31 Ekim 2009 Cumartesi

Pelerin

Yves Saint Laurent'in kafes şeklindeki ayakkabıları çok konuşulmuştu. Ama bu sezon pelerinlerin gölgesinde kalabilirler :) New York sokakları soğuyan havayla beraber pelerinli bayanlarla dolmuş. Şık görüntülerinin yanı sıra hareket özgürlüğü sağlamasıyla da tercih edilen pelerinler sezonun trendleriyle rahatlıkla kombinlenebilirler. Mesela diz üstü çizmelerle ya da taytlarla...

Juicy Dog Couture mü Oluyor?

Juicy Couture artık sanırım kadınlarla uğraşktan sıkıldı ve kendini köpek modasına adadı :) İnanılmaz değiller mi? Fiyatları 25-55$ arası değişiyor

30 Ekim 2009 Cuma

Biri soğuk mu dedi? Kalın örgüler!

Kızlar bu sene kardan, kıştan, soğuktan şikayet etmek yok, çünkü gördüğünüz gibi en kalın atkılar bu sene çok revaçta. E hazır DIY fashion'dan bahsetmişken bunları da kendimiz yapabiliriz diye düşünüyorum. En azından en kalın bir çift şişi ve en kalın ipli bir yumak yünü ninelerimize bu resimle beraber verirsek benzer birşeyler çıkacağı kesin :) Örgü örmeyi bilenler iş başına...

Hediye Zamanı: Dawgs Çizme

Eveeet yarışma zamanı geldiiiii :) Dawgs markası hangi ülkeye ait? Cevabı yorum olarak yazan ilk 2 izleyicimiz birer çift çizmeye sahip oluyor :) Bol şans!

Ray Ban

Artık bi adet Ray Ban'i olmayan çıplak sayılıyor. Tüketim hızı bu kadar hızlı olunca Ray Ban de hiç vakit kaybetmeden yeni renkler ve grafikler tasarlamış. Bence güzel görünüyorlar. Aralık 2009'dan itibaren satışa çıkacakmış.

29 Ekim 2009 Perşembe

Deri görünümlü tayt

Son 3 yıldır taytların modası geçmek bilmiyor. Tabi her sezon yenilenerek karşımıza çıkıyorlar. E biz de bu durumdan pek şikayetçi değiliz. Pullusu, leopar desenlisi, jean görünümlüsü derken şimdi de yeni trend deri görünümlü taytlar. Özellikle Paris Moda Haftasında her ünlünün üzerinde bir adet deri parça gördükten sonra deri görünümlü taytların da moda olmasına şaşırmamak lazım :) Hem şık görünüyor, hem de çok rahat. Daha ne isteyebiliriz ki?

Angelina Jolie ve Leonardo Di Caprio Evleniyor!

Merak etmeyin, sadece beyaz perdede :) Prodüktörler Gucci'nin Chanel'den nesi eksik demişler ve Gucci'nin hayatını çekmeye karar vermişler. Mr. Gucci'yi Leonardo, karısını da Angelina oynayacakmış. Bakalım nasıl olacak :)

28 Ekim 2009 Çarşamba

Artdeco yine pırıl pırıl

Artdeco'nun yeni Glamour koleksiyonunun adı "Noblesse" olmuş. Gümüş, altın ve platin renkli pırıltılı taneciklerin süslediği koleksiyon makyajımızı ve cildimizi asilleştiriyormuş. Farlardan, rujlardan, allıklardan bahsetmeyeceğim. Son zamanlarda pek revaçta olan takma kirpikler gözüme çarptı. Bir de "body sticker"lar. Taşlarla süslenmiş bu takma kirpikler harika görünüyor, tabi takmaya cesaret edenler için. "Body sticker"ları ise özgün bir kombinasyonla kullanmak lazım, yoksa cips paketlerden çıkan çocuk yapıştırmalarından farkı kalmaz. Pırıl pırıl bir kış geçirmemiz dileğiyle... :)

Bu Haftanın Hediyesi: Dawgs Çizme

Hem de iki kişiye :) Her zamanki gibi sorumuzu cuma günü soruyoruz ve doğru cevabı yorum olarak yazan ilk iki kişiye Dawgs çizme hediye ediyoruz. Dawgs'ı daha önce duymadıysanız biraz bilgi verelim hemen. Hem yazlık hem kışlık ürünleri dana koyun derisinden üretiliyormuş. Tüm Boyner, YKM, ve Joker mağazalarında ayrıca hepsiburada.com'da satılacakmış. UGG'a güzel bir alternatif olabilir çünkü hem fiyatları daha uygun hem de UGG ile aynı malzemeler kullanılıyor. Siz isterseniz şimdiden biraz araştırın çünkü markayla ilgili önemli bir bilgiyi bilerek vermedim ;)

Şimdi Okullu Olduk

Yine benim ortaokul-lise yıllarımdan hatırladığım bir şey geri dönüyor. Louis Vuitton sırt çantaları! Ablamın ve arkadaşlarının olmazsa olmazıydı. Vuitton'un yeni showunda yine podyuma çıktılar hem de üzerlerinde sallanan kedi kuyruğuna benzer kürklerle. Ben pek beğenmedim ama hiçbir şey için asla giymem/kullanmam dememeyi öğrendim :)

27 Ekim 2009 Salı

Ya sağdan ya soldan

Bir Hollywood klasiği olan yandan ayrılmış saçlar bugünlerde ünlülerin sık tercih ettiği modellerden oldu. Hem feminen hem de havalı bir görüntüye sahip olmak isteyen kızlar ister sağdan ister soldan, ister düz ister dalgalı, sarışın ya da esmer fark etmez saçını mutlaka böyle yapmalı :) Hatta geçenlerde bir arkadaşımın ablası evlendi, gelin başı yerine saçını böylece yandan ayırıp alnından saracak şekilde taşlı bir taç takmıştı, oldukça da şık duruyordu. Bizde neden durmasın ki :)

Chanel'e Bir Haller Oldu

Chanel klasiklerin arasından sıyrılıyor ve zerafetini, klasını, muhteşemliğini bozmadan inanılmaz trend oluyor! Popüler dünyanın en uç isimlerinden biri olan Lilly Allen Coco Cocoon koleksiyonunun yüzü oldu. Cocoon'daki tüm çantalar muşambadan ve en güzel yanları çift taraflı kullanılabiliyor! :) Fiyatları da Chanel'e göre daha "makul". Bayıldık.

26 Ekim 2009 Pazartesi

Bir Tasarım Çikolata da Şölen'den

Artık her geçen gün daha fazla işbirliği haberleri alıyoruz. Ama sanırım yurtdışında olan gelişmeler daha hızlı yayılıyor. Şölen de benzersiz bir çalışmaya imza atmış. Ünlü tasarımcı KARIM RASHID imzasını taşıyan Eternity Şölen Design Line serisi altında, sınırlı sayıda üretilen benzersiz bir çikolata olma özelliğini taşıyor. %70 kakao oranına, tütsülenmil üzüm aroması ve ginseng gibi enteresan özelliklere sahipmiş. Tasarımını çok beğendim ve tadını da çok merak ettim :) Şölen'e kocaman tebrikler.

Taylor Momsen

Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama Gossip Girl dizisinin başrol oyuncularından Taylor Momsen küçük yaşına rağmen moda dünyasına olan büyük merakı ve ilgisiyle hem şaşırtıyor hem de göz dolduruyor. Acaba dizideki gibi gerçek hayatta da modacı mı olacak :) Gerçek bir rock yıldızı gibi giyinen Taylor'un daha önceden "dirty rock chick" akımının öncülerinden olduğunu yazmıştık. Bu konuda deyim yerindeyse kimseye pabuç bırakmıyor sevgili Taylor :) Modacı olmasa bile bir ikon olmayı başaracak gibi...

Ümit Ünal'dan Jest

Ümit Ünal'ın tasarımlarını beğeniyorsanız, onun son jestine bayılacaksınız :) 25 EKİM - 05 KASIM 2009 Tarihleri arasında ümitünal 'Doors' dan alacağınız her tasarım ürününün etiket fiyatı üzerinden siz kişiye özel % 50 indiriminiz hazırlanmıştır. Parolanız: 'JEST'

Hav Juicy Hav Couture

Genelde bu tip şeylere karşıyım ama Juicy'nin kuçular için yaptığı oyuncaklara bayıldımmmm. Kemirildiklerinde ses çıkartan bu ayıların tanesi 25€ Kesin Paris'in Tinkerbell'inde boy boy vardır :)

25 Ekim 2009 Pazar

Patch-work kotlara da bulaştı!

Boyfriend-cut, skinny, taşlanmış derken kotlarda yeni moda "patched" oldu. İlk başta göz yorucu gibi gelse de oldukça "cool" durdukları kesin. Üstelik eski bir kotu yırtıp ya kesip kendimiz de yapabiliriz :) Tabi üzerine düz renkler tercih etmekte fayda var. Bence hafif yüksek belli bol paçalı kotlarda çok güzel durabilir, siz ne dersiniz?

Penti Beni Şaşırttı

Dün Penti'ye girdim ve bu sezonki koleksiyonları beni gerçekten çok şaşırttı. Renklerin desenlerin içinde kayboldum :) Opak renkli çoraplarında olmayan renk yok! Desenliler de bu sene bence cok cok basarılı. Bence havalar soğumadan mutlaka uğrayın :)

Warhol ve Bond No.9

Bond No.9'u bilir misiniz? Saks Fifth'te ilk kez karşılaştığımda şişelerine bayılmıştım. Nasıl koktuklarının bir önemi yoktu. Chinatown, Lexington, Union Square gibi New York temalı şişeler çok güzeldi. Kendi güzellikleri yetmiyormuş gibi bir de bu şişelere Andy Warhol'dan esinlenen dokunuşlar eklemişler. Bu şişeler için yorum yapmama gerek yok sanırım. Ne dersiniz?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails