2 Haziran 2012 Cumartesi

Gucci 2012 Pre-Fall Koleksiyonu

Çok zevkli tasarımların parçaları bu ilkbahar Gucci koleksiyonunda...Çantaları,aksesuarları,elbise ve ayakkabıları harika...İlkbahar modasından kareler...
 Kelebek kolye harika....



 Leopar deseni en sevmediğim olsa da çanta çok başarılı...

1 Haziran 2012 Cuma

Zeki Triko 2012 Yaz Modası

Eskiden tüm bikinilerimi aldığım Zeki Triko'ya uzun süredir girmedim...Çünkü fiyat-kalite oranının doğru yapılmadığına inanıyorum.En son aldığım bikinimi 6 sene önce 175 liraya almış ve iki defa havuza girdikten sonra kumaşın sarkmasından ötürü geri götürmüştüm.Bana "tüketici hatası" dediklerinden beri de bir daha içeri adımımı atmamaya söz verdim kendime ve sözümü tuttum:)Ama bu modellerine bakmamı ve ilgilenenlerle paylaşmamı engellemiyor.Yine güzel çizgisi...











Superga'lar House Of Holland'la Beneklendi

Çoğumuzun rahatlığı sebebiyle tercih ettiği Superga ayakkabılar House of Holland'ın klasikleşen puantiye ve leopar desenleriyle yeniden tasarlanarak farklı bir yorumla karşımıza çıkıyor.Artık platformlu ve rengarenk Superga'larımız olacak:)))Bu arada 31 Mayıs'ta satışta!!!









30 Mayıs 2012 Çarşamba

Leziz Aksesuarlar :)

 Bugüne kadar bir çok aksesuar tasarımı gördüm ama bu kadar lezzetli görüneni olmamıştı:)İsrail'li tasarımcı Shay Aaron inanılmaz yiyeceklerle hayatımızı renklendirmeye çalışmış.Hepsini ağzınıza atıp yiyecek kadar gerçekçi ve güzel yapmış.Ben makaronları yemek istiyorum,hem de acil:)))




















27 Mayıs 2012 Pazar

Yine Opi, Bu Sefer Spiderman

Opi her sezon kendine yeni bir ilham kaynagi seciyor. Alice Harikalar Diyarinda, Shrek derken simdi sira Spiderman'e gelmis.
Metalik renkler on planda. Bence tutar bu koleksiyon ;)

Jimmy Choo Coffee Sleeve

Designer telefon kiliflari, ipad case'leri derken tek eksigimiz kahve bardaklari elimizi yakmasin diye coffee sleeve'lerdi.
Jimmy Choo sayesinde bu da tamamlandi. Icimiz rahat olabilir :)

Miu Miu 2012 Kış Çantaları

Çanta,ayakkabı haberleri geldiğinde çok mutlu oluyorum.Yeni sezon bütün markaların yeniliklerini görmek 6 ay önceden nelerin moda olacağı hakkında fikir sahibi olmak hoşuma gidiyor.Miu Miu'nun çanta koleksiyonu bu sene de pudra renklerinin ve yılan derisinin yine hayatımızda olacağını söylüyor:)







Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails