7 Nisan 2012 Cumartesi

Chanel'den Boy Bag Collection

Moda deyince akla ilk gelen isimlerden Karl Lagerfeld şimdi de hazırladığı BOY BAG koleksiyonuyla karşımızda.Chanel'in yeni kampanya yüzü olarak seçilen Alice Dellal'in modellik yaptığı koleksiyonun fotoğraf çekimlerini tabiki Karl Lagerfeld yaptı.Erkek modellerinden ilham alınarak tasarlanan çantalarda elbetteki Chanel'in zincir detayları olmazsa olmazdı:)Çok güzel bir koleksiyon olmuş.Chanel severlere duyurulur!






Ugg Demisken

Dun Amerikan dergilerine bakarken Ugg'in yenikampanyasina denk geldim. Ilanlarin ve modellerin feminenligi beni cok sasirtti. Hazir Ugg'dan bahsetmisken sicagi sicagina paylasmak istedim :)

Gucci'nin Yüzü Prenses Charlotte Casiraghi

Unutulmaz Stil İkonu Grace Kelly 'nin torunu olan Monaco Prensesi Charlotte Casiraghi 'Gucci' nin yeni yüzü olmuş.Bence iyi seçim.Hem çok güzel hem çok zarif hemde binicilikteki başarısıylada adından söz ettiren genç bir kadın..Gucci'nin 'Forever Now 'kampayası için gerçekleştirilen fotoğraf çekiminde iyi bir model olacağını göstermiş bence.

6 Nisan 2012 Cuma

Yazın UGG Giyilir mi Demeyin

3 senedir kışları  bir UGG çılgınlığıdır gidiyor.İlk çıktığı zamanlarda "Asla" giymem dediğim koca ayak botlarından ben de nasibimi almıştım geçen kış:)Şimdi de yaz koleksiyonuyla karşımıza çıkan UGG bakalım yazlarıda herkesin ayaklarını süsleyebilecek mi?







Bikini Deyince Victoria's Secret'a Bakmamak Olmaz

Her nekadar kış bitmek bilmese de 2 ay sonra bikinilerin saklandıkları dolaptan çıkma vakti geliyor.Her sene Victoria's Secret'ın bikini koleksiyonuna bakarım.Bu sene sevmediğim leopar desenleri ve puantiyeler çok fazla.Ve bikiniler bana geçen senelere göre sıradan geldi.Her zaman aklımda kalan bir kaç model olurdu ama bu sene heryerde bulabileceğimiz modellerden oluşan bir koleksiyon var.

5 Nisan 2012 Perşembe

Hello Kitty Big Pink Bow

Hello Kitty severlerin çok sevineceği bir haber vermek istiyorum şimdi.Hello Kitty makyaj ve makyaj aksesuarlarıyla Sephora mağazalarında satışa sunulacak.Şirin ötesi bronzer kutusundan hello kitty fırçasıyla makyaj yapmak ayrı bir zevk olucak bence:)Parfümü,pudra fırçası,bronze pudrası hepsi birbirinden şirinler.Fiyatları da 18-30 dolar arasında,duyurulur!!!


H&M'den Bianca Balti'yle Bahar Koleksiyonu

H&M 2012 İlkbahar Koleksiyonunu 28 yaşındaki İtalyan model Bianca Balti'yle karşımıza çıkarıyor.İstanbul'da bu gidişle bahar yaşayamadan yaza geçecek olsakta yazın kullanabileceğimiz parçalarda var:)

4 Nisan 2012 Çarşamba

Marc Jacobs Makyaj Yolda!

Parfümleriyle iyi bir satış grafiği yakalayan Marc Jacobs bir make-up koleksiyonunun lansmanını yapmak için hazırlanıyormuş. Koleksiyon uçuk kaçık ve renkli olur diye tahmin ediyorum. Merakla beklemedeyim :)

Stradivarius'tan Rangarenk Bahar

Pazar günü Nişantaşında yürürken gözüme Stradivarius'un vitrini çarptı.Rengarenk çiçekli elbiseler,etekler...İçim açıldı:)İlkbahar koleksiyonuna bir göz attım,fiyatlarına göre bence baya başarılı çünkü gerçekten çok ucuz herşey..

3 Nisan 2012 Salı

Massimo Dutti 2012 Aksesuarları

Massimo Dutti 2012 yaz aksesuar koleksiyonundan parçalar...Ayakkabı ve çantalarda yılan derisi görüntüsünü çok kullanmışlar.Benim pek hoşlandığım bir görüntü olmamasıyla birlikte sevenleri için güzel parçalar..Ben bilekliği ve deniz yıldızı kolyeyi çok beğendim:)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails