4 Şubat 2011 Cuma

Hediye Zamanı: Havlumanya Havlu Seti

Havlu setini kazanmak için yapmanız gereken iki şey var. İlk önce Havlumanya'da satılan "I love You Bambu Havlu (3 Boyutlu Nakış)" ürününün indirimli fiyatını bu post' yazmak. Aynı yorumda Havlumanya'daki en beğendiniz ürünün linkini paylaşmanız ve neden o ürünü seçtiğinizi söylemeniz gerekiyor. Sonrasında Havlumanya bir cevabı seçecek ve bir şanslı Kristal Küre izleyicisi hediyesine kavuşacak ;) Pazar akşamına kadar vaktiniz var. Herkese bol şans!

3 Şubat 2011 Perşembe

Studio rain'e Bayılacaksınız

Ayakkabı sevmeyen bir kadın var mıdır? Evet bence de yoktur :) Geçen gün gelen bir mail ile tanıştığım Studio rain ile ilk bakışta aşk yaşıyorum sanırım :) Kendi cümleleriyle Studio rain'i tanımak ister misiniz? "Türkiye' de ki bircok firmaya ayakkabı ,çanta koleksiyonu hazırlayan, yıllarını ve gönullerini ayakkabıya vermiş iki ortağın hayallerini gerçekleştirdiği tasarım stüdyosudur.Firmalara koleksiyon hazırlamanın dışında da kendi özel koleksiyonlarını üretip ,satişa sundukları gibi kişiye özel tasarımda yapmaktadırlar." Modellerin adları da kendileri kadar renkli; Ottoman, Dinosour, Pointing, Hypnoise, Measure, Valentines Day...Favorim hangisi seçemiyorum bile :) Yepyeni koleksiyonlarına eklenen tüm yeni cicileri 4 gözle bekliyorum! Siz de hemen takibe almak isterseniz buraya!

2 Şubat 2011 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: Havlumanya

Bu hafta sizi değişik bir hediye beklediğini söylemiştim. Bu hafta aksesuar, kıyafet veya kozmetik yerine sizi çok şık bir havlu seti benziyor. Benim en zorlandığım alışverişlerden biri havlu, bornoz, veya benzer ev tekstil ürünleri. Çok fazla bu tip mağazaları gezmediğim için ne nerede bulunur, ne kadardır takip edemiyorum. Havlumanya işte burada yardımınıza koşuyor. çünkü sektöründe en çok tercih edilen sanal mağaza olmayı başardı. Dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen ev tekstili ve dekorasyon markalarını müşterilerinin beğenisine sunan Havlumanya.com, bünyesindeki markaları gün geçtikçe artırarak, günden güne çok daha zengin ürün seçeneği sunuyormuş.Dünyanın en sevilen çizgi karakterleri, filmleri, spor kulüplerinin lisanslı ürünleri de Havlumanya'nın koleksiyonunda yer alıyor. “Arkadaşını davet et 10 TL kazan”, “ OUTLET” “Facebook kampanyaları” gibi müşteri memnuniyetine yönelik kampanyaları da bulmanız mümkün. 100 TL ve üstü alışverişlere ücretsiz kargo, tüm ürünlerde Bonuscard ve Worldcard’a peşin fiyatına 10 taksit, kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme gibi hizmetlerle de alışverişi kolaylaştırıyor Havlumanya. İşte bu cuma sizi Havlumanya'dan bu güzel havlu seti bekliyor. Cumaya avantajlı başlamak için blogunu, Facebook sayfasını , Twitter ve Friendfeed hesaplarını takibe alabilirsiniz! Bakalım bu cumanın şanslısı kim olacak? :)

1 Şubat 2011 Salı

Fırsat Sitelerinden Kafaları Karışanlara Müjde

Bir yandan nerede ne fırsat var kaçırmamak bir yandan da posta kutunuza düşen maillerden sıkılıyorsanız kurtuluşunuz www.indirimler.com'da. Daha kolay tüm fırsatları bulmak isteyenler, Indirimlr'e başvurabilir.Kategorilere göre sıralanmış, tüm fırsatların bir arada olan, interaktif ve kolay kullanımlı bir platform hazırlamış Indirimlr.Indirimlr tüm fırsat sitelerini, Alexa Rank puanlarını ve şehirlerin sayılarını bir listede sunuyor. Indirimlr ile hem zamandan kazanıp hem de tüm fırsatlara aynı anda gözatabilirsin. Buradan tüm Şehir Fırsatlarını yakalaya bilirsin! Aklınızın bir köşesinde bulunsun ;)

31 Ocak 2011 Pazartesi

Kristal Küre @ trend Pınar'ı

Geçtiğimiz günlerde trend Pınar'ından bir mail geldi. Seçtiği birkaç blogdan gradroblarıyla ilgili soruları yanıtlamalarını rica etmişti. Ben de hemen karmakarışık gardrobumla ilgili soruları cevapladım. Merak edenler buraya ;) trend Pınar'ının güzel yazısı ve en sevdiği bloglardan biri oldugum icin tekrar coook tesekkur ederim :)

30 Ocak 2011 Pazar

Tırnaklar Artık Mat

Matlık yavaş yavaş hayatımızın her alanına giriyor. Önce elektronik aletler matlaşmaya başladı sonra arabalar. Bu arabalar hep bana boyası unutulmuş gibi geliyordu. Şimdi aynı hissiyata mat ojeler hakkında sahibim. Gitgide moda oluyorlar. Vogue'un çekimlerinde de yer alıyor. OPI de yeni koleksiyonuna da renk renk mat ojeler eklemiş ama alışmam için zamana ihtiyacım var sanırım. Siz ne dersiniz?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails