17 Ekim 2009 Cumartesi

Organik Enerji İçeceği

Organik ürünlere bakarken dikkatimi çekti, sonunda bunu da yapmışlar :) İşte karşınızda Organik enerji içeceği Efusjon! Malum bizim nesil böyle kola, jelibon, enerji içeceği gibi abidik gubidik şeylere çok düşkün, bari organiğini içelim. Türkiye'ye gelmesini dört gözle bekliyorum...

Juicy Couture Terlikler

Biri beni durdursun yoksa yine alışveriş yapıcam! :) Juicy Couture'un babet görünümündeki terliklerine oldum olası bayılırdım. Bundan önceki sezonlarda daha cok college temasındaydılar. Ama simdi bir de asla vazgecemedigim kar taneleriyle birlesmisler ve ortaya bu sanat eserleri çıkmış :) Siyahını alıp babet gibi giysem mi diyorum. Ne dersiniz?

Puantiye

Eskiden annem puantiye bir şeyler giydiğinde ne kadar taponsun diye kızardım. Ben nerden bilebilirdim o hain puantiyelerin dönüp dolaşıp beni de bulacağını. Şimdi puantiyeli gördüğüm her şeye bayılıyorum :) Ve bu sezon puantiyeler yine çok moda. Fashionista'nın seçtiği sezonun önde gelen beneklerine bayıldık!

16 Ekim 2009 Cuma

Hediye Zamanı: En Trendy Taraftar Sen Ol! :)

Evettt söz verdiğimiz hediye zamanı geldi. Galatasaray bu akşam 104. yaşını kutlayacak. Bu kutlamalar için de bu akşam davetlilere dağıtılmak üzere limitli sayıda şal üretildi. Ve bu çok özel şallardan biri de Kristal Küre okuyucularından birinin olacak. Mor bildiğiniz gibi bu senenin modası. Mor forma Galatasaray'a da çok yakıştı. Özellikle kadın taraftarlar artık formadan daha farklı, gösterişli ürünler ve aksesuarlar istiyor. Bu çok özel ipek şal ile en trendsetter Galatasaray taraftarı sen olabilirsin. Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan bu ürüne sahip olmak için yapman gereken tek şey izleyicimiz olman ve Fahriye Yen'in doğum tarihini ay ve yıl olarak bize ilk mail atan Galatasaraylı olman :) Bol şans!

Sini Sehpa

Türk tasarımcı Raşit Karaaslanın eseri olan bu sehpa bu yıl aldığı ödüllere doymamış, en ünlü tasarım ödüllerinden biri olan Designpreis Deutschland 2010'da aday gösterilmiş. Sini sehpanın parçaları lego gibi, farklı şekillerde birbirlerine kenetlenip sehpanın formunu değiştirebiliyorlar. Oturma odalarımız ve salonlarımız için çok kullanışlı olabilecek bu sehpanın Mobi firması tarafından seri üretimine geçilmesi dileğiyle :)

15 Ekim 2009 Perşembe

Kristal Küre'de Her Cuma Hediye Günü

Size güzel bir haberimiz var. Yarından itibaren her cuma günü Kristal Küre'den hediye kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken Kristal Küre'nin Blogger'da kayıtlı izleyicisi olmak ve cuma günü açıklanan soruyu ilk cevaplayanlardan olmak. Her hafta değişen markalarla süprizlerimiz olacak :) Yarın ile ilgili ufak bir ipucu. Akşama doğru özellikle GS taraftarları hazır olsun ;) Aşağıdaki afiş yarışmasını kaçırmayın bu arada ;)

Kristal Küre'nin Son Keşfi: Kara Kalem Afişler

Kristal Küre gurula sunar :) Geçtiğimiz günlerde kitap almak için Beyoğlu'nda dolaşırken kara kalem gibi görünen film afişleri dikkatimi çekti. Duvarlarıma poster, afiş asacak yaşları geçtim malesef :) Ama bu afişler çok farklıydı. Üzerlerindeki YediSANAT logosunu araştırdım ve kurucusuyla sohbet ettim biraz. Şu an için Megavizyon, Mephisto ve hepsiburada'larda satılıyormuş ama önümüzdeki günlerde çok daha yaygınlaşacakmış! Afişler gerçekten kara kalemmiş. Tabii ki sonradan dijital baskı ile çoğaltılıyormuş. Bir de YediSANAT'ın size bir süprizi var. Fight Club'un sonunda çalan şarkıyı bilen ve bize mail atan ilk 3 kişiye Fight Club afişi hediye ediyorlar. Bu arada Kristal Küre izleyicisi olmanız gerekiyor. iyi şanslar! :)

Hussy - Warrior Princess

Hussy 2010 yaz koleksiyonunu Milan ve Paris moda haftalarında tanıttı. Eski zaman savaşçılarından ilham alınan koleksiyon gerçekten büyüleyici. Hem gece hem gündüz için elbiseler, deri aksesuarlar ve gladyatör sandaletlerden oluşan koleksiyonda özellikle mini elbiseler baştan çıkarıcı :)

Parfümün Her Hali

Biliyorsunuz maddenin 3 hali var. Katı, sıvı, gaz :) Bu zamana kadar sıvı olarak görmeye kullanmaya başladığımız parfümler yavaş yavaş "out" olmaya başlayacak. Her kadın parfümünün ilk başta şişesine aşık olur ve denemeye karar verir. Bunu çok iyi bilen tasarımcılar artık parfümlerin katı, sıvı, gaz her halini üretmeye başladı. Gitgide bir sanat eseri haline dönüşen parfüm şişeleri taşımak ve kullanmak da zor. Marc Jacobs'ın yeni parfümü Lola'yı isterseniz parmağınızda taşıyabilirsiniz. İçindeki parfümü bırakın, sadece yüzük olarak bile yeterince muhteşem değil mi?

Kristal Küre Habertürk'te :)

14 Ekim 2009 Çarşamba

Brands for Less

Birkaç ay önce sevgili Nil sayesinde Brands for Less ile ve onun dünyalar tatlısı sahibesiyle tanıştım. Brands for Less aklınıza gelebilecek tüm designerların ürünlerini çok daha uygun fiyatlara satıyor. Marc Jacobs'dan, Moschino'ya aklınıza kim gelirse! Şimdilik sadece Şaşkınbakkal şubesi olan mağazanın yakında Teşvikiye'de de bir mağazası açılacak. İstanbul dışında yaşayanlar gittigidiyordan da ürünleri inceleyip sipariş verebilir. İstanbul'da oturanlar yolları düştüğünde en azından Brands for Less'e bir uğrayıp, cicilerin arasında kendilerini kaybedip, sahibesiyle tanışsınlar bence. Bu arada See by Chloe elbisenin desenleri rüya gibi değil mi? Kesinlikle benim favorim :) Ben bu yazıyı yayınladıktan sonra sevgili Gaye Hanım'dan bir mail geldi. Aklınıza takılacak birçok soruya cevap bulabileceğinizi umuyor ve kararı size bırakıyorum :) "Simdi soyle soyliyim,ben BRANDS FOR LESS markasının Turkiye distrubutorlugunu aldım..9 sene Dubai de yasadık,bu firmaylada oradaki ofislerinde tanıstım ve gecen yaz temelli donuse karar verdigimizde de,boyle bir ise atılmaya karar verdim..Benim amacım hicbirzaman "MARKA" satmak, yada "MARKAYI" on plana cıkarmak olmadı. Ben BRANDS FOR LESS firmasından,urunleri orijinal olarak alıyorum..Bana soyledikleri, BRANDS FOR LESS, bu markaların uretildigi fabrikalarda fazladan uretilen, urunun modelini bozmayan,cok kucuk defolara sahip %5 stogu topluyor ve bu sekilde distrubutorlerine satıyor..Bana her 10 gunde bir cd geliyor,urunlerin gorsellerinin oldugu ve bende bu cd ler den urunlerimi secip,siparisimi veriyorum..Zaten sectiginiz modellerin hepsini bulmanız imkansız,ya da her bedenini,her rengini..Bunlar sahte olsa, her bedeninden,her renginden,her modelinden seri bir sekilde uretilir ve seri bir sekilde satısı olur,oyle diil mi?? Ama cd de begendigim,bayıldıgım bircok banko model sayabilecegim urunler, ne yazık ki hemen bitmis oluyor..:(( Sordugumda ise o modelden sadece 6 adet geldigini ve baska bir distrubutore gonderildigini soyluyorlar..Bu sekilde, bir urun icin kimse 6 adet yapmak icin ugrasmaz oyle diil mi;? Ama dedigim gibi,benim amacım zaten markayı on plana cıkarmak diil,modeli ve kaliteyi gostermek.."

Maria Belen Nilson

Broş deyince hepimizin aklına büyükannelerin taktığı gümüş klasikler gelir. Tabi ki de onların zerafeti ve şıklığı tartışılmaz ama yeni nesil broşlar da hiç fena sayılmaz. Kendime broş bakarken Maria Belen Nilson adlı bir tasarımcının broşlarına rastladım ve çok beğendim. İşte birkaç örnek...

Wishne Cake House

Bu aralara tatlılardan, pastalardan bahsediyoruz, devam edelim :) Geçtiğimiz günlerde Pelit'i övmüştüm ama haftasonu beni hayalkırıklığına uğrattılar. Yeni pasta siparişim hiç istediğim gibi olmadı :( Bu aralar böyle bir niyetiniz var Wishne Cake House'u deneyin derim. Bir arkadaşımın doğum gününde ilk kez tanıştım. Hatta resimlerdeki pastalardan birinde kendilerini görebilirsiniz. Kızları Lokumla uzanmışlar :) Tadı, tasarımı çok güzeldi. Sitelerinde de çok hoş tasarımlar var. http://wishnecakehouse.com/ Fiyatları da sanırım Pelit'e göre %30 daha uygun. Bunları yazarken de insanın canı çekiyor :p

13 Ekim 2009 Salı

Yemekte Yine Louboutin!

Yazdığımız ilk yazılardan biri designerların tasarladığı tatlılarla ilgiliydi. Makaron denince akla ilk gelen isim? Paris'in meşhur La Duree'si. Yıllar önce yediğim limonlunun tadı hala damağımda! Peki siyah ince topuklu ayakkabı denince? Louboutin. Loubutin yememiş içmemiş La Duree için özel makaronlar tasarlamış. 3 farklı çok özel kutuda satılan makaronların fiyatı 12€'dan başlıyormuş. Paris'e bu aralar yolu düşen olursa bana mutlaka haber versin :)

Penti&Hadise 2

İşte bahsettiğimiz reklam. Yorumlar sizin :)

Lindsay Lohan & Fornarina

Hatırlarsanız Lindsay Lohan Fornarina'nın yeni yüzü olmuştu. 2010 sezonunda da devam edecekmiş. Kampanyanın görsellerini ilk kez gördüm. Fornarina'yı çok beğenirim, severek giyerim ama Lohan ile çok örtüşmüyor bence. Siz ne dersiniz?

12 Ekim 2009 Pazartesi

Sandıktan Babet Çıkmış

Sandıktan Cicilerden daha önce bahsetmiştik. En son post ettikleri ayakkabıyı çok beğendik. http://sandiktanciciler.blogspot.com/2009/10/no29-forever21-gumus-babet.html Kolaylık olsun diye istediğiniz ürünü gittigidiyora koyuyorlarmış ;)

Penti'nin Yeni Yüzü

Bu sıralar çoraplardan çok sık bahsettik ve bu konuya denk düşen başka bir haber aldık. Penti'nin yeni yüzü Hadise olmuş. Hadise Penti'nin yeni reklamlarında 30 dansçıyla birlikte "Penti'ni göster" diyecekmiş. Nil ile olan reklamı çok beğenmiştim. Yeni kampanya bu Çarşamba start alacakmış. Bakalım nasıl olacak? Penti'nin geçen sezonki koleksiyonu çok başarılıydı. Bu sezonu da ayrıca merakla bekliyoruz :)

Nil'in Reebok'ları

Reebok'ın yeni koleksiyonun yüzü seçilen Nil Ertürk'ün blogunda post ettiği Reebok'lara hepberaber bayılmıştık.
Bu sabah markafoni özel satışında rastladım. Fiyatı da normal sezona göre çok uygun.
Kaçırmayın derim ;)

11 Ekim 2009 Pazar

Aşkın (500) Günü

Bu sefer size bir film tavsiyemiz var. Biraz önce çok hoş bir filmden çıktım. İddasız, sıcak, sevimli, komik, iyi oyuncuların oynadığı bir romantik komedi. Çok keyifli bir 2 saat geçirmek istiyorsanız mutlaka seyredin. Filmin özellikle kurgusuna bayıldım. Beyazperde'deki özeti ise şöyle: Alışılmamış türde bir romantik komedi olan film, aşkın gerçek olduğuna inanmayan bir kadın ve ona aşık olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Tom Hansen, hayatından tamamen çıktığına emin olduğu zaman Summer Finn ile tanıştığı ilk günü hatırlar. Tom, kıza ilk gördüğü anda aşık olur. Hayatının geri kalan kısmını bu kızla birlikte geçirmesi gerektiğini biliyordur. Ne var ki Summer ne aşka ne ilişkilere inanmamaktadır. Buna rağmen aralarında arkadaşlıktan öte farklı bir ilişki başlar. Birlikte geçirecekleri günler sıradışı, eğlenceli ve komik bir hikayeye tanıklık edecektir. İlk defa Sundance Film Festivali'nde gösterilen film, hem eleştirmenlerden hem de seyirciden tam not aldı.

Laptoplar, iphonelar Renksiz Kalmasın

Geçtiğimiz günlerde gri/siyah laptopların sıkıcılığından bahsetmiştik. Kadınlar için artık her markanın pembe bir modeli var. Şu an laptopunuzu değiştirmek istemiyor ama görünüşünden sıkılmış olabilirsiniz. Ben de sizin gibiydim ve bi laptop stickerı almaya karar verdim. Hem mağazalarda ve hem de internette araştırdım. Ürün çeşitliliği ve fiyat olarak www.gelaskinsturkiye.com'da karar kıldım. Dün de stickerıma kavuştum :) Şimdi her sabah laptopumu daha keyifle açıyorum. Sitede iphone, ipod, PSP için de stickerlar satılıyor. Bu stickerlar tabii ki sadece tasarım için değil. Aynı zamanda çiziklere karşı da koruyor. Özellikle iphone'u olanlara tavsiye ederim. Bi dönem kullanmıştım, çok çabuk hasar görüyor. Benim laptop stickerımı beğenecek misiniz bakalım? :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails