16 Eylül 2009 Çarşamba

Laptopta Pembe Modası

Giysilerimizi, ayakkabılarımızı, çantalarımızı, takılarımızı ve hatta makyajımızı modaya uyduruyoruz. Peki ama bilgisayarlarımız uyuyor mu? Duyduk duymadık demeyin, artık gri veya siyah kapaklı, sıkıcı ve boğuk görünümlü laptop devri geride kaldı. Şimdilerde bütün markalar bayanlara yönelik son moda laptoplar piyasaya sürüyor. Bu senenin modası pembe! İşte birkaç örnek; Sony Vaio (Sağ), Vestel Onyx(Sol) ve LG (Orta)

15 Eylül 2009 Salı

Sezonun Öne Çıkanları

Net-a-porter'ye göre bu sezonun en çok konuşulacak, giyilecek ayakkabı, bot, çizme modelleri bunlar olacakmış.
Swarovski süslemeli olan bize biraz fazla geldi :)
Benim favorim sanırım studded knee-high çizmeler ve perforated leather.
Sizinkiler?

14 Eylül 2009 Pazartesi

Yağmur Botlarının Tam Zamanı

Marc by Marc Jacobs Juicy Couture Hunter DKNY 3 Kış önce başlayan yağmur botu modası yine geçmiyor. Önümüzdeki haftalar yeni botlar edinmenizin tam zamanı. Bu sezon her markada farklı modeller bulabilirsiniz. Eğer designer bir marka almak isterseniz mutlaka shopbopa bakın, yarı fiyatına ;) Benim favorim (aslında söylememe gerek yok) Marc Jacobs :) DKNY'in topuklusu da dikkat çekici.

Trillium Cosmetics

Organik kozmetik ürünleri firması Trillium Cosmetics'in artık Türkiye'de satıldığını hepiniz duymuşsunuzdur. Cildimizi doğal ürünlerle renklendirmek hepimizin hoşuna giden birşey. Fakat nedense böyle markalar hep adını ve yerini bilmediğimiz "seçkin kuaför salonlarında ve güzellik merkezlerinde" satılır. Size iyi bir haberimiz var! Tekin Acar Cosmetics Trillium Cosmetics ile bir anlaşma yapmış. Artık Trillium Cosmetics'in bütün ürünleri Tekin Acar Parfümerileri'nde satılacak. İyi alışverişler :)

13 Eylül 2009 Pazar

Pasotti Ombrelli - Şemsiyenin böylesi!

Şemsiye sadece yağmurdan kaçmak için değildir! Şemsiye aynı zamanda çok şık bir aksesuar olabilir. Mantonuzla, çantanızla veya çizmelerinizle uyumlu bir şemsiyeyle sizi görenlerin yüzünde tatlı bir tebessüm bırakırsınız :) İşte feminen tasarımlarıyla bütün şemsiye üreticilerine ilham veren İtalyan firma Pasotti Ombrelli'nin 2009-2010 sonbahar-kış koleksiyonundan birkaç örnek...

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails