30 Ekim 2010 Cumartesi

Yağmur Botlarının Modası Geçmiyor

Ugg'lardan sıkılsak da ben yağmur botlarını hala seviyorum. Benim gibi seveni hala çok olmalı ki her sezon yeni modeller farklı markalarda karşımıza çıkıyor. Bugünler de aslında yağmur çizmelerinin tam sezonu ;) Şu an piyasada neler var sizin için biraz bakındım. Tory Burch sevdiğim markalar (özellikle ayakkabıda) arasında yerini koruyor. Yine bayıldığım markalardan Juicy Couture de güzel bir model yaratmış. Özellikle beji muhteşem ;) Yağmur çizmelerinin en güzel özelliklerinden biri de fiyatlarının nispeten düşük olması. Fırsat bu fırsat benden söylemesi ;)

29 Ekim 2010 Cuma

Erkeklere Bir Uyarı Daha

Uzun zamandır erkeklere yönelik bir şey yazmamıştım. Londra sokaklarında dolaşırken jilet gibi giyinmiş işadamlarının takım elbiselerinin altına rengarenk çizgili çoraplar giydiklerini farkettim. Şu anda Londra sokaklarında ciddi bir akım bu. Pembeden, maviye, kırmızıya, sarıya, yeşile çizgiler havalarda uçuşuyor! Elinizi vicdanınıza koyun bi; aşağıdaki görüntüler hiç yakışıyor mu? Olur da bu moda Türkiye'ye gelirse, siz siz olun şeytana uymayın ;)

28 Ekim 2010 Perşembe

Kristal Küre Trendus Blog Ödüllerinde Aday

Son dakika kararımla Kristal Küre bu sabah itibarıyle Trendus Blog Ödüllerinde aday olduuu! Oy vermek isterseniz buraya veya sağ tarafta yer alan görsele tıklayabilirsinizzz :)

27 Ekim 2010 Çarşamba

Hediye Zamanı: Cassette Butik'ten Küpe

Uzuuuun zamandır beklediğiniz hediye günü geldi :) O zaman sizi hiç bekletmeden soruya geçiyorum. Cassette Butik'in Bağdat Caddesi'nden sonra ikinci şubesi sizce nerede açılacak? A-Taksim B-Nişantaşı C-Bebek D-Galata. Doğru olduğunu düşündüğün şıkkı bu post'a yorum olarak bırakman yeterli. 5. Doğru cevabı veren aşağıdaki küpeyi kazanıyor. 10. doğru cevap veren ise bu küpeyi: Benden ufak bir tüyo; cevap Cassette'in Facebook sayfalarında gizli ;) Herkesin bir kere katılma ve bir cevap verme hakkı var. Herkese bol şans :)

26 Ekim 2010 Salı

Selfridges Vitrinleri

Eylül'deki Londra seyahatimde cupcake'lerden sonra bayıldığım şeylerden biri de Selfridges'ın vitrinleriydi. Herbirinin önünde dakikalar geçirdim, ayakkabılara, canlılıklarına hayran oldum. Ve vitrin tasarımı konusunda ne kadar geri kaldığımızı hatırlamış oldum. Sadece birkaç tanesini çekebilmişim. Özellikle dev ayakkabıyı evimin başköşesine bile yaptırabilirim :)

25 Ekim 2010 Pazartesi

Haftanın Hediyesi: Cassette Butik'ten Küpe

Bu haftadan itibaren haftanın hediyelerinin kaldığı yerden devam edeceğinin müjdesini vermiştim. Bu hafta cuma 29 Ekim'e denk geldiği ve tatil olduğu için bu hafta hediye yarışması 27 Ekim Çarşamba olacak. Söylemesi benden ;) Cassette'in birbirinden güzel takılarında sizin için 2 küpe seçtim ve bu hafta iki şanslı Kristal Küreci bir çift küpe kazanacak. Çarşamba günü için hazırlık yapmak isteyenler Cassette Butik'in Facebook sayfasına gözatabilirler ;) Çarşamba günki sorunun cevabını bulabilirsiniz :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails