21 Ağustos 2010 Cumartesi

Kadifeseverlere müjde! (Sıra beylerde)

Kadifesever bayanlara müjdemizi vermiştik, şimdi de sıra beylerde :) Sonbahar-Kış 2011 koleksiyonunu en çok beğendiğim modacılardan biri olan Paul Smith bir de en sevdiğim renklerden moru kullanınca yukarıdaki muhteşem görüntü çıkmış. Hemen yanındaki de asla hata yapmayan Tom Ford'dan. Bir modacı bu kadar da kusursuz olmasın :) Yukarıdaki görüntü de Dolce Gabbana defilesinden. Benim çok sevdiğim ve erkeklere çok yakıştırdığım kadife takımlar bu sonbaharın trendi olacak fakat kullanım açısından takım yerine tek ceketin daha pratik olacağını tahmin edebiliyoruz. Dolayısıyla kadife ceketleri jeanlerle görmeye hazır olalım...

20 Ağustos 2010 Cuma

Back to 70's

70'li yıllar bütün dünyada büyük değişim rüzgarlarının estiği, bir anlamda modern zamana geçiş sancılarının yaşandığı yıllardı. Her alandaki devrimlerin bu yıllarda yapıldığına şaşılmamalı. Tabi bunların arasına moda da dahil. Bu kadar önemli bir geçiş dönemine elbette ki sofistike bir akım yakışırdı ve yakıştı da. Şimdi bu 70'ler modası bu kış dolaplarımıza girmeye hazırlanıyor. Hem de sadece vintage butiklerden değil Chloe, Ferragamo gibi dünya markalarının raflarından. Ben bu trendi tuttum, sevdim, benimsedim. Yine ufak bir detay, kürkler yapay olmalı, hayvan haklarına saygı! Onun dışında her şey muhteşem görünüyor. Sizce?

19 Ağustos 2010 Perşembe

Naçizane bir tavsiye

Aşağıdaki fotoğraf Chealsea Clinton'ın düğününden yalnızca birkaç gün önce çekilmiş. Vera Wang imzalı gelinliğine son rötuşları yaptırmak için mağazaya gidiyormuş. Peki şapkayı çıkarmasa Chealsea olduğunu kim anlayacakmış? Tabi ki de kimse... Gelelim bizim medyatik güzellerimize, ünlülerimize... Madem görüntülenmek istemiyorsunuz(!), işte buyrun size muhteşem çözüm. Bu güzel şapkanın markası da Hat Attack'miş. Bence çok da şık duruyor :)

17 Ağustos 2010 Salı

Jean Paul Gaultier@Elle Decor

Son 2 yıldır Elle Decor (Paris) dergisi güzel bir uygulama yapıyor. Jacques Carlu'nun Cité de Architecture'daki eski evini (şimdi müze olarak kullanılıyor) ünlü tasarımcıların dekore etmesini sağlıyor. Geçtiğimiz yıllarda bu görevi Christian Lacroix ve Martin Margiela üstlenmişti. Kıyafet ve aksesuar tasarımındaki başarılarını dekorasyonda da gösteren modacıların işleri büyük ilgi görmüştü. Görüntüler ise 3. sezonun tasarımcısı Jean Paul Gaultier'in işlerinden. Bu masalsı yatak odası ve çizgileriyle hipnoz etkisi yaratan oturma odası beni büyüledi :) Siz de aynı fikirde misiniz?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails