22 Ocak 2011 Cumartesi

Emzirirken Resim Yayınlamak Moda Olur Mu?

Demi Moore'un hayatımıza kattığı hamile çıplak fotoğraf akımı boyut atladı. Orlando Bloom'un çektiği Miranda Kerr'in bebeğini emzirdiği resimler her yerde. Miranda Kerr'in yayınladığı bu resim cesaret ister. Bu durumda bile güzel görünmek herkese nasip olmaz :) O yüzden çok hızla devam etmese de yerli/yabancı ünlülerin bol bol emziren resimleri göreceğiz bence önümüzdeki yıllarda!

21 Ocak 2011 Cuma

Hediye Zamanı: Reebok EasyTone

Heyecan dorukta! Sabahın erken saatlerinden beri refresh ettiğiniz Kristal Küre'de sonunda soru çıktı! :) Reebok EasyTone'a kavuşmanız için yapmanız gereken tek şey, veya şansınızı arttırmak isterseniz 2 şey var... Reebok EasyTone ile ilgili düşündüklerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz. İsterseniz neden kazanmak istediğinizi, isterseniz nesini beğendiğinizi, isterseniz kazanırsanız onunla neler yapacağınızı anlatın. Karar size kalmış. Yorumlarınızı bu postun altına veya http://www.facebook.com/reebokwomen sayfasına üye olup yorum yorum bırakabilirsiniz. Herkesin 2 farklı yorumla katılma hakkı var. Birini buraya, diğerini Reebok Women'ın Facebook sayfasına bırakabilirsiniz. Önemli olan iki farklı yere de bırakmak. İsterseniz sadece birine de bırakabilirsiniz. 23 Ocak Pazar akşamına kadar vaktiniz var. Düşünün, taşının, içinizi dökün. Reebok en beğendiği yorumu seçecek ve bir şanslı Kristal Küre izleyicisi mükemmel kalça ve bacaklara sahip olma ayrıcalığını yaşayacak. Herkese bol şans :)

20 Ocak 2011 Perşembe

Diet Pepsi Cola Light'a Rakip!

Moda dünyasında ve genel olarak light kola alanında Coca Cola Light'ın yeri tartışılmaz. Karl Lagerfeld yıllar önce zayıflamasını haşlanmış sebze ve Light Cola'ya borçlu olduğunu açıkladıktan sonra moda dünyaıs için sudan aziz bir içecek oldu adeta. Şimdi Diet Pepsi yeni kutusuyla Coca Cola'yı tahtından indirip "it" içecek olmak istiyor. İnce tasarımıyla şıkım, zarifim, zayıflatırım, trendy'yim demiyor mu? İmajın her şey olduğu günümüzde sizce Pepsi'yi bir şişe tasarımı kurtarır mı?

19 Ocak 2011 Çarşamba

Haftanın Hediyesi: Reebok EasyTone

Faltaşı gibi açılan gözlerinizi görür gibiyim. Yeni bir yıla girdik. Fazla kilolardan kurtulmalıyım, bu sene spora başlamalıyım, başlamasam bile daha fit olmalıyım gibi sözler verdik kendimize. Pekiii size bir sorum var:alışveriş yaparken, köpeğinizi gezdirirken, çalışırken veya sadece yürürken daha şekilli kalça ve bacaklara sahip olma fikrine hayır diyebilir misiniz? Tutkunları arasında Ashlee Simpson, Helena Christensen ve Kelly Brook gibi ünlülerin de yer aldığı Reebok EasyTone ayakkabılarla yeni yılda hayalinizdeki kalça ve bacaklara sahip olma şanısını veriyor. Duyduk duymadık demeyin: bu hafta bir Kristal Küre izleyicisi bir çift EasyTone'a sahip olacak!!!! EasyTone'u hala duymayanlarınız varsa hemen biraz anlatayım. Denge topundan ilham alınarak ayakkabı tabanına yerleştirilen hava kesecikleri, her adımda nötr dengesizlik yaratarak bacak kaslarını sıradan spor ayakkabılara göre daha fazla çalıştırır. Şekillenmeye başlamanız için günlük rutininizde yapmanız gereken tek değişiklik, EasyTone ayakkabılarınızı giymek. Hem kadınlar hem erkekler için farklı modelleri varmış EasyTone'un. Tüm Reebok satış noktalarında bulabileceğiniz gibi, bu hafta şans sizin yanınızdaysa hediye olarak da kazanabilirsiniz! :) Cuma günü detaylar burada! PS: Bu arada ben 2 senedir düzenli olarak giyiyorum ;)

18 Ocak 2011 Salı

Bu Garip Modalar Nereye Kadar?

Bu gördüğünüz şekerler ne güzel rengarenk demeden önce tekrar bakın bence. Kasım'da New york'a gittiğimde Soho'daki Evolution adlı mağazada kalabildiğim 2 dakikada bu resimleri çektim. Herbir şekerin içinde kurutulmuş gerçek böcekler, akrepler var! Kutudakiler de kurutulmuş solucan! Mağazanın kalanında dev gercek böcekler, timsah kafası gibi garip nesneler var. İçerisi iğne atsan düşmez şekilde. Modalar, trendler her şey güzel ama bu garip akımlar nereden çıkıyor?

Bi Bunlara da Göz Atın ;)

Related Posts with Thumbnails