23 Haziran 2011 Perşembe

Muji Artık Daha Yakın

Senelerdir yurtdışında severek gittiğim ve Türkiye'ye geldiğinde sevindiğim markalardan biri de Muji'ydi. Sade, pratik, gösterişsiz ama iddalı tasarımların hep sevmişimdir. Özellikle seyahatlarde yanımda şişelerce krem/parfüm/şampuan taşıma derdindehttp://www.blogger.com/img/blank.gifn kurtaran minik plastik şişeleri vazgeçilmezdir benim için. Muji'yi duymayanlar veya ulaşamayanlar için artık muji.com.tr var! Benim de yeni siteden Muji'nin gönderdiği güzel paket sayesinde haberim oldu. Şimdi hepsi ofisteki masamı süslüyor :)

22 Haziran 2011 Çarşamba

Anneye Doğum Günü Pastası

Uzun bir aradan sonra merhabaaa. Sürekli ortalardan kaybolup bu sefer döndüm söz diyorum ama bu sefer Insallah sık sık yazacağım tekrar. Gecen sene sizlerle anneme yaptırdıgım dogum gunu pastasını paylasmıstım. Sıra bu senekinde. Chanel'e hangi kadın karşı koyabilir ki? Pastayı tam hayallerimdeki gibi yapan Misket Pasta'ya kocaman teşekkürler!

21 Haziran 2011 Salı

H&M'den Daha İyi Ne Olabilir? H&M Home!

Geçtiğimiz aylarda Finlandiya'ya gittim ve ilk kez H&M Home ile tanıştım. Hemen neden Türkiye'ye de açılmadı, neden bunların hiçbirini baulda taşıyamam ki isyanları başladı! H&M Home rengarenk bir dünya. Showroom tadında mağazalarda ürünlere bakıp begendiginiz urunun resminin oldugu kartları alıp kasaya gidiyorsunuz. Boylece mağaza içinde maksimum ürün görüp, bunu nasıl taşıyacağım derdine kapılmadan keyifle geziyorsunuz. En kısa zamanda İstanbul'a da bekliyorum. Aklım bi sürü şey de kaldı!

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails