26 Ağustos 2010 Perşembe

Cheap Monday

Bugün bir markayla tanıştım. Adı Cheap Monday. Evet fiyatları Zara civarında ve bütün parçalar gerçek bir tasarım harikası! Görüntüler ilkbahar yaz 2011 koleksiyonundan. Neden mi harika? Çünkü hem bayan hem bay koleksiyonunda trendler işlenirken ayrıntılara çok dikkat edilmiş. Her birindeki özeni ve özgünlüğü bir bakışta yakalayabilirsiniz. Türkiye'de henüz mağazası yokmuş malesef. Markayı önceden tanıyanlarınız vardır kesin, nereden ulaşabilir satın alabiliriz bilen var mı? :)

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Agyness Deyn for V Magazine

V dergisinin New York baskısı eylül sayısı için downtown temalı bir çekim gerçekleştirmişler. Ve tabi ki de model olarak bu işin altından kalkabilecek nadir mankenlerden biri olan Agyness Deyn seçilmiş. Sonuç olarak da bu görüntüler çıkmış. Örgü kazakların, filenin, taşlanmış jean'lerin ve hatta kadifenin bir arada kullanıldığı çekimler gerçek bir downtown tarzını yansıtırken bizi 90'lara ve punk akıma sürükleyebilecek kadar güçlü olmuş. Yalnız! Şu mankenlerin eline çikolata, şekerleme ve dev boy cips gibi asla ağızlarına koymadıkları yiyecekler vermeseler? Şu koca cheetos paketi yüzünden bütün inandırıcılığını yitiriyor çekimler kanımca. Yapmasınlar bu hatayı artık.

24 Ağustos 2010 Salı

Marc Jacobs Saatler

Geçtiğimiz aylarda aldığım Marc Jacobs saatten bahsetmiştim. Nereden aldığımla ilgili birçok mesaj ve mail gelmişti. Bu tip alışverişler için genelde Shopbop'u tercih ediyorum. Hem Türkiye'ye göre daha uygun fiyatlı hem de free shipping imkanı var. Marc Jacobs saatlerle ilgili detaylı bilgi isteyenlere Shopbop'taki yeni modelleri bi araya getirdim. Yine birbirinden renkli modeller var. Bazılarında aklım kaldı ;) Fiyatlar 150$'dan başlıyor. İndirim zamanını kollamanız şiddetle tavsiye edilir!

22 Ağustos 2010 Pazar

Danteller, danteller...

Dantelli aksesuarların özellikle çorap ve eldivenlerin bu sonbaharda gündeme geleceğinden bahsetmiştik. Ama sanırım başımıza daha da iyisi geliyor! Oldum olası çok sevdiğim dantel elbiseler yazın ikinci yarısında sokaklarda görüntülenmeye başladı. Yukarıdaki elbise Miu Miu'dan. Bu trendin bir ömür boyu sürmesi dileğiyle :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails