11 Eylül 2009 Cuma

Uslu Airlines gündemde!

2 ay kadar önce Feride Uslu'ya ait olan Uslu Airlines'ın gündeme geleceğini sizlere duyurmuştuk.
Bu aralar ojeleriyle kızların gönlünü fetheden Uslu Airlines'ın yaratıcısı Feride Uslu, Reebok firmasıyla ortak bir çalışma yaparak aşağıdaki muhteşem ayakkabıları yaratmış. Bu kış gelecek olan ayakkabıları sabırsızlıkla bekliyoruz :)

10 Eylül 2009 Perşembe

Mokasenlerin İntikamı

Sizi bilmem ama ben 8 senelik lise hayatım boyunca (sınıfta kalmadım, lisenin kendisi 8 sene ;) ) hergün okula mokasen ayakkabı giydim. Rugan, deri, siyah, bordo detaylar değişti ama onlar hayatımın bir parçasıydı. Mezun olunca kurtuldum diye sevinirken, peşimi bırakmayan mokasenler 9 sene sonra hayatıma yeniden girmek üzereler. Önce topuklu mokasenler sinsice podyumlarda boy göstermeye başladı. Ama bu sezon kaçış yok. Her yerdeler!

atkılar, şallar, fularlar! hadi sahneye...

Havalar soğumaya başladı. Boynumuz göğsümüz üşümesin, şallarımızın, atkılarımızın, fularlarımızın sahneye çıkma vakti geldi. Bu sene "animal print" ve yapay kürk modası devam ederken oryantal desenlerin ve ipekli kumaşların kullanıldığı şallar pastel renklerle yeniden yorumlanıyor. Benim favorim soldaki, sizinki? :)

9 Eylül 2009 Çarşamba

Erkeklere İkinci Uyarı!

Son aldığımız duyumlara göre Penti gibi büyük çorap üreticileri önümüzdeki sezon erkekler için külotlu çorap üretimine başlayacakmış. Haftasonu gazetelerde görmüş olabilirsiniz. Erkeklere net bir uyarı, siz siz olun şeytana uymayın! Külotlu çorap giymeyin!

Dirty Rock Chicks

80lerin rock kraliçeleri geri dönüyor! Bu sonbaharda dirty rock chick trendi sokaklarda kendini gösterecek. Deri ceketler, pullu tshirtler, tasmalar, slim siyah kotlar, zımbalı botlar ve deri bileklikler mağazalarda yerini aldı.
Özellikle Bershka ve Stradivarius'un koleksiyonlarında zımbalı ürünler ön plana çıkarken Pull and Bear'de bu sezonun gözdesi pullu kıyafetler. Uygun fiyatlarla satışa sunulan ürünler renk açısından sınırlı olsa da modeller birbirinden farklı ve her bedene uyacak birşeyler mutlaka var.
Şahsen benim bu tarzda en sevdiğim ürün deri ceketler. Adının deri ceket olduğuna bakmayın, artık birçok hazır giyim firması polyesterden deri görünümlü ürünler yaparak hem hayvanları katletmekten uzak duruyor hem de maliyetleri düşürüyor. Bu da bizim yüzümüzü güldürüyor :)
Gossip Girl dizisinin yıldızlarından Taylor Momsen de bu akımın temsilcilerinden...

7 Eylül 2009 Pazartesi

Hello Kitty de Yaşlandı!

Hello Kitty (halk arasındaki tabiriyle musti :) ) 1 Kasım'da 35. yaşını kutlayacak. Üreticisi Sanrio ise pisinin doğum gününü kutlamak için birçok işbirliğine ve limitli üretim ürüne imza atacak. Bu ürünlerin arasında çantaların, aksesuarların olacağı konuşuluyor. Diğer ürünler gizemini kururken, ilk ürün belli oldu!

Asics Hello Kitty'nin şerefine 3 model tasarlamış. Ürünlerin satıl fiyatı 145$ ve 1 Kasım'dan itibaren http://www.sanrio.com/ adresinden satılacak. Çocukluğuna geri dönmek isteyenlere duyurulur :)

Çorapsız ayak kalmasın! :)

Malum sonbahar geldi, birkaç haftaya ayaklarımız üşümeye başlayacak. Bu kış sıradan görünen düz renk sıkıcı çoraplar giymek zorunda değiliz çünkü Miu Miu ve Alexander McQueen sesimizi duymuş! :) ilk başta bu kadar desene gözünüz alışmayabilir ama soldakinin düz renk bir kalem eteğin altında hoş duracağı kesin. sağdakini ise düz bir stilettonun içinden giymenizi tavsiye edeceklerdir, ama bence şık bir botun üzerine tozluk gibi büzülerek körüklenerek bile kullanılabilir. Ortadakine gelinceee, kızlar bu kendinden desenli seksi taytlardan hepimizde bir adet olmalı, bacaklarımızı ısıtır mı bilmem ama bakanların içinin ısınacağı kesin ;):)

6 Eylül 2009 Pazar

Kalem Etekler Geliyor

Modanın en vazgeçilmez klasiklerinden biri kuşkusuz kalem etekler. Bütün kadınların sokaklarda hamile gibi dolaştığı günler neyseki geride kalıyor. Bu sonbaharda fazla olan 3-5 kilomuzu verip, daracık eteklerin içine girmeye çalışacağız :) Biz de sizin için öne çıkan tasarımları araştırdık. Seçim sizin ama bizim favorimiz Loeffler Randall. Rag&Bone Loeffler Randall Alexander Wang Chris Benz

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails