10 Nisan 2010 Cumartesi

trendyol'dan 50 TL Hediye Çeki Yarışmasıyla İlgili Aklınıza Takılan Sorular

E-mail yoluyla gelen sorulara burdan cevap vermek istedim. Bu link'e tıkladıktan sonra 0 yorum'un üzerine tıklayıp açılan pencereye yorumunuzu girmeniz gerekiyor ;) 50 TL hediye çekini istediğiniz zaman kullanabileceksiniz. Sadece belli bir tutarın üzerinde geçerli olmayacak. trendyol hesabınıza tanımlanacak ve de ne kadarlık bir alışveriş için ne zaman kullanacağınıza siz karar vereceksiniz ;) Umarım tüm soruları yanıtlamışımdır. Unutmayın pazar akşamına kadar vaktiniz var başvurmak için. Bu linke cevap yazmayın lütfen. Tüm cevaplar buraya: http://kristal-kure.blogspot.com/2010/04/hediye-zaman-trendyol-50tl-hediye-ceki.html

Madame Chocolat

Geçtiğimiz günlerde beni çok yakından tanıyan biri bana çiçek yerine çikolatadan ayakkabı hediye etti :) O kadar çok sevdim ki, benim gibi bir çikolata delisi hala çikolataya dokunmadı :) Geçtiğimiz pazar bir yemeğe davetliydim ve soluğu hemen Madame Chocolat'da aldım. Kapıyı açar açmaz çikolata kokusundan başınız dönüyor! Aklınıza gelecek her türlü, ve aklınıza gelmeyecek onlarca şekilde çikolatalardan gözünüzü, burnunuzu, aklınızı alamıyorsunuz ;) Nişantaşı'na uğrayanlar es geçmesin! Ben ne mi aldım? Çikolatadan saksının içinde çikolatadan ve şekerden çiçekler :)

9 Nisan 2010 Cuma

Hediye Zamanı: trendyol 50TL Hediye Çeki

Cuma günlerinin en sevdiğiniz zamanı geldi! trendyol'dan 50 TL hediye çeki kazanmak için yapmanız gereken tek şey bu soruyu yanıtlamak: trendyol'u farklı kılan sence nedir? İstediğin kadar kısa veya uzun anlatabilirsin :) 11 Nisan Pazar akşamı saat 23:59'a kadar vaktin var düşünmek için! Hala üye olmayanlar varsa bu linke tıklayabilir: http://bit.ly/aUOSbc Tüm cevapları trendyol tek tek değerlendirecek ve en beğendiği cevabı seçecek. Pazartesi sabahına kadar yorumlar görülmeyecek. Bol şans ;)

En Çok Arzulanan Lüks Markalar

Luxury Institute 2010 marka endeksini açıkladı: Barbie'ydi, La Duree'ydi derken Louboutin 1 numarayı kapmış :) Liste oldukça beklendik sonuçlar içeriyor ama Chanel ve LV'nin bu kadar aşağıda olmasına şaşırdım. Sizi şaşırtan bir marka oldu mu?

8 Nisan 2010 Perşembe

Devetüyü Ceket

Hava birkaç günlüğüne bozmuş olsa da baharın geldiği çok açık, artık siyah mantolarla kürklü montları dolabın derinliklerine kaldırma zamanı geldi. Tabi onların yerine ne çıkaracağım benim için kocaman bir soru işareti oldu. Online bir alışveriş turunda bir parça gözüme çarptı; Devetüyü rengini oldum olası çok sevmişimdir. Kombini kolaydır, kullanışlıdır. Hem de modası geçmez. Dolayısıyla devetüyü cekete bu mevsimin gelmiş geçmiş en kullanışlı parçası diyebilir miyiz? Ne dersiniz?

Twist'i Seviyorum

Bu sezon Ipekyol'un koleksiyonunu ne kadar beğendiğimden bahsetmiştim. Ipekyol ile aynı grupta olan Machka ve Twist'ten de her sezon mutlaka bir şeyler alıyorum hep. Geçtiğimiz hafta doğum günümde giymek için bir şey almak istiyordum ve Twist'teki bu elbiseye görür görmez bayıldım. Aslında kafamda daha renkli bir şeyler vardı ama deneyince kararım hemen değişti :) Tam çıkarken gözüme çarpan lacivert üzerine minik minik pembe kalpli bu eteğe de karşı koyamadım :) Yaz alışverişine çıktığınızda mutlaka Twist'e uğrayın, eliniz boş çıkamazsınız ;)

7 Nisan 2010 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: trendyol 50 TL Hediye Çeki

Geçtiğimiz pazar duyurduğum haftanın hediyesi için son hatırlatma :) trendyol birçok markayı %70'e varan indirimlerle alabileceğiniz bir internet sitesi. Bu cuma bir şanslı Kristal Küre izleyicisi 50 TL hediye çeki kazanacak ;) Öncelikle trendyol'a üye olmanız gerekiyor. Hala üye olmadıysanız sizin için son zil çalıyor ;) http://bit.ly/aUOSbc

6 Nisan 2010 Salı

Gap'ten Kısa Pantolonlar

Sadece bir pantolon bütün görünümüzü ve imajınızı değiştirebilir mi? Evet, belki de... Geçtiğimiz sezonlardaki kısa pantolonların aksine bu sene tam bilek hizasında biten ve ayakkabıları gösteren pantolonlar var. Yani sandaletlerimiz ve stilettolarımız pantolon paçalarının arkasına gizlenmek zorunda kalmayacak :) Gap'te gördüğüm bu krem rengi pantolonun siyahı ve beyazı da mevcut. Bahar dolabımız için olmazsa olmaz parçalardan biri olmaya aday!

Dersimiz Chanel

Chanel'in efsanevi 2.55 modelinin ilginç bir hikayesi varmış aslında. Adını yaratıldığı yıl olan 1955'ten alan çanta bugün de aynı popülariteye sahip. Zincirli sapıyla kadınlara ilk kez çantalarını omuzda taşıma lüksünü sunmuş Chanel. Bir moda ikonu olan çantada aslında Chanel'in hüzünlü çocukluğu saklı. Yetimhanede büyüyen Coco zinciri yetimhane görevlilerinin bellerinden sallanan ve ucunda anahtar bulunan zincirden esinlenerek tasarlamış. Çantanın bordo astarı ise yetimhanede giydiği üniformanın rengiymiş. Okuyunca çok ilgimi çekmişti ;)

5 Nisan 2010 Pazartesi

La Cheen Kazananlar

Kazananlar sonunda belli oldu! T-Shirt'ü kazanan DERYA demiş ki: Merhaba öncelikle herkese bol şans diliyorum. La Cheen'nin tasarımları bana sanki bir peri masalındaymışım hissi uyandırıyor. Bu nedenlede ben beyaz t-shirt'e bayıldım ama kendim için değil 10 gün sonra İngiltereye gidecek ve 6 ay göremeyeceğim kardeşimi bu masalın içinde hatırlamak için. Ellerine sağlık La Cheen.... Saç bandını kazan gunde dedi ki: uğruna mesleğini bırakacak derecede aşkla yapılan tasarımlar sevilmez mi? Kocaman tebrikler! İletişim bilgilerinizi bekliyorum :) Bu haftanın yarışması için trendyol'a üye oldunuz mu? Olmadıysanız buraya tıklayın ;)

Peruklu Mobilyalar

Sizin saçınız var da mobilyalarınızın tepesi kel mi? Artık değil! Artık peruklar sadece bizim için değil :) Viennese markasının mobilya tasarımcısı Dejana Kabiljo objeleri tasarlarken fetişlerden, kötü alışkanlıklarımızdan, bağımlılıklarımızdan ve içgüdüsel hareketlerimizden esinleniyormuş. Peruklu sandalye ve tabureleri tasarlarken de onları birer dişi gibi düşünüp "PrettyPretty" gibi isimler vermiş. Çok şirin gözüküyorlar ama üzerine oturmak istediğime emin olamadım :) Bunları tasarlarken herhalde Dolly Parton'un peruk fetişinden esinlenmiştir! Yoksa bağımlılığı mı demeliyiz...

Alexander McQueen'in Vasiyeti

Ünlü tasarımcı ölmeden önce uzun süredir bir erkek iç çamaşırı koleksiyonu üzerine çalışıyormuş. Ancak daha az karlı olacağı için bu proje sürekli erteleniyormuş. Şimdiki yönetim McQueen'in bu isteğini yerine getirmek için hemen kolları sıvamış. Sonbahar/Kış sezonunda ilk koleksiyon raflarda yerini alacakmış. Kadınlar için de bir koleksiyon eklenme ihtimali varmış ;)

4 Nisan 2010 Pazar

Sezonun Sandaletleri

Yaz geliyor, benim için de mükemmel sandalet arayışı başlıyor. Hem kombin yelpazesi geniş hem de çok şık görünen bir şeyler arıyordum ki, gördüklerimi sizinle paylaşmadan edemedim. Bu sezon favorim Calvin Klein'ın "Dylan" isimli modeli. Platform topuklarıyla ve ayağı saran ince bantlarıyla çok şık! Hem fiyat olarak hem de günlük kullanıma daha uygun olan ikinci favorim de Guess'in "Nail" modeli. Örgülü sandaletlere oldum olası bayılmışımdır zaten :) Son olarak da sezonun trendlerini taşıyan, kalın topuklu, yılan derili ve bileği saran Pelle Moda'nın "Pepper" isimli modeli var. Siz de beğendiniz mi favorilerimi?

Haftanın Hediyesi: trendyol

Normalde çarşamba günleri açıkladığım haftanın hediyesini bu sefer erkenden açıklıyorum. Son günlerde her yerde duymaya başladığınız trendyol'dan 50 TL'lik hediye çeki! :)Henüz duymayanlar için trendyol birçok markanın/tasarımcının ürünlerini %70'e varan indirimle alabileceğiniz bir websitesi. Alışverişimin çoğunu online yapan bir insan olarak ben bayıldım ;) Normalde bir üyenin sizi davet etmesi gerekiyor. Hala üye olmayanlarınız varsa bu linke tıklayarak (http://bit.ly/aUOSbc) hemen üye olun. Önümüzdeki hafta cuma günü çıkacak soru için avantaj kazanın ;)

Metro Chic by Sephora

Bu sezona damgasını vuran oje rengi Chanel'in başlattığı açık gri/kahve arası ton. Kanyon'daki mağazasının vitrinindeki cansız mankenlerin bile tırnakları bu renk :) Geçtiğimiz hafta iş için yine Amerika'daydım ve Sephora'da çok benzer bir ton keşfettim ;) Metro Chick tam smoke rengi. Tavsiye ederim!

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails