23 Mart 2012 Cuma

Vazgeçilemeyen Işıltı

En sade giyinenimiz bile zaman zaman ışıltılı şeylere karşı koyamıyor..Kadınlık iç güdüsü sanırım:)Bu sebeple tasarımcılar da hep kullanıyor pullu taşlı etekleri, elbiseleri.Favorilerim Dolce&Gabbana'lar oldu bu derlemede.Siz ne dersiniz? Elie Saab Givenchy Moschino Dolce&Gabbana

22 Mart 2012 Perşembe

DIORSHOW NEW LOOK

Chiristian Dior makyaj ürünlerini çok tercih ettiğim markalardan.Bugün için telefonuma gelen "özel indirimler var" mesajından sonra Cevahir Avm'ye bir uğrayayım dedim.Ve iyikide gitmişim.Bütün ürünlerde yrn akşama kadar %15 indirim var ama asıl sevinme sebebim yrn tüm gün boyunca Dior'un Make UP eğitmeni Emanuelle Geoffrey ve Dior Türkiye makyaj eğitmeni Levent Bey Dior standında olacak ve sormak istediğimiz tüm soruları yanıtlayacak.Ayrıca randevunuzu alırsanız size yüzünüze uygun makyaj ürünlerini uygulayacak ve iyi bir makyajın bütün püf noktalarını öğrenebileceğiz:)Ben çok heyecanlandım açıkçası ve randevumu aldım:)Haberiniz olsun bence kaçırmayın:) Bu arada sadece Cevahir Avm içinde YKM Dior Standında...

Kış Gelmeden...

Yazı deli gibi beklediğim bu günlerde tabiki önümüzdeki kış sezonu için bizi ilgilendirecek trendlere de göz atıyorum..Ne de olsa istemesem de kış tekrar gelecek:)Marc by Marc Jacobs'un soğuk kış günleri için tasarladığı bu eğlenceli bereleri paylaşmadan edemedim:)Ne kadar sevimliler değil mi?

21 Mart 2012 Çarşamba

Çiçek Baskılı Jean Modası

Bu senenin yeni trendlerinden biri de bu çiçek desenli karmaşık jeanler...En pahallısından en ucuzuna bütün markalarda örneklerini görebileceksiniz.Fiyatları 40 dolardan 600 dolara kadar çıkıyor.Yaz için iç açıcı görünse de benim tercihlerim arasında olacağını sanmıyorum:)

20 Mart 2012 Salı

Accessorize Bow Peep Jelly

2 yazdır jelly ayakkabılar popularitesini koruyor. Bu sezon Accessorize'dakilere bayıldım ;) Şeker gibi değiller mi?

19 Mart 2012 Pazartesi

Best of Jennifer Aniston

Bu aralar kırmızı halının best of'larını yaparken Jennifer Aniston'a yer vermemek olmaz ;) En beğendiğim hallerini ararken derin yırtmaçlı siyah tuvaletine de şaşırdım biraz. Angelina'nın bu seneki derin yırtmacını fazlasıyla hatırlattı.

18 Mart 2012 Pazar

Best of Gwenyth Paltrow

Geçtiğimiz günlerde kırmızı halıda en beğendiğim kişilerin başında Blake Lively'nin geldiğinden bahsetmiştim. Kırmızı halıdaki favorilerimden biri de kuşkusuz Gwenyth Paltrow. Bir insan aynı zamanda hem bu kadar zarif hem de bu kadar seksi olabilir mi?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails