürürken bile kalçalarımı ve bacaklarımı şekillendiren ayakkabılarımın olması gerçekten harika” dedi. Biz birer çift edindik ve deniyoruz :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails