6 Mart 2010 Cumartesi

Zimmermann Mayolar Muhteşem

Martı yarıladık mı benim aklım fikrim yaz moduna giriyor ;) Hava iyi olsun olmasın kıyafetlerimi de renklendirmek istiyorum. Kafamda yaz tatilinin hayalini kurarken Zimmermann'ın mayolarıyla tanıştım ve bayıldım. Fiyatlar 150$'dan başlıyor. Çekimler de ürünler de içimi açtı ;)

5 Mart 2010 Cuma

Hediye Zamanı: John Galliano

Hepinizin beklediği zaman geldi de çattı :) Geçen hafta ara vermiştik özlemiş misiniz bu anı? Bu eşsiz parfümü kazanmak için yapmanız gereken tek şey bu soruyu yorumlara doğru olarak yazan 20. kişi olmak: John Galliano'nun the number 1 fragrance'ı Türkiye'de sadece hangi parfümeri zincirinde satılıyor??? Bu akşam 23:59'a kadar yorum gönderebilirsiniz. Bol şans :)

Melissa ve Jean Paul Gaultier

Geçtiğimiz günlerde Melissa'dan bahsetmişken dün tesadüfen Melissa ve Jean Paul Gaultier işbirliğini duydum! Daha önce Vivien Westwood ve Lacoste Melissa için modeller tasarlamışlardı. 10 cm topuklu modelin birçok rengi var. Haziranda satışa çıkacak ayakkabının fiyatı 160 pound civarında olacakmış. Çok bayılmadım. Ne dersiniz?

4 Mart 2010 Perşembe

Kristal Küre Hürriyet Kampüs'te

Sabah ve Habertürk'ten sonra Kristal Küre bu sefer de Hürriyet Kampüs'te. Bu güzel haberi de bana sevgili Can verdi. Görsele malesef ulaşamadım ama onun iznine sığınarak onun bulabildiği resmi aldım :) Bu tip şeyler insanı mutlu ediyor. Bi de en sevdiğim bloglardan biri olan Kanka Nerdeyim Ben?'le yanyana yer almak daha da güzel :) Hem Can'a hem Hürriyet'e kocamann teşekkürler :) PS: Bu yazıyı yazdıktan sonra Hürriyet Kampüs bize ulaştı. İşte bu da sayfanın orjinal hali ;)

Giorgio Armani The New Chic

Milan Moda Haftası kapsamında "The New Chic" ismini verdiği koleksiyonunun defilesini yapan Giorgio Armani büyük beğendi topladı. Sonbahar-Kış 2010/2011 için hazırlanan koleksiyon post modern zamanların şık kadınlarını podyuma çıkardı. Modacıları ve eleştirmenleri bir kenara koyalım, ben kendim şahsen koleksiyonu çok çok beğendim. Neden mi? Herkesin 60'lara, 70'lere, 80'lere ve hatta 90'lara sarmasından ve "vintage" olan herşeyin şık ve tarz sanılmasından çok sıkıldım! Ben 2000'leri hatta 2010'ları yaşamak istiyorum. Geçmişe yapışmadan şık olmak istiyorum! Şimdi diyeceksiniz ki bu koleksiyonda hiç mi geçmişten esintiler yok? İlla ki vardır ama ilk bakışta ben 2010 yılında yaşayan şık bir kadın görüyorum ve evet bunu görmekten çok mutluyum :)

Ses'in Galası

Twitter'dan Kristal Küre'yi takip edenler dün akşam Ses'in galasına gittiğimi biliyorlar. Filmde emeği geçen herkesle beraber seyretmek çok güzel oluyor. Peki film nasıldı? Bence gerilim filmlerinden hoşlananlar sıkılmadan seyredecekler. Türk gerilim filmlerindeki gereksiz saçmalıklar yok. Seyrederken çoğu yerde insan bi sonraki sahneyi merak ediyor. Filmin başrolündeki Derya karakteri gayipten sesler duymaya başlıyor ve o ses onu bi maceranın içine sürüklüyor. Ben filmi beğendim. Özellikle ağırlıklı olarak komedi filmlerinin çekildiği bi dönemde değişik ve desteklenmesi gereken bi alternatif diye düşünüyorum. Seyretmek isteyenlere şimdiden iyi seyirler :) Gidenler yarından itibaren yorumlarını benimle paylaşsın, merak ediyorum :)

United Nude

Gectigimiz haftaki iş seyahatimin bana kazandırdığı güzelliklerden biri de havaalanında United Nude'ı bana kazandırmış olması :) Beğenin beğenmeyin eliniz hemen bu güzelliklerin sergilendiği rafa gidiyor. Tüm Avrupa'da varken TR'ye niye hala gelmedi merak konusu! Fiyatlar 225$'dan başlıyor. Siz de beğendiniz mi?

3 Mart 2010 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: John Galliano The number 1 frangrance

Geçtiğimiz haftalarda John Galliano'nun parfümünün lansmanına katılıp atmosferi ve parfümü çok beğendiğimden bahsetmiştim. Sadece şişesi bile yeter hatta bence :) Bu hafta 1 şanslı Kristal Küre okuyucusu bu eşsiz parfüme sahip olacak (Bu arada lansmandan sonra soranlar olmuştu 60ml'lik parfümün fiyatı 195 TL). Cumaya kadar biraz araştırın bakalım. Bi önceki yazımı hatırlamak için müracatlar buraya ;)

2 Mart 2010 Salı

Beth Levine Bellevue Sergisi

İş nedeniyle Washington'da bulunan bir arkadaşım Bellevue Sanat Müzesi'ndeki ilginç bir sergiden bahsetti. Marjinal ayakkabı tasarımlarıyla tanınan Beth Levine'nin ikon haline gelen ayakkabıları sergileniyormuş. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla sergi çok eğlenceli ve şaşırtıcı! Siz ne dersiniz?

Sephora by Opi

Sephora by Opi'nin ojelerini çok severek kullanıyorum. Kışın Hollywood'un Femme Fatale'lerinden esinlenen koyu renklere bayılmıştım. Şimdi Opi'ye bahar geldi. Bu ilkbahar/yaz eller rengarenk olacak. Bakalım siyahlara, grilere alıştığım kadar çabuk alışabilecek miyim?

1 Mart 2010 Pazartesi

Denim Çılgınlığı

Geçen sonbaharda kendini göstermeye başlayan denim çılgınlığı baharda da devam edecek gibi gözüküyor. Yalnız denim kullanmak biraz hassas bir iş. Biz de bu trendi inceledik ve en garanti parçaları seçtik. Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi hata yapma riskinin en düşük olduğu parçalar denim ayakkabı, denim gömlek ve denim çanta. Bu parçaları hem kombinlemek kolay hem de her tarzda modeller bulmak mümkün. Denimde tehlikeli parçalar ise yelekler ve elbiseler. Fakat onlarda da doğru tercih yapıldığı takdirde gayet hoş bir görüntü elde edilebilir. Hemen küçük bir uyarı ekleyelim; birden fazla denim kullanmak çok demodeymiş! Mesela jean üzeri denim gömlek gibi...

Sonia vs Chanel Cocoon

Chanel Koza hayranlığımdan Geçtiğimiz aylarda bahsetmiştim. Dün Beymen'in gezerken Sonia Sonia Rykiel'in çok benzer bir koleksiyon tarafından hazırladığını gördüm. Pufik pufik siyah çantalar renkli fermuar gibi detaylarla süslenmişti. Bayıldıııımmm. Fiyatlar 450 TL'den başlıyor. Tipik Sonia çizgileri olan fiyonk detaylı koleksiyona da bayıldımmm. Genelde deriye çantalarında çok yer vermeyen Sonia için değişik ama cici bi koleksiyon olmuş.

28 Şubat 2010 Pazar

Diesel Black Gold

Diesel'i oldum olası çok sevmişimdir. Stili hiç bozmadan kimi zaman bir downtown girl kimi zaman bir rock chick yaratan Diesel'in geçen senelerdeki Black Gold koleksiyonlarını da çok beğenmiştim. Ama bu sene New York Moda Haftası kapsamında yaptıkları defileyi izlerken resmen dibim düştü. Harika, tek kelimeyle harika... Tabi gözüme çarpan iki ayrıntı oldu, biri salopet modasının temsilcisi jean salopet diğeri de deri elbise modasının takipçisi tek omuzlu harika bir deri elbise. Siz de beğendiniz mi?

Sonia Rykiel for H&M Nasıldı?

H&M'in her özel işbirliğinde yolum bir şekilde H&M'in olduğu bir ülkeye düştü. Bu sefer de geleneği bozmadım ve Sonie Rykiel for H&M'i yakından gördüm. Sonia Rykiel en çok sevdiğim markalardan biridir bu arada. Ama H&M koleksiyonunu çok çok beğenmedim. Arada güzel parçalar tabii ki vardı ama birçok triko internette göründüğü kadar güzel değildi. Fiyatlar uygundu genelde. 20-50€ arasında değişiyordu. Ben kendime aşağıdaki bereyi, bi de sarı kazağın pembesini aldım ;) Bu arada bedenlerde bi tuhaflık vardı. Her şeyin sadece XS ve S'i vardı ve her şeyin kalıbı çok dardı. Kürdan gibi Fransız kızları için tasarlanmış sanırım ;) Bakalım bi sonraki tasarımcı kim olacak? Bence Marc Jacobs'ın zamanı çoktan geldiii :)

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails