25 Eylül 2009 Cuma

Hello Kitty de Yaşlandı-2

Evet daha önce de bahsettiğimiz gibi Kitty bu kasımda 35. yaşını kutlayacak. Üreticisi Sanrio ise bu özel kutlamayı diğer büyük firmalarla yaptığı ortaklıklarla renklendirmeye kararlı. Asics'in yanı sıra (bkz: http://kristal-kure.blogspot.com/2009/09/hello-kitty-de-yasland.html) Reebok'la da Hello Kitty'li ayakkabı için anlaşmışlar. Reebok'ın en popüler modellerinden biri olan "Freestyle Hi" ların Hello Kitty'li versiyonlarını sizinle paylaşmak istedik. İyi ki doğdun pisicik :)

24 Eylül 2009 Perşembe

Narciso Rodriguez eBay'de

Ünlü tasarımcı Narciso Rodriguez 2010 ilkbaharında sadece eBay'de satışa sunulacak 8 parçalık özel bir koleksiyon hazırlıyor. Koleksiyonda sadece siyah, beyaz ve kırmızı kullanılacak. Fiyatları 75 ila 300 dolar arası değişecek olan bu ürünlerin çizimlerini sizinle paylaşmak istedik. Tabi ki de gerçeklerini heyecanla bekliyoruz :)

23 Eylül 2009 Çarşamba

Jean Taytlar

Kristal Küre uzun zamandır sessiz çünkü işinin başında Boston'da :) Memleketine dönmeden Boston sokaklarından bildiriyor. Şu an Amerika'da en moda şeyleren biri jean görünümündeki taytlar. Hem pantolon görünümünde oldukları için bacaklarınızı daha ince gösteriyorlar, hem de jeanlere göre çok daha rahatlar. Topuklu ayakkabı veya bootielerle kombinlemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails