14 Ocak 2011 Cuma

Hediye Zamanı: Kyrangora Bluz

Sıcacık bir kışa bir adım daha yaklaştınız. Kyrangora'dan bu şık ve sımsıcak bluzu kazanmak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki soruyu doğru cevaplamak: Koleksiyonda hayvalara hiçbir zarar vermeden elde edilen doğal elyag kullanılmıştır. Peki bu elyaf hangi hayvandan elde edilmektedir? Herkesin bir cevap hakkı var ve 20. doğru cevabı veren hediyeyi kapıp gidiyor! Herkese bol şans :)

13 Ocak 2011 Perşembe

Az kullanılmış veya Hiç Kullanılmamış Ciciler Sahiplerini Arıyor! :)

Arka arkaya başlayan indirimlere kapılmadan önce dolap bir gözden geçirildi, verilenler verildi. Geriye yeni sahiplerini arayan ciciler kaldı. Tory Burch'ten, Marc Jacobs'a hiç kullanmadığım veya sadece 1-2 kere kullandığım birkaç eşya yeni sahiplerini bekliyor. Önümüzdeki hafta da eklentiler olabilirrr. İlgilenenler buraya ;)

12 Ocak 2011 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: Kyrangora

Uzun zamandır beklediğiniz haftanın hediyeleri bu hafta yeniden başlıyor. Hem de sımsıcak bir markayla! Kyrangora nedir dediğinizi duyar gibiyim. 3 yıl önce iki başarılı kardeş girişimcinin bir Ar-ge projesi olarak başlayan Angora serüvenleri şimdi Kyrangora® markası adı altında Türk kadınıyla buluşuyor. Yurtiçi ve yurtdışında ödüller alan ve KOSGEB Boğaziçi Üniversitesi tarafından da desteklenen projenin sahipleri ve Kyrangora® markasının yaratıcıları Manizade kardeşler yeni koleksiyonları ile ilgili şunları söyledi: “80’li yıllarda annemizin giydiği Angora kazakları modern bir bakış açısı ile yeniden yorumladık. Fonksiyon ve estetiği biraraya getirdik. Koleksiyonumuz şık, farklı ve sağlıklı giyinmek isteyen heryaş grubundaki kadınlara hitap ediyor. Yeni yılda kendisine ve sevdiklerine farklı bir giyim deneyimi yaşatmak isteyen herkesi bekliyoruz.” Sınırlı sayıda üretilen koleksiyon ürünleri, markanın bu hafta sonu yapılan başarılı lansmanını takiben 8 Ocak 2011 tarihinden itibaren Deneyim A / The “A” Experience adı altında satışa sunuluyor. Alışılagelmişin dışında, koleksiyonda ince örme kumaşlarda yüksek oranda Angora kullanılmış. Koleksiyonun diğer dikkat çeken yönü ise ürünlerin kumaş özellikleri. Kışın başladığı bu soğuk günlerde vücut ısısını koruyarak özellikle çalışan kadınların kat kat giyinme sorununa çözüm getirilmesi amaçlanmış. Aynı zamanda nefes alan, terletmeyen, döküntü yapmayan ve Angoranın hafifliğini ve yumuşaklığını ön plana çıkaran koleksiyon ürünleri, farklı bir giyim deneyimi yaşamak isteyen kadınların şimdiden vazgeçilmezi olmaya aday. Bu cuma bir Kristal Küre izleyicisi koleksiyonun en güzel parçalarından birini kazanarak sımsıcak bir kışı garantileyecek ;) Beklemede kalın!

11 Ocak 2011 Salı

Cirque Du Soleil'i Kaçırmayın

İstanbulda yaşayan ve imkanı olan kimse Cirque Du Soleil'i kaçırmasın. İlk kez 2008'de tüylerim diken diken canlı olarak seyretmiştim. O günden beri yurtdışına giderken ilk yaptığım işlerden biri o şehirde herhangi bir şovları var mı diye bakmak. İsminden dolayı ünlü Kanadalı şov grubunu sıradan bir sirk grubu zannetmeyin. Kostümleri, sizi başka dünyalara götüren müzikleri, sürekli "hadi canım" dedirten ve ağzını açık bırakan akrobasi hareketleri ve büyülü dekorlarıyla başka hiçbir yerde yaşayamayacağınız bir deneyim sunuyor size CDS. Ben çok önceden biletimi aldığım ve CDS ile yepyeni bir dünyaya adım atmak için günümü iple çekiyorum :)

10 Ocak 2011 Pazartesi

Rebecca Minkoff Rüzgarları

Rebecca Minkoff uzun zamandır takibe aldığım markalardan biri. Özellikle çantalarını hep beğenmişimdir. Kasım'da New York'ta Rebecca Minkoff rüzgarının Amerika'yı kasıp kavurduğunu gördüm. Özellikle kırmızısı ve pitonunu gördüğünüz model herkesin elinde. Fiyatları da Louis Vuitton ve benzeri markalara göre daha ucuz. 200$'dan itibaren bir şeyler bulabilirsiniz. Ben markayım diye bağırmadıkları ve cool duruşları için seviyorum :)

9 Ocak 2011 Pazar

Matthew Williams for Bvlgari

Matthew Williams'ın tavuskuşu desenlerini ve renklerini hep sevmişimdir. Hatta H&M için hazırladığı koleksiyona hayran kalıp birkaç parçaya sahip olma şansına erişmiştim. Williams şimdi de Bvlgari için bir koleksiyona imza atmış. Renkleri içimi açtı! Bvlgari'nin klasik çizgisinden sıyrılması ve gençleşmesi için iyi bir fırsat olmuş. Ne dersiniz?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails