28 Kasım 2009 Cumartesi

Kaşlar sararsın

Yeni yılla beraber gelen trendlerden biri de platin sarısı kaşlar! Bu senenin başlarında Lara Stone sapsarı kaşlarıyla Vogue Paris'e poz vermişti. Şimdilerde moda dergilerinin çekimlerinde boy göstermeye başlayan bu tarzı yeni yılda defilelerde de sık sık göreceğiz. Kime yakışır, kime yakışmaz ayrı bir tartışma konusu ama bu aykırı tarzın popüler olacağı kesin!

Goyard Trendini Kaçırmayın

Türkiye'de henüz pek yayılmadı ama Amerika'da son 2 sezondur Goyard modası esiyor. Hilton kardeşlerden Kardashian'lara tüm IT Girllerin kolundan eksik olmuyor. Yurtdışında taklitleri bile çıktı. Burdaki ikoncanlarda ne zaman göreceğiz bakalım?

27 Kasım 2009 Cuma

Deluxe Moda

Deluxe Moda'da bayram indirimi desek yeridir :) Fendi, Gucci, Prada gibi dünyaca ünlü markaların çanta ve aksesuarlarını uygun fiyatlara bulabileceğiniz bu sitede yarın akşama kadar devam eden %20lik özel bir indirim var. Özellikle Gucci gözlüklere bir bakın derim...

Commando

Öncelikle erkek izleyicilerimiz bu postu kapatabilir çünkü onları ilgilendiren hiçbir şey yok bu yazıda ;) Commando her kadının ihtiyacı olabilecek ürünleri çok şeker bir sunumla, uygun fiyatlara satıyor. Sütyensiz giymeniz gereken kıyafetlerde hayatınızı kurtaracak bir çok çözümü bu markada bulabilirsiniz. Nerden sipariş edeceğini merak edenler bana mail atabilir ;)

26 Kasım 2009 Perşembe

Chloe Intense

Bugün parfüm denerken tanıştık Chloe Intense'le. Tanıştık diyorum çünkü kendisi adeta bir karakter. Sevil Parfümeri'de gördüm merak edenler için, başka nerede satılıyor bilmiyorum ama mutlaka denenmesi lazım. Gül kokusunun farklı bir yorumlanışı, çok feminen. İçinde pembe biber ve bal da varmış. Kış için özel bir parfüm arayanlara duyurulur :)

www.ozansezen.com

Bu post hem kadın hem erkek izleyicilerimizi ilgilendiriyor ama aslında kadınları biraz daha fazla ;) Ozan benim liseden arkadaşım. Bir süredir kendi ismini verdiği sitede hayata, sevdiği, sevmediği şeylere, kadınlara dair düşüncelerini çok samimi olarak blogunda yazıyor. Hayatı erkeklerin gözünden biraz görmek isteyen kadınlar veya sadece kafa dağıtmak isteyen erkekler mutlaka Ozan'ı takip edin :)

25 Kasım 2009 Çarşamba

Ferre P 24/7

Gianfranco Ferre'den bir sihirli dokunuş daha... P 24/7 hem omuzda hem elde taşınabilen, kaba görünmeyen ama hacimli, hem şık hem spor, fermuarlarla ek bölmeleri gizlenmiş, 7 gün 24 saat kullanılabilecek gerçek bir hayat kurtarıcı! 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonları bütçeleri sarsacak gibi görünüyor :)

Hediye Zamanı: Agent Provocateur'den

Evettt yine hediye zamanı geldi de çattı. Aşağıdaki soruyu ilk doğru yanıtlayan Maitresse kofreyi kapıyor. Agent Provocatuer'ün yaratıcısı hangi ünlü modacının oğlu? Bol şans!

We Heart Marc Jacobs

Biliyorsunuz Marc Jacobs'a bayılıyorum. Takılarından ve saatlerinden daha önce bahsetmiştim. Bu sezonun yeni ürünleri öncekilere göre daha klasik, sade ve girly. Özellikle fiyonk çok sevdiğim için ben beğedim. Yurtdışından sipariş ederseniz çok daha makul fiyatlara geliyor ;)

24 Kasım 2009 Salı

Louis Vuitton her yerde

Motosiklete asla binmem diyorsunuz. Emin misiniz? Yukarıdaki motosiklete daha yakından bakmak ister misiniz? Louis Vuitton çanta, ayakkabı, çizme, elbise, takı derken şimdi de motosiklete koltuk derisi oldu! Milan'da yapılan motosiklet fuarında kırmızısı, siyahı, alevlisi, gümüşü, platini her çeşit motosiklet vardı, ama bizim dikkatimizi nedense bu çekti :) Şimdi tekrar soruyoruz, motosiklete binmek ister misiniz?..

Building’de Neler Oluyor? Ne? Ne %80’i? by Chaalab

Moda her gün kendini yeniliyor ve kabuk değiştiriyor. Bazı markalar ve tasarımcılar bu hızlı dönüşüme uyum sağlıyor, bazıları ise gerilere itiliyor. Popüler “Runway Project” söylemi ile “One day you are IN, the next day you are OUT!”. Bu günlük eliminasyondan sıyrılabilen az sayıda klasikleşmiş marka var ki, onlar da kendi modalarını belirliyor. Peki biz modaseverlerin eğilimleri ne durumda bu günlerde? Biz de artık az çok moda haftalarına ve yeni trendlere hakimiz ama bu sefer de başka bir şey eksik kalıyor. Birbirimize benzemekten kurtulamıyoruz. Bu noksanın da üstesinden gelmek için gözümüzü açıp kendimizce keşifler yapmamız lazım geliyor. Bunu bilen bilinçli modaseverler yurtdışına çıktıklarında tırım tırım “upandcoming” tasarımcılar bulmanın peşine düşüyor. Çoğu zaman da elleri boş dönmüyorlar, farklı farklı şehirler bizleri birçok gelecek vaat eden tasarımcıyla tanıştırıyor. Peki, Turkiye’de modanın kalbinin attığı İstanbul’da neler oluyor? İstanbul’da da Galata civarı artık bu misyonu üstleniyor. İddialı highsreet’imiz Abdi İpekçi’ye ve alışveriş merkezlerimiz Kanyon’a, İstinyePark’a karşı bir duruş sergileyerek alternatif bir moda merkezi olma yolunda gün geçtikçe yeni adımlar atıyor. Bu hareketlenmede beni en çok heyecanlandıran bir süredir yemek felsefesiyle olsun içindeki tasarım markaları ile olsun Building’di. Building yerli yabancı tasarımcıların kıyafetlerini seçerken tam da üstte bahsettiğim nedenlerden yola çıkarak marka gücüne değil, tasarım gücüne önem veriyor. Farklı bakış açısı ve sergileme anlayışı ile yerli yabancı moda tasarımcılarını bir arada sunuyor. Fakat Building’de de Aralık ayından itibaren bazı şeyler değişiyor. İçindeki tasarım gücüne güvenen ve kendini doğru ifade etmenin en uygun noktasını arayan Türk tasarımcıları Idea engineering & More yönetimi ve Building çatısı altındaki Apperal bölümünde toplamak için hazırlanıyor. “Tüm tasarımcılar Building’de” başlığı altında genç ve geniş vizyonu ile beni büyüleyen birçok Türk tasarımcıya ulaşmak için sabırsızlanıyor ve onların yarattıkları birbirinden farklı dünyalara adım atmak için heyecanla bekliyorum. Son olarak bu önemli değişikliği yaşayan Building 25 Kasım Çarşamba akşamı saat 19:00 -22:00 arasında %80 indirimli bir özel alışveriş akşamı yaşatacak tasarım tutkunlarına, haberiniz olsun modasever arkadaşlarım! Ben bunu aslında kimse ile paylaşmak istemiyordum. İstiyordum ki yalnız başıma gönlümce alışveriş yapayım ama bir yandan içim sizlerden saklamaya el vermiyor işte! Naaparsın… Adres: Serdar-ı Ekrem Cad. No:27/a Tünel www.building.com.tr Önümüzdeki günlerde bu projede yer alan Türk Tasarımcıları tanımak için Kristal Küre’den chaalab’ı izlemeye devam edin!

Köpek Olmak Varmış!?!?

Daha önce Juicy'nin köpekler için yaptığı aksesuar ve kıyafetlerden bahsetmiştim ama en son ürünü benim bile ağzımı açık bıraktı. Köpekler için cabana. Yazın plaja gittiğinizde köpişinizin hassas beynine güneş geçmesin, sıcaklamasın diye cabanası eksikse, buyrun size çözüm! :) Juicy'nin bu delilikleri beni çok güldürüyor! PS:tek köpek izleyicim lokum, sakın gördüğün yerde içine girmeye çalışma. bu kardeşler için. senin yaşın geçti!

23 Kasım 2009 Pazartesi

Chloe Sevigny ve Zoe Saldana

Hatırlarsanız geçen haftalarda Hollanda Marie Claire'in Miu Miu'da sezonun hitlerini seçerken modelin üzerine giydirecek bir bluz bulamamasına şaşırmıştık. Zavallı Chloe Sevigny bunu yeni trend zannetmiş olacak ki Prada book launch partisine yukarıda gördüğünüz gibi katılmış. Hadi onu anladık da, sana noluyor Zoe? Nerde senin o simsiyah ya da bembeyaz derin dekolteli ama aslında hiçbir ayrıntıyı göstermeyen mükemmel gala elbiselerin... Hiç yakıştı mı şimdi? Gerçi şaşırmamak lazım, yazın göğüs uçlarını göstermek modaydı, kışı da dizaltı etek üzerinde sütyen görerek geçirebiliriz. Şimdiden söyliyim :)

Bu Haftanın Hediyesi: Bu Hafta Küre'den Ajan Çıkabilir

Bu hafta cuma günü tatil olduğu ve Kristal Küre Inşallah tatilde olacağı için bu haftanın hediyesi cuma yerine çarşamba günü sahibini bulacak. Kristal Küre gururla sunar: Bu haftanın hediyesi Agent Provocateur'den süper bir kofre. Agent Provocateur'un seksi iç çamaşırları dışında çok başarılı parfümler de ürettiğini muhtemelen duymuşsunuzdur. Hatta uzunca bir süre Harvey Nichols'ın en çok satan parfümler listesinde zirvedeki yerini korumuştu. Özel kutusunda Maitresse'e ve duş jeline sahip olmak için çarşamba günü gözünüzü Küre'den ayırmayın :)

22 Kasım 2009 Pazar

Foot in the Door

Üzgünüz kızlar, resimde gördüğünüz gerçek bir ayakkabı değil. Ben de ilk görüşte Melissa zannetmiştim ama kendisi kapılarımız çarpmasın diye önüne konulan ağırlıklardan. Evet yanlış okumadınız, hani odamızı havalandırırken annelerimiz kapının önüne eline geçen herhangi bir cismi koyar ya, biz de geçerken sürekli çarparız veya takılırız... Keşke "Foot in the Door" koysalar da gözümüz gönlümüz açılsa :) Fred&Friends'in yenilikçi ürünlerinden bir olan Foot in the Door'u Liz Dubois ve Anthony Petrie tasarlamış.

Yılbaşı Hediye Alternatifleri

Ben yılbaşı moduna girmeye başladım. Hele bir de kar yağarsa önümüzdeki günlerde demeyin keyfime :) Yılın en sevdiğim zamanlarından biri ama sen streslilerinden biri de diyebilirim. Kime ne hediye alacağım, nerden alacağım gibi konulara fazlasıyla kafa patlatıyorum. Ödevimi yapmaya erken başladım. Bulduğum sembolik birkaç örneği sizinle paylaşmak istedim.

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails