20 Mart 2010 Cumartesi

Ipekyol'dan Hediye Kazanma Şansı Devam Ediyor :)

Size güzel bir haberim var. Ipekyol'un muhteşem bluzunu kazanma şansınız devam ediyor :) Ipekyol yetkilileri cumartesi akşamı 23:59'a kadar katılma şansını tanıdı Kristal Kürecilere ;) Çok güzel cevaplar birikti ama cuma görmedim, yetişemedim diyenler için 2. bir şans. Artık bahane kalmadı! :) Tek yapmanız gereken aşağıdaki post'ta yer alan soruya yorum yazmak. Yorumu buraya değil aşağıdaki posta yazın lütfen.

19 Mart 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Ipekyol

Her cuma hepinizin beklediği an bugün erkenden geldi çünkü kimse kaçırsın istemiyorum. Bu yazın trendi pudra rengi bluzu kazanmak istiyorsanız yapmanız gereken Lookbook'ta yer alan en beğendiğiniz ürünü seçmeniz ve neden beğendiğinizi 6 sözcükle anlatmanız. Ürünün sayfa numarası, rengi ve adını en sona eklemeyi unutmayın ;) Lütfen bu noktalara dikkat edin ki Ipekyol sizin yorumunuzu değerlendirmeye alsın ;) Bu akşam 23:59'a kadar yorumunuzu gönderebilirsiniz. Ipekyol tüm yorumları değerlendirip önümüzdeki günlerde birincisini belirleyecek! (Yorum gönderen 0 görünüyor çünkü cumartesi akşamı 00:00'dan sonra yorumları onaylayacağım) Bol şans :)

Bruno Frisoni

Bruno Fresoni bence ayakkabıdaki son nokta! Uzun zamandır bu kadar hayran kaldığımı az hatırlıyorum. Özellikle ilk modele yapacak yorum bile bulamıyorum, büyülendim! :) Türkiye'de Harvey Nichols ve Beymenler'de satılıyor ;)

18 Mart 2010 Perşembe

Floral Temalar

Daha önce birkaç kez bu ilkbaharda floral temaların moda olacağını yazmıştık. Çiçek desenleri giyimde çok hassas bi konu, kullanımına göre çok basit de durabilir çok sevimli de, çok asil de. Pazartesi günü yaptığım alışveriş turunda çift parçalı elbiseler ve jean elbiseler dışında en çok dikkatimi çeken şey her mağazada mutlaka olan çiçek desenli elbiseler, etekler ve tshirtlerdi. Zara'da, Mango'da, Bershka'da ve Stradivarius'ta bolca bulunan bu floral temalı giysileri ben hiç mi hiç beğenmedim. Görüntüler H&M'in Garden koleksiyonundan. Bence bu işi bir tek H&M başarmış.

Bu Sefer de Mad Men ve Barbie

Son zamanlarda dur durak bilmeyen Barbie bu sefer de Mad Men'e el attı. Dizinin kahramanlarından Don Draper, karısı Betty, Roger Sterling ve Joan Holloway'in Barbie halleri işte böyle olmuş: Fiyatı yaklaşık 75$ olacakmış. Almak isteyenler burdan alabilir. Bu furyaya mutlaka ikinci filmle beraber Sex and the City de katılır diyorum. Ne dersiniz?

17 Mart 2010 Çarşamba

Çift parçalı elbise vs. Jean elbise

Sevgili Kristal Küreciler, sonunda ben de vakit bulup dün küçük bir alışveriş turu yaptım. Küçük dediğime bakmayın, İstinye Park'ta ayak basmadık yer bırakmadım :) Benim için her zaman sokak modası "podyum modası"ndan daha önemlidir. Çünkü sokak modasını biz belirleriz, hepimizin bütçesinin yetebileceği parçalarla özgün kombinler yaparız. Bu sezon sokak modasına damgasını vuracak iki elbise var bence; birincisi benim çok çok beğendiğim ve Stradivarius, Bershka, Zara, vb. mağazalarda çeşit çeşit bulunan 2 parçalı elbiseler. Altı ayrı üstü ayrı desen ve renklerden oluşan bu elbiselerin hem yüksek belli hem de düşük belli olanları var. Kimisi belden lastikli, kimisi öyle bi dikilmiş ki iki ayrı parça olduğunu anlamıyorsunuz bile. Diğeri ise jean elbiseler, ki bence bunları giymek için gerçekten çok güzel bi fiziğe sahip olmak gerekiyor çünkü hepsi kalıp gibi. Umarım skinny jean ve legginglerde gidilen esnekliğe bu elbiselerde de gidilir. Havalar biraz daha ısınırsa bu güzel elbiseleri farklı kombinlerle sokakta görebiliriz :)

Haftanın Hediyesi: Ipekyol

Son günlerde tüm bloglarda ve internette Ipekyol’un değişim rüzgarı esiyor. Kristal Küre de bu değişime kayıtsız kalamadı. Bu yüzden bu haftanın hediyesi Ipekyol’dan. Eğer hala yapmadıysanız www.ipekyol.com adresinden Lookbook’u inceleyin. Hepimizin baharı iple çektiği bugünlerde ruhunuzu açacak bir koleksiyon olmuş. Fırfırlar, fiyonklar, pembeler, pudralar, danteller, pastel renkler, çiçekler ve tüm feminen detaylar başımı döndürdü. Çok samimi söylüyorum uzun zamandır hiçbir markanın koleksiyonunu bu kadar beğenmemiştim. Gelelim haftanın hediyesine. Cuma günü bir şanslı Kristal Küre takipçisi baharı müjdeleyen bu güzel bluzu kazanacak. Benden size tavsiye hemen Lookbook’a bakın, koleksiyonu bi güzel inceleyin. Hem ürünlere baktıkça içiniz açılacak hem de Cuma günki soru için önemli ipuçları bulacaksınız ;) Ayrıca Lookbook sayesinde %15 indirim de kazanabilirsin. Haydi daha fazla vakit kaybetmeden Ipekyol Lookbook'a ;)

16 Mart 2010 Salı

82. Oscar Ödül Töreni

Kristal Küre for men devam ediyor! Geçen hafta Oscar ödül töreninin en şık ve en rüküş bayanlarını konuşmuştuk. Şimdi de sıra beylerde. Benim favorim tartışmasız bir şekilde Bradley Cooper oldu. Ceketinin kolları ve gömleğin ceket içindeki duruşu mükemmel. Ayrıca içine giydiği yelekle tam da klasik Hollywood şıklığını yakalamış. Keşke sakallarını da kesseymiş, 10 üzerinden 10 alırmış ;) Entertainment TV'nin sunucusu Ryan Seacrest Burberry marka bir takım giymiş. Kimilerine göre çok şık olan bu takım bence çok sıradan hatta basit! Ryan bu takımla lüks otellerde çalışan bellboy'lara benzemiş. Bence gecenin en kötüsü! Robert Downey Jr.'a ise diyecek lafımız yok. Parlak mavi bir papyon ve siyah spor ayakkabıları ondan başka kimse taşıyamazdı. Gecenin en marjinal erkeği de o olmuş. Bunların dışında Tom Ford'un tabi ki de Tom Ford imzalı takımı ve Brain Geraghty'nin papyonlu takımını beğendim! Peki ya siz?

Amy Winehouse ve Fred Perry

Dün sabah arabada giderken Amy Winehouse'un sesi hiç çıkmıyor bu aralar diye düşündüm ve sonra rehab'de olduğunu hatırladım. İnsan bazen çağırıyor ya günün ilerleyen saatlerinde duydum ki Amy Fred Perry için bir koleksiyon hazırlıyormuş. Sık sık üzerinde Fred Perry ile görülen Amy 17 parçalık bir koleksiyon hazırlamış. Pembe ve siyah ağırlıklı etekler, elbieseler, twin setlerden oluşan koleksiyon Ekim'den itibaren mağazalarda yerini alacakmış! Merakla bekliyorum ;)

15 Mart 2010 Pazartesi

David Beckham Gerçek Bir İkon!

Beylerden talep geldi biraz da Kristal Küre for men yaptık :) Saçlar en az kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de büyük bir sorunsal. Yakışan yakışmayan bütün erkeklerin kafasını kazıtması ya da uzatıp garip şekillere sokması gözümüze batabiliyor. Tabi ki de erkeklere örnek gösterebileceğimiz saçlar konusunda en başarılı ikonumuz David Beckham. Uzun saçlarını "bed head" tarzı kullanan, 3 numara saçlarını ise pis sakalla kullanan ve ne yaparsa yapsın kendisine yakıştırmayı bilen Beckham gerçek bir ikon. Beyler sözümüz size, jöleyle kalıp gibi yapılmış saçları beğenmiyoruz, hele ki yakışmamasına rağmen kafasını kazıtan erkekleri hiç mi hiç beğenmiyoruz :) Lütfen saçlarınızın doğal görünmesi için biraz çaba sarfedin...

Cassette Butik Kazananı Belli Oldu! :)

Cassette Butik'in seçtiği cevap iomistero'dan geldi: "Çünkü Casette Butik,hayal dünyamın gerçekleşmiş hali.". Kocaman tebriklerrr. Ayakkabı numaranı ve iletişim bilgilerini bekliyorum.

Bu Açık Arttırmayı Kaçırma

Kırmızı halıda gördüğün elbiselerin birçoğuna eminim hayran oluyorsunudur. Hiç Kate Moss'un veya Scarlett Johansson'un bir elbisesi keşke benim olsaydı dediysen yarın sabahki açık arttırması tam sana göre! Londra'da düzenlenecek olan açık arttırmada ünlülerin bağışladığı elbiselerden kazanılan gelir yaşlılar için farklı hayır kurumlarına bağışlanacakmış. Burda Londra'ya gidemem diyorsan Topshop'un internet sitesinden de teklif verebilirsin. Saat 12:30'da bilgisayarının başına kurulmayı unutma ;) Daha fazla bilgi için buraya

14 Mart 2010 Pazar

Nine West Bonfire

Havalar ısınmaya başladı, benim gözüm çizmelerden ve botlardan sandalet ve stilettolara kaymaya başladı... Nine West'in bir klasiği olan Bonfire modeli bu sezon çok renkli ve leopar desenli olarak çıkıyor karşımıza. Benim hoşuma gitti, sevenler parmak kaldırsın :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails