22 Nisan 2011 Cuma

Geleceğin Güzellik Trendleri

Fashionista'da denk geldigim bir makaleye göre geleceğin güzellik trendlerini acayip tırnaklar ve desenli saçlar belirleyecekmiş. Saçlar için rengarenk postişler ve tırnaklara verilen anlamsız şekiller sizce hayatımıza girecek mi? Saçlar neyse ama o tırnaklara bakamıyorum bile!

21 Nisan 2011 Perşembe

Bu Yaz Tırnaklar Ne Renk Olacak?

Opi'nin yeni koleksiyonları önümüzdeki aylarda kadınların tırnaklarının ne renk olacağının habercisi oluyor. Opi'inin bu ilkbahar ve yazda iddalı 3 yeni koleksiyonu var. Bunlardan ilki kortların yıldızı Serena Williams'tan ilham alıyor. French, US Open ve Wimbledon'a ithaf edilen koleksiyon her yiğidin harcı değil. İkinci koleksiyon Pirates of the Carribean. Bu pastel renklerin nesi pirate demeyin kumları, deniz kızlarını düşünün ;) Son olarak bu ilkbahar yazda ayakkabıdan cantaya mavi damgasını vuracak. Peki tırnaklarımızın nesi eksik diyenlere masmavi bir koleksiyon var ;)

19 Nisan 2011 Salı

Marchesa'dan Masal Gibi Gelinlikler

Gece kıyafeti denilince hayran olduğum markaların başında Marchesa geliyor. Her elbise ayrı bir hikaye anlatıyor adeta. Düğün dernek mevsimi yolda. Evlenecekler varsa aranızda belki ilham verir diye faklı tarzlarda Marchesa gelinlikler seçtim. Sondan bir önceki sanırım favorim ;)

17 Nisan 2011 Pazar

Yazın En Güzel Danteli

Sonunda blogger'a, bloguma kavuştum! Haftalardır okudugum dergilerden, gittiğim yerlerden bir sürü şey biriktirdim. Hemen ilk konumuzla baslayalım :) Gectigimiz sezonlarda baslayan dantel modası bu yaza en damgasını vuracak. Elbiseden, ayakkabıya, hatta takılara kadar beyaz dantelin romantizmi yaşanacak. Benim bu trende dair en begendigim örnek Dolce Gabanna'nın çantaları oldu. Yeni kampanya görsellerine de bayıldım bu arada!

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails