17 Temmuz 2010 Cumartesi

La Duree Geliyor Açılınnnn

En çok sevinerek yazdığım haberlerden biri bu sanırım. Sıkı durun La Duree Eylül ayında İstanbul'da açılıyormuş! Sık sık muhtelif yerler makaron yapmaya çalışsa da hiçbiri La Duree'nin eşsiz formülüne yaklaşamıyor. Özel koleksiyonların gelip gelmeyeceği ve fiyatların nasıl olacağı merak konusu ;) Fransa'da ufakları en son 1,5€'du. Heyecanla bekliyorum! :)

16 Temmuz 2010 Cuma

Hediye Zamanı: Ipekyol

Ipekyol'dan beklediğiniz bluzu kazanma zamanınız geldi. Bu hafta çok kolay çünkü sorumuz şıklı :) Ipekyol’un web sitesindeki interaktif uygulamanın adı nedir? a) Ipekyol Women b) Ipekyol Look c) Ipekyol Smart Lise yıllarınızı hatırladınız mı? :)Doğru şıkkı buraya yazan 30. kişi bluzu kazanıyorrr. Adsız bırakılan cevaplar sıralamaya dahil olmayacak, lütfen bu konuya dikkat! :) Bir de herkesin ilk cevabı geçerli sayılacak yani herkesin 1 kere katılma şansı var ve sadece bu post'un altına bırakılacak cevaplar geçerli. Hadi hemen cevabınızı yazın, Ipekyol bluzunuzla püfür püfür kokoşlanmaya başlayın. Herkese bol şans!

15 Temmuz 2010 Perşembe

Guiseppe Zanotti Mid Yaparsa

Mid kesim spor ayakkabıların ne kadar moda olduğundan/olacağından sık sık bahsediyorum. Hatta geçtiğimiz haftalarda Jimmy Choo'nun modeline bayılmıştık beraber. Şimdi de Guiseppe Zanotti koleksiyonuna 2 tane mid model eklemiş. Leopar desenlisinin Zebrası da varmış. Ben biraz hayalkırıklığına uğradım. Zanotti'yi severim, midleri de seviyorum ama ikisinin birleşimini sevmedim.

14 Temmuz 2010 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: Ipekyol

Bu hafta çok sevdiğiniz markalardan birinden hediye kazanma şansınız devam ediyor :) Uzun zamandır en çok beğendiğim markalardan birinin Ipekyol olduğundan sık sık bahsediyorum. Daha önce Kristal Küre'nin cuma konuklarından biri olan Ipekyol'dan çok şık bir bluz bu hafta sahibini arıyor. Fiyonk delisi olan benim gibi birinin hemen aklını çeldi ;) Yazın hem işe hem de gezerken rahat rahat püfür püfür giyebileceğiniz bir bluz. Cuma gününe 1-0 avantajlı başlamak istiyorsanız Ipekyol'un sayfasına bir göz atın. Cevap orda saklı ;) Ama soru cuma günü burda...

13 Temmuz 2010 Salı

Bu Sefer Ken Başrolde

Barbie'nin yanında görmeye alışık olduğumuz Ken bu sefer rolü kimseye kaptırmamış. Toy Story 3'te önemli bir rolü olan Ken, artık bir moda ikonu olacak sanırım. Esquire US Ağustos sayısı için eşsiz bir çekim yapmış. Ken Gucci, Prada gibi markaların kıyafetleriyle kamera karşısına geçmiş. Fikre bayıldım! Bakalım bu çekimlere karşılık Barbie de bir atakta bulunacak mı?

12 Temmuz 2010 Pazartesi

Patrick Mohr İlkbahar Yaz 2011

Geçtiğimiz günlerde Berlin Moda Haftası kapsamında Patrick Mohr İlkbahar-Yaz 2011 koleksiyonunu sergiledi. Sergiledi sergilemesine, hatta parçaların nerdeyse hepsi giyilebilir cinstendi ama modellere uyguladıkları "makyaj" beni düşündürdü. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi mankenler kel ve sakallıydı. Hiçbir şey söylemeyeceğim, yorumu size bırakıyorum...

HARIBO'nun Kazananı

Sonunda belli olduuu. Günlerdir sorduğunuz sorunun cevabı geldi. 1 KG HARIBO kazanan şanslı: ece dedi ki... rengarenk tavla zarlarıda küp küp harika olurdu:) Tebriklerrr, iletişim bilgilerini bekliyorum ;)

Lindsay Lohan Manikürü

Beğenin veya beğenmeyin ama Lindsay Lohan kendinden söz ettirmeyi biliyor. Alkollü araba kullanmaktan 90 gün hapis cezasına çarptırılan Lohan mahkemede tırnaklarıyla tüm bakışları üzerine topladı. Batik renklerdeki rengarenk tırnaklarının üzerinde bir de fuck you yazıyor. Manidar olmuş ;) Özel bir püskürtme tekniğiyle uygulanan oje oldukça popüler olacağa benziyor. Amerika'da 20 dakikada 50$'a uygulanıyormuş. Beğendiniz mi? Fuck you kısmı hariç bana bi güzel geliyor bi kötü :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails