31 Temmuz 2010 Cumartesi

Blake Lively Bu Kez Olmadı

Hem Blake Lively'nin hem Serena'nın kıyafet seçimlerine, özellikle kırmızı halı hallerine bayılıyorum. Genelde tercihini göğüs ve bacak dekoltesinden yana kullanan genç yıldız ucuz olmadan seksi olmanın hakkını veriyor. Geçtiğimiz günlerde New York'taki bir davete giydiği Chanel elbisesiyle sınıfta kaldı bence. Detaylar insanı vezir de eder rezil de sözünü doğrulayan bir kare olmamış mı? Ok pul, şatafat moda. Şeffaf moda. Pudra rengi ayakkabı moda. Ama her moda şey bi arada olmuyor. Hiç beğenmedim. Siz?

30 Temmuz 2010 Cuma

Hediye Zamanı:Festiwall

Duvarlarınızı süslemenize çok az kaldıııı :) Yapmanız gereken ilk şey aşağıda yer alan 50TL değerindeki stickerlardan favorinizi seçmek (Sitede yer alan diğer stickerlar dahil değil yarışmaya) . Şimdi favoriniz sticker'a isim bulmanız ve bulduğunuz ismi bu yazının altına yorum olarak yazmanız sizi favorinize bir adım daha yaklaştırıyor ;) Festiwall'in en beğendiği cevap sizinki olursa sticker'ınızı kapıyorsunuz! Kazandıktan sonra uyguladığınız sticker'ı duvarınıza uygulayıp resmini gönderirseniz Festiwall'in sitesinde de yayınlanıyor. Vallahi pek şahane ;) Pazar akşamı 23:59'a kadar yorumlarınızı gönderebilirsiniz. Aklınıza farklı isimler gelirse birden fazla kere katılabilirsiniz ve adsız yorum bırakmayın lütfen. Bol şans!

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: Festiwall

Yakın geçmişte hayatımıza giren duvar stickerları güzelleşerek duvarlarımızı süslemeye devam ediyor. Bu haftanın hediyesi de söz duvar sticker’ı olunca en beğendiğim isimlerden biri olan Festiwall’den geliyor. Stick your mood felsefesiyle yola çıkan Festiwall’de floral, animal, kids, hoby, retro gibi birçok farklı kategoride birbirinden yaratıcı grafikler bulmanız mümkün. Uygulaması da oldukça kolay ürünler için Festiwall’in sayfasına mutlaka göz atın ;) Bu hafta bir şanslı Kristal Küre izleyicisi aşağıdaki stickerlardan en çok beğendiğini seçecek ve onu kazancak. Baykuşlu ve valizli olanlar benim favorilerim arasında yer alıyor ;) Detaylar Cuma günü burda ama siz şimdiden Festiwall’in renkli dünyasında bir gezintiye çıkın bence. Bakalım “mood”unuz sizi nereye götürecek?

27 Temmuz 2010 Salı

Sadece Biz Taklit Etmiyoruz

Taklite savaş açan Kristal Küre'nin son keşfi Amerika'dan. Daha önce Koton'un Marc Jacobs taklidine, Müge Ersin'in Forever 21 taklidine yer vermiştim. Şimdi döngüyü tamamlamak için sıra Forever 21'nın Marc by Marc Jacobs taklidinde! :) Forever21'ı severim. Bazı tasarımlarının esinlenme olduğunu kabul ederek alışveriş yaparım her sezon ama bu kadarına gerek yoktu. Yazının fontunu bari değiştirseydiniz ;) Siz ne dersiniz?

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Katy Perry Işıldıyor

Katy Perry kendinden söz ettirmeyi iyi biliyor. Belki siz daha önce görmüşsünüzdür ama bu resim benim elime yeni geçti. Katy Perry'nin Metropolitan Museum of Art'ın New York'ta düzenlediği Costume Institute Gala'ya giydiği kıyafet kelimenin tam anlamıyla göz kamaştırıyor. Elbisenine yerleştirilmiş renk değiştiren LED ışıklar cesur bir seçim olmuş. Işıklarla ağırlaşan elbiseyi giymek ne kadar rahattır tartışılır ama fikir olarak beğendim ;) Önümüzdeki zamanlarda benzerlerini görmeye hazır olun derim!

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails